Yarin gideceğim bakalım sonra ne zaman cagiracak kasiklarim çok ağrımaya başladı insallah ohss olmamsağol canım. bu cuma tekrar gıdecegım. sen ne zaman gıdeceksın?
kacıncı gunun? olmazsın merak etme. bende 4 yumurta vardı ki kasık agrım yınede coktu.Yarin gideceğim bakalım sonra ne zaman cagiracak kasiklarim çok ağrımaya başladı insallah ohss olmam
4. İgnemi oldum bugün anastezi randevu aldın mı ben ayin 14 sıra bulabildim insallah ozamana kadar yumurta toplamaya çağırmazlarkacıncı gunun? olmazsın merak etme. bende 4 yumurta vardı ki kasık agrım yınede coktu.
canım sorma ya bende 15 ine sıra buldum.ama bence yarın gıtmısken anestezıye ugra durumu anlat 2 dklık bi rapor yazıyorlar. belkıde alırlar. çünkü büyük ıhtımal yumurtan o gün toplanır.4. İgnemi oldum bugün anastezi randevu aldın mı ben ayin 14 sıra bulabildim insallah ozamana kadar yumurta toplamaya çağırmazlar
Uğrayım şimdi geldim sıra bekliyorum bakalım ne dicek merak ediyorumcanım sorma ya bende 15 ine sıra buldum.ama bence yarın gıtmısken anestezıye ugra durumu anlat 2 dklık bi rapor yazıyorlar. belkıde alırlar. çünkü büyük ıhtımal yumurtan o gün toplanır.
Yaz mutlaka meraktayımUğrayım şimdi geldim sıra bekliyorum bakalım ne dicek merak ediyorum
Sağ tarafta 7 8 adet 13 14 mm yumoslarim varmış sol da ayni cetrodite başladık Perşembe kontrol belki Cuma toplayabiliriz dedi anastezi icin sordum yetismezse buradan özel randevu alırız dedi kasiklarim çok arıyorYaz mutlaka meraktayım
Maşallah çok güzel kaç gün olmuş olacak cumaya kadar....kalitSağ tarafta 7 8 adet 13 14 mm yumoslarim varmış sol da ayni cetrodite başladık Perşembe kontrol belki Cuma toplayabiliriz dedi anastezi icin sordum yetismezse buradan özel randevu alırız dedi kasiklarim çok arıyor
Tam 1 hafta olacak Cuma günü çok mu erken acabaMaşallah çok güzel kaç gün olmuş olacak cumaya kadar....kalit
12 13 gün oluyordu ama senin demek cabuk cevap vermizTam 1 hafta olacak Cuma günü çok mu erken acaba
maşallah canım cok cok guzelll.. a iyi özel randevu ayarlarsalar süperSağ tarafta 7 8 adet 13 14 mm yumoslarim varmış sol da ayni cetrodite başladık Perşembe kontrol belki Cuma toplayabiliriz dedi anastezi icin sordum yetismezse buradan özel randevu alırız dedi kasiklarim çok arıyor
ben öncekinde 9 gün iğne kullanmıstım. bir gün bos sonraki gün toplanmıstı. aslında cokda erken degıl. sen kaclık ıgne vuruluyorsunTam 1 hafta olacak Cuma günü çok mu erken acaba
187.5 vuruyorum ozaman normal 1 hafta ne kadar çabuk biterse okadar iyi korkuyorum çok iğnedenben öncekinde 9 gün iğne kullanmıstım. bir gün bos sonraki gün toplanmıstı. aslında cokda erken degıl. sen kaclık ıgne vuruluyorsun
:) iğneleri kendin mi yapıyorsun?187.5 vuruyorum ozaman normal 1 hafta ne kadar çabuk biterse okadar iyi korkuyorum çok iğneden
Evet haftada 1 verdi prolex verdi bir kutu vitamin okadar.igneler bitmek bilmiyorSiz iğneyi hafta da bir mi vurduruyorsunuz.bize vitamin de vermişti aslında ben geçen ay başlamak istiyordum ama emek bey 2 ayı tamamlayalım dedi bizde insallah başlayacağız...Inşallah değerleriniz yükselmiştir sizin
Siz ne zaman tahlil verceksiniz 1 ay daha kullanirmisinizEvet haftada 1 verdi prolex verdi bir kutu vitamin okadar.igneler bitmek bilmiyor