Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

İyim canim şimdi geldim eve 28 tane toplandı transfer ertelendi adetinde gel dedi yarin arayip durumu öğrenecem
Masallah canım ohss riskine karsı mı ertelendi?agrın var mı ? Çık yumurta toplanmış agrın olmaz inşallah hayırlısıyla döllenip annelerine kavussunlar :)

Masallah canım ohss riskine karsı mı ertelendi?agrın var mı ? Çık yumurta toplanmış agrın olmaz inşallah hayırlısıyla döllenip annelerine kavussunlar :)
Amin insallah benim 2 gündür çok agrilarim var cikincada ayni agrilar devam etti ohss karşı dondurulacak adet olunca gelirsin dedi hayırlısı olsun artık bugün çok kalabalikti opu olacak çok insan vardı transfer çoktu

pazartesi gunlerı cok kalabalık oluyorr.

Maşallah umarım hepsi kaliteli embriyolar olur. Evet bugün bende oradaydım bukadar yoğun uzun zamandır olmamıştı sanırım, Özge hocada yokmuş 6 ay boyunca eğitim için gitmiş ve benimde Perşembe günü transferim gerçekleşecek Allah nasip ederse.

senın opu ne zamandı sende kac yumurta oldu? hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar sana ınsallah

Amin insallah canim senin içinde hayırlısı olsun tutar insallah

Maşallah canım dr ultrason da kaç sayıyordu. Sende pko varmıydı.. Yok canim bu iğnelerden hiçbirini kullanmican yine adetin 2 yada 3 günü gideceksin sana rahmi kalınlaştırmak için estrofem verecek buda en az 1 hafta sürer uygun kalınlığa gelince verecekler sana bebislerini

Şimdi birdaha transferde ben ayni iğneleri falan kullanmicam sanırım dimi bilen varmi dondurulmus transfer nasıl oluyor

Benim dondurulmuş transfer. İğneden malesef kurtulamıyoruz malesef. Bende geçen adetimle doğum kontrol hapına başlamıştım ardından adetin 21. günü lucrin iğneye başladım.

senın opu ne zamandı sende kac yumurta oldu? hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar sana ınsallah

Ben ekim ayında opu oldum ve dinlenme sürecine geçtim canm. Benim klomen ile büyütüldü ve 9 yumurta toplandı ama bunlardan 2 tanesi 3. Gün 1 tanesi 5. Güne gelebildi ve donduruldu. Allah razı olsun canım amin hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…