- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Canım naptın opu nasıl gecti? Kac yumos toplandıİnsallah sorunsuz atlatırım
İyim canim şimdi geldim eve 28 tane toplandı transfer ertelendi adetinde gel dedi yarin arayip durumu öğrenecemCanım naptın opu nasıl gecti? Kac yumos toplandı
Masallah canım ohss riskine karsı mı ertelendi?agrın var mı ? Çık yumurta toplanmış agrın olmaz inşallah hayırlısıyla döllenip annelerine kavussunlar :)İyim canim şimdi geldim eve 28 tane toplandı transfer ertelendi adetinde gel dedi yarin arayip durumu öğrenecem
Amin insallah benim 2 gündür çok agrilarim var cikincada ayni agrilar devam etti ohss karşı dondurulacak adet olunca gelirsin dedi hayırlısı olsun artık bugün çok kalabalikti opu olacak çok insan vardı transfer çoktuMasallah canım ohss riskine karsı mı ertelendi?agrın var mı ? Çık yumurta toplanmış agrın olmaz inşallah hayırlısıyla döllenip annelerine kavussunlar :)
pazartesi gunlerı cok kalabalık oluyorr.Amin insallah benim 2 gündür çok agrilarim var cikincada ayni agrilar devam etti ohss karşı dondurulacak adet olunca gelirsin dedi hayırlısı olsun artık bugün çok kalabalikti opu olacak çok insan vardı transfer çoktu
28 mi ooo massalhİyim canim şimdi geldim eve 28 tane toplandı transfer ertelendi adetinde gel dedi yarin arayip durumu öğrenecem
Senin nasıl gidiyor kontrol ne zamanpazartesi gunlerı cok kalabalık oluyorr.
Amin insallah benim 2 gündür çok agrilarim var cikincada ayni agrilar devam etti ohss karşı dondurulacak adet olunca gelirsin dedi hayırlısı olsun artık bugün çok kalabalikti opu olacak çok insan vardı transfer çoktu
yarın cagırdı bakalım altın yumurtam ne kadar büyümüş :))Senin nasıl gidiyor kontrol ne zaman
senın opu ne zamandı sende kac yumurta oldu? hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar sana ınsallahMaşallah umarım hepsi kaliteli embriyolar olur. Evet bugün bende oradaydım bukadar yoğun uzun zamandır olmamıştı sanırım, Özge hocada yokmuş 6 ay boyunca eğitim için gitmiş ve benimde Perşembe günü transferim gerçekleşecek Allah nasip ederse.
Amin insallah canim senin içinde hayırlısı olsun tutar insallahMaşallah umarım hepsi kaliteli embriyolar olur. Evet bugün bende oradaydım bukadar yoğun uzun zamandır olmamıştı sanırım, Özge hocada yokmuş 6 ay boyunca eğitim için gitmiş ve benimde Perşembe günü transferim gerçekleşecek Allah nasip ederse.
Şimdi birdaha transferde ben ayni iğneleri falan kullanmicam sanırım dimi bilen varmi dondurulmus transfer nasıl oluyoryarın cagırdı bakalım altın yumurtam ne kadar büyümüş :))
canım belki jel ve estrofem verebılır. zor kısmı bıttı yanı :)Şimdi birdaha transferde ben ayni iğneleri falan kullanmicam sanırım dimi bilen varmi dondurulmus transfer nasıl oluyor
sen nıye subata kaldın ? adet olmadın mı kuzumKızlar ben şubat a kaldım hayırlısı ben ne kadar çabuk olsun istedikce uzuyo vardır bunda da bir hayir
Şimdi birdaha transferde ben ayni iğneleri falan kullanmicam sanırım dimi bilen varmi dondurulmus transfer nasıl oluyor
senın opu ne zamandı sende kac yumurta oldu? hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar sana ınsallah
Yok canim bu gün yarın olurum adet...zona oldum şimdide öksürük grip hepsi var mesaj attım dr anlattım durumumu oda başlayamayız dedisen nıye subata kaldın ? adet olmadın mı kuzum
ay dogru sen zona olmustun. hayırlısı kuzum ya . gec olsun guc olmasınnYok canim bu gün yarın olurum adet...zona oldum şimdide öksürük grip hepsi var mesaj attım dr anlattım durumumu oda başlayamayız dedi