- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
canım yok sıze baglı degıl. onların prosedürü var ve onu uygulamak zorundalar. eşlerin problem durumu yasları etkili oluyor rapor cıkmasında. eğer bır problem yokken bır yıldan fazladır gebe kalamıyorsanız ve yasınz genc ıse once ıkı kereydı sanırım asılama denenıyor ardından tüp bebek denenıyor diye bılıyorumMerhaba bende suan sıkıntı yok eşimimde sperm değerleri en son nırmal cıktı ama diğerler öncekiler baya düşüktü yükselimce emek hoca suan cıkmaz dedi bizemi bağlı tüp bebel yada aşılama olarak seçmek h
Bİlmiyorum ki
Canim 1.250 raporlu hali mi ilaclarin.Merhaba,ikinizde de sorun varsa neden rapor cikmasin ki? Evet kendimiz vuruyoruz igneleri kolay ama merak etme. Ben tup bebek yaptırdım gecen ay negatif oldu ilaclara 1.250 tl vermiştim..
evet canım güncel onlarEki Görüntüle 2226721 kizlar bu resimdeki fiyatlar guncel fiyatlar mi yani hala asilimi hastanede panoda , gidenler bilir.
Nasıl geçti opu nasil oldunevet canım güncel onlar
Evet canim. Ayrica 890 tl de hastaneye verdik.Canim 1.250 raporlu hali mi ilaclarin.
Çok şülür gecti iyiyim şimdi. Pazartesiyi bekliyorum.Nasıl geçti opu nasil oldun
3 tane 3 gün embriyosu donduruldu 12 gün varken adetime kanamalarim başladı suan bildigim adet oluyorum ilaçlardan bir sonraki adetimde gideceğim bakalım ne zaman transfer olacak
Eki Görüntüle 2226721 kizlar bu resimdeki fiyatlar guncel fiyatlar mi yani hala asilimi hastanede panoda , gidenler bilir.
aa ben cuma gunu yumurta toplattım ıkıncı denememdı 744 ödedim. hepsı guncel degıl galıbaHaziran ve öncesi fiyatlar bunlar. Perşembe günü donmuş transferim vardı ve 1•384 tl verdik çözdürmek için.
Çokmuş. Benim de bu ay dondurulmus transfer olacakHaziran ve öncesi fiyatlar bunlar. Perşembe günü donmuş transferim vardı ve 1•384 tl verdik çözdürmek için.
ayy ne zamana denk gelcek transferın?Çokmuş. Benim de bu ay dondurulmus transfer olacak
aa ben cuma gunu yumurta toplattım ıkıncı denememdı 744 ödedim. hepsı guncel degıl galıba
Çokmuş. Benim de bu ay dondurulmus transfer olacak
ekimdede aynı fıyatlar vardı. sanıyorum eylülde cekılmıstırOlabilir canm. acaba ne zaman çekildi o fiyatların resmî.
Bilmiyorim ki canim adetten 1 hafta once gel dedi. Şubatta olur sanırım. Adetime 10 gin varayy ne zamana denk gelcek transferın?