Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

kızlar bende adet oldum nıhayet sanırım pazartesi baslarız ıgnelere bı aksılık yoksa tabi :) A arzm61 canım sende adet oldun mu? bu sıralar olman lazımdı sanki.
Hadi hayırlı olsun canım bende Salı günü kontrol gidiyorum emek hoca adet 4 günü bile çok güzel olur demişti ama hafta sonu denk geldi 3 günü gittim bende bugün 2. İğnemi oldum

Hadi bakalim islemler cabuk olursa subatta bende tedaviye baslamis olurum..sorun erkek kaynakliysa rapor tez cikiyomus asilamaya gerek kalmadan tup bebege geceriz insallah.

Hadi hayırlı olsun canım bende Salı günü kontrol gidiyorum emek hoca adet 4 günü bile çok güzel olur demişti ama hafta sonu denk geldi 3 günü gittim bende bugün 2. İğnemi oldum
bana da 3. gün gel dedı ama bılemedım . oncekınde benımde haftasonuna gelmıstı ve 5. gün baslamıstık.

Birde nufus kayit ornegi ni falan e devletten kabul ediyorlar mi..yoksa illa islak imzali mi olacak..
canım etiket olmayınca yazdıklarını görmemısım ben sımdı gordum. e devletten kabul edıyorlar. hızmet dokumu ıle ılgılı bılgım yok bızesımle ıkımızde vermıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…