Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

4. İgnemi oldum bugün anastezi randevu aldın mı ben ayin 14 sıra bulabildim insallah ozamana kadar yumurta toplamaya çağırmazlar
canım sorma ya bende 15 ine sıra buldum.ama bence yarın gıtmısken anestezıye ugra durumu anlat 2 dklık bi rapor yazıyorlar. belkıde alırlar. çünkü büyük ıhtımal yumurtan o gün toplanır.

Sağ tarafta 7 8 adet 13 14 mm yumoslarim varmış sol da ayni cetrodite başladık Perşembe kontrol belki Cuma toplayabiliriz dedi anastezi icin sordum yetismezse buradan özel randevu alırız dedi kasiklarim çok arıyor
Maşallah çok güzel kaç gün olmuş olacak cumaya kadar....kalit

Sağ tarafta 7 8 adet 13 14 mm yumoslarim varmış sol da ayni cetrodite başladık Perşembe kontrol belki Cuma toplayabiliriz dedi anastezi icin sordum yetismezse buradan özel randevu alırız dedi kasiklarim çok arıyor
maşallah canım cok cok guzelll.. a iyi özel randevu ayarlarsalar süper

Elimde saklama kosullarina uygun sekilde muhafaza edilmis puregon 300 0.36 ml kartus ve igneleri iceren 3 kutu ilac mevcut son kullanma tarihi mayis 2019dur. Lazim olan kisilere piyasa fiyatinin cok altinda sekilde hep ihtiyaci gorulsun hem elimde kalmasin diye satmak istiyorum. Isteyenler ozelden ulasabilir.

Merhaba rabbim isteyen herkese nasip etsin elimde saklama kosullarina uygun sekilde muhafaza edilmis puregon 300 0.36 ml kartus ve igneleri iceren 3 kutu ilac mevcut son kullanma tarihi mayis 2019dur. Lazim olan kisilere piyasa fiyatinin altinda sekilde hem ihtiyaci gorulsun hem elimde kalmasin cnku bende baska ilaclar kullaniyorum diye satmak istiyorum. Isteyenler ozelden ulasabilir kocaelide oturuyorum

Merhaba rabbim isteyen herkese nasip etsin elimde saklama kosullarina uygun sekilde muhafaza edilmis puregon 300 0.36 ml kartus ve igneleri iceren 3 kutu ilac mevcut son kullanma tarihi mayis 2019dur. Lazim olan kisilere piyasa fiyatinin altinda sekilde hem ihtiyaci gorulsun hem elimde kalmasin cnku bende baska ilaclar kullaniyorum diye satmak istiyorum. Isteyenler ozelden ulasabilir kocaelide oturuyorum

Siz iğneyi hafta da bir mi vurduruyorsunuz.bize vitamin de vermişti aslında ben geçen ay başlamak istiyordum ama emek bey 2 ayı tamamlayalım dedi bizde insallah başlayacağız...Inşallah değerleriniz yükselmiştir sizin
Evet haftada 1 verdi prolex verdi bir kutu vitamin okadar.igneler bitmek bilmiyor

X