- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Bu haftayida olunca 6 ignemiz kalicak 6 hafta yani son uc hafta kala gidicem test icin uygunsa kendi raporumu cikartirim ignelerimi alayim hazir kita beklerim allahin izniyleSiz ne zaman tahlil verceksiniz 1 ay daha kullanirmisiniz
canım nasılsın? nasıl gidiyo? bebiş nasıl? takvimini silme takip edemiyorum :) ben ikinci tedaviye basladım. hayırlısı allahtan.Kızlar ne durumdasnız kusura bakmayn cok fazla giremiyorum o yuzden takip edemiyorum durumları
Evet arkadaşım takvimini silme kaç haftalık oldun bize umut veriyonKızlar ne durumdasnız kusura bakmayn cok fazla giremiyorum o yuzden takip edemiyorum durumları
Eşim yapıyor canim kendim yapamam:) iğneleri kendin mi yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım ilaclara adetin 5 günü bile baslayabiliyorsun bence bir sakıncası olacağını düşünmüyorum dr mutlaka söyle bu durumuKızlar ben de zona çikti cilt hastalığı moralim bozuldu 1 hafta ilaç kullanmam lazımmış tamda adetime denk geliyor
Canım bozma moralini adetin baslayınca bitiyosa ilacın sorun yok. sen neye üzüldün o kadar da zona oldun.Kızlar ben de zona çikti cilt hastalığı moralim bozuldu 1 hafta ilaç kullanmam lazımmış tamda adetime denk geliyor
Gecmis olsun canim bende kurdesen oldum gecmiyo benimki kasinti kizariklik baslayinca ilac iciyorum cildiye tedavini olumsuz etkilemez demisti seninkide oledir ins sikinti yapmaKızlar ben de zona çikti cilt hastalığı moralim bozuldu 1 hafta ilaç kullanmam lazımmış tamda adetime denk geliyor
bence bekletmezNeden oldu inanın anlamadim aklım da hep bebek hastane var...başaka da bişey yok stres sıkıntı bunlar tetikliyormus...Evet adet oluyim dr söyleyecem bakalim belki de 1 ay daha bekletebilir mi
Esim sabah devlet hastanesinde uroloji gitti tahlil yaptirdi sonuclara sok olduk prolaktin 40 ti 92 olmus fsh yuksekti simdide degerin altina dusmus testesteron dusuktu 1.85 ten 2.20 ye cikmis hala degerlerin altinda soka girdik yarin melih beye danisicaz 14 igne oldu hic duzelme olmamis dagildik resmenSiz ne zaman tahlil verceksiniz 1 ay daha kullanirmisiniz
Benim eşim 2 sene once baska bir igne vurulmuştu degerlerde hic bişey oynamamıştı söyledim emek beye bize yaramıyo diye oda tamam ocakta gelin raporu çıkarıp başlayalım dedi ama yine de kullandın dedi...yani diyeceğim git hemen söyle boşu boşuna beklemeEsim sabah devlet hastanesinde uroloji gitti tahlil yaptirdi sonuclara sok olduk prolaktin 40 ti 92 olmus fsh yuksekti simdide degerin altina dusmus testesteron dusuktu 1.85 ten 2.20 ye cikmis hala degerlerin altinda soka girdik yarin melih beye danisicaz 14 igne oldu hic duzelme olmamis dagildik resmen
Bizde umut baglamisiz bekliyoruz 3 ayim daha ziyan gecti maddi manevi zarar.aynen harekete geceyim artik madem sagol canimBenim eşim 2 sene once baska bir igne vurulmuştu degerlerde hic bişey oynamamıştı söyledim emek beye bize yaramıyo diye oda tamam ocakta gelin raporu çıkarıp başlayalım dedi ama yine de kullandın dedi...yani diyeceğim git hemen söyle boşu boşuna bekleme
canım hiç üzmeyin kendinizi keçiboynuzu kürü yaptın mı hıc esıne cıdden cok ıse yarıyor.bence hemen yarın kecı boynuzu kürüne basla.Bizde umut baglamisiz bekliyoruz 3 ayim daha ziyan gecti maddi manevi zarar.aynen harekete geceyim artik madem sagol canim
Sonucu aldik soka girdik ya hemen kuruyemisciden alip eve gectik kaynattim basladik sinav diyoruz bugunlerde gecicek inscanım hiç üzmeyin kendinizi keçiboynuzu kürü yaptın mı hıc esıne cıdden cok ıse yarıyor.bence hemen yarın kecı boynuzu kürüne basla.
Eczaneden keciboynuz pekmezi icti bir sise bugunde kaynatmali olana basladik.vitamin bir kutu kullandi 14 igne oldu hic almadi kilo.bunye belkide bir ekmek yer her ogunde yinede almiyor kilo hep ayni.Keçi boynuzunu da yaptim soğuk sıkım pekmezini aldim cok bişey farketmedi bizde ama bizde etmedi size faydalı olabilir.
. K kleopatra41 benim eşim cok kilo aldı vitaminden mi iğneden mi bilmiyorum senin eşin de aldımı kilo
Benim eşim aldı çokta yemek yemez ama vitaminler kilo olarak yaradıEczaneden keciboynuz pekmezi icti bir sise bugunde kaynatmali olana basladik.vitamin bir kutu kullandi 14 igne oldu hic almadi kilo.bunye belkide bir ekmek yer her ogunde yinede almiyor kilo hep ayni.