Hoşgeldin canim aramıza...konuyla ilgili pek bir bilgim yokYoksa eslerden ikisininde 900 prim gunu odenmis olmasimi gerekiyo..
Hosgeldin canim insallah buralar bebek haberleri ile dolar sgk Eşinden olabilir benim öyle çıktı sorun olmadıBirde nufus kayit ornegi ni falan e devletten kabul ediyorlar mi..yoksa illa islak imzali mi olacak..
Hadi hayırlı olsun canım bende Salı günü kontrol gidiyorum emek hoca adet 4 günü bile çok güzel olur demişti ama hafta sonu denk geldi 3 günü gittim bende bugün 2. İğnemi oldum
Yanımda giderken gonalf ve bir iğne daha götürdüm gonalf vurdu digerini yine gelirken getir burada yapacaz dediGiderken sadece gonalf getirdin yoksa diğer İlaçları da getirdin mi
ıslak imzalı olmasına gerek yok. E devletten çıkarılabilen her şeyi netten çıkar. Hiç uğraşma.Hosgeldin canim insallah buralar bebek haberleri ile dolar sgk Eşinden olabilir benim öyle çıktı sorun olmadı
şu sebeple kan sonucuna göre esınde enfeksıyonel ve bulasıcı bır rahatsızlık varsa hepatit gibi spermiyogramı dısarrda verıyorsun.Kan ve spermi ayni gunde verebilsek keske yaaa..neden baska gune atiyolar ki.
bana da 3. gün gel dedı ama bılemedım . oncekınde benımde haftasonuna gelmıstı ve 5. gün baslamıstık.Hadi hayırlı olsun canım bende Salı günü kontrol gidiyorum emek hoca adet 4 günü bile çok güzel olur demişti ama hafta sonu denk geldi 3 günü gittim bende bugün 2. İğnemi oldum
canım etiket olmayınca yazdıklarını görmemısım ben sımdı gordum. e devletten kabul edıyorlar. hızmet dokumu ıle ılgılı bılgım yok bızesımle ıkımızde vermıstık.Birde nufus kayit ornegi ni falan e devletten kabul ediyorlar mi..yoksa illa islak imzali mi olacak..
Yaaaa bilmiyordum disarda derken nerde veriyruz.şu sebeple kan sonucuna göre esınde enfeksıyonel ve bulasıcı bır rahatsızlık varsa hepatit gibi spermiyogramı dısarrda verıyorsun.
özel hastanelerde veya özel laboratuvarlardaYaaaa bilmiyordum disarda derken nerde veriyruz.
Birde en az farkli gunlerde 3 tane sperm snucu istiyorlarmis bu dogru mu.siz 3 tane mi verdiniz.Yaaaa bilmiyordum disarda derken nerde veriyruz.
yok canım üç tane vermedik . raporda oyle yazıyor ama bir dış merkezde bırde kendi lab. larında yeterli oluyor.Birde en az farkli gunlerde 3 tane sperm snucu istiyorlarmis bu dogru mu.siz 3 tane mi verdiniz.
Birde farkli gunlerde en az 3 tane sperm sonucu sartida varmis bu dogrumu siz verdiniz mi.özel hastanelerde veya özel laboratuvarlarda
Tmmdryok canım üç tane vermedik . raporda oyle yazıyor ama bir dış merkezde bırde kendi lab. larında yeterli oluyor.
Biz iki kere verdik her ikiside umuttepe de dışarıda hic vermedi.Birde en az farkli gunlerde 3 tane sperm snucu istiyorlarmis bu dogru mu.siz 3 tane mi verdiniz.
Peki senden smear testi istendi mi.sartlar icinde buda var mi.Biz iki kere verdik her ikiside umuttepe de dışarıda hic vermedi.