Onları hallettık canım kan vs verdik herşeyi. Cuma günü eşim test verecek ama sonrası nasıl oluyor bılmıyorum. Malesef aşılama olmuyor zaten bize . İstanbuldan rapor için uğrasıyoruz.Siz kendinizde ogretim uyesi muayenesinden randevu alip kan ultrason hsg filmi smear gibi islemleri hallettikten sonra baslaniyor galiba.
Anladim canim sağolGeneli bilmiyorum ama benimde ilk 3.gün transferi olacak. 1 tane 5. Günün var onu çözmek istemedi.
Canım nasılsın gittin mi kontroleyarın cagırdı bakalım altın yumurtam ne kadar büyümüş :))
Merhaba rabbim isteyen herkese nasip etsin elimde saklama kosullarina uygun sekilde muhafaza edilmis puregon 300 0.36 ml kartus ve igneleri iceren 3 kutu ilac mevcut son kullanma tarihi mayis 2019dur. Lazim olan kisilere piyasa fiyatinin altinda sekilde hem ihtiyaci gorulsun hem elimde kalmasin cnku bende baska ilaclar kullaniyorum diye satmak istiyorum. Isteyenler ozelden ulasabilir kocaelide oturuyorum
gittim canım. cok yumurtam varmıs gıbı üç tane catlatma ıgnesı verdı. şaka gibi ya bu gece 12 de vurcam . cuma toplanacak. sen nasılsın. gectı mı agrılarınCanım nasılsın gittin mi kontrole
Kaç tane var yumurtan benim agrilarim geçti çok şükür göğüs agrilarim devam ediyor yarin hastane arayıp durumu ogrenecegim bendegittim canım. cok yumurtam varmıs gıbı üç tane catlatma ıgnesı verdı. şaka gibi ya bu gece 12 de vurcam . cuma toplanacak. sen nasılsın. gectı mı agrıların
Tek yumurta canımKaç tane var yumurtan benim agrilarim geçti çok şükür göğüs agrilarim devam ediyor yarin hastane arayıp durumu ogrenecegim bende
3 tane ovitrelle mi verdigittim canım. cok yumurtam varmıs gıbı üç tane catlatma ıgnesı verdı. şaka gibi ya bu gece 12 de vurcam . cuma toplanacak. sen nasılsın. gectı mı agrıların
3 tane ovitrelle mi verdi
Kaç tane var yumurtan benim agrilarim geçti çok şükür göğüs agrilarim devam ediyor yarin hastane arayıp durumu ogrenecegim .....kaç gunluknolunca donduracak lar acaba 5. Günü bekleseler
3 tane ovitrelle mi verdi
1 ovıtrelel 2 gonapeptyl evet hepsını dun gece 24 .00 da vurdum.limoncicegi41 3 iğneyi de aynı anda mi vuracam emek bey mi söyledi değişik
Tüp bebek bolumunden kimliğini ve tahliller yazan kagidi ver numara verir o arada gidip kan verirsinMerhaba hanimlar bilgisi olan yazarsa sevinirim emek bey bana bazi tahliller istemisti kan dan .vitamin seker falan kucuk kagida yazip kaseledi hastane geldiginde sekreterlere ugra goster kagidi dedi tahlil girisleri ordan mi yapiliyor.emek beyi gormek icin numara alip bekleme me gerek var mi?
Opu nezamandi canim1 ovıtrelel 2 gonapeptyl evet hepsını dun gece 24 .00 da vurdum.
yarın olacak . dualarınıza talibim :)Opu nezamandi canim
Allah yardımcın olsun takilarini çıkar evde yüzük küpe istemiyorlar az yumurtasi olandan başlıyor içeri almaya kolay geçiyoryarın olacak . dualarınıza talibim :)
Canim nasılsın insallah sorunsuz bitmiştir ısın haber bekliyorum sendenyarın olacak . dualarınıza talibim :)
Merhaba,ikinizde de sorun varsa neden rapor cikmasin ki? Evet kendimiz vuruyoruz igneleri kolay ama merak etme. Ben tup bebek yaptırdım gecen ay negatif oldu ilaclara 1.250 tl vermiştim..Merhans kızlar bende emek hocaya 2ay çnce gittim eşimde sperm sıkıntısı var ama son tahlillerde biraz yüksek cıktı rahim filmide çekildm ama hala hamile kalamadm emek hocada 6ay deneyin demişti herhangi
Bir işlem yapmadı ama benim arrık pskolojim boduldu tekrar gidip aşılama yaptırmak istiyorum büyük ihtimal rapor cıkmaz ama ilaçlar cok pahalımı yaklaşık ne kadar masrafınolur bide kendimizmi iğne vuruyoruz ben pek beceremem böyle şeyleri bilgi verirseniz cok sevinirim birde aşılama ağrılı bir
İşlemmi
Merhaba tüp bebek rapor çıkıyorsa aşılama ile vakit kaybetme hiçMerhans kızlar bende emek hocaya 2ay çnce gittim eşimde sperm sıkıntısı var ama son tahlillerde biraz yüksek cıktı rahim filmide çekildm ama hala hamile kalamadm emek hocada 6ay deneyin demişti herhangi
Bir işlem yapmadı ama benim arrık pskolojim boduldu tekrar gidip aşılama yaptırmak istiyorum büyük ihtimal rapor cıkmaz ama ilaçlar cok pahalımı yaklaşık ne kadar masrafınolur bide kendimizmi iğne vuruyoruz ben pek beceremem böyle şeyleri bilgi verirseniz cok sevinirim birde aşılama ağrılı bir
İşlemmi
Merhaba bende suan sıkıntı yok eşimimde sperm değerleri en son nırmal cıktı ama diğerler öncekiler baya düşüktü yükselimce emek hoca suan cıkmaz dedi bizemi bağlı tüp bebel yada aşılama olarak seçmek hMerhaba,ikinizde de sorun varsa neden rapor cikmasin ki? Evet kendimiz vuruyoruz igneleri kolay ama merak etme. Ben tup bebek yaptırdım gecen ay negatif oldu ilaclara 1.250 tl vermiştim..