Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

kızlar merhaba.burda eşi chromin 5000 ignesi olan bir arkadas vardı kimdi o acaba?bizim 7 tane daha iğnemiz var sonra test yapıcak melih bey.değerler nasıl çıkıcak çatlıyorum meraktan.acaba o arkadaşın eşi ne durumda değerleri?iğne işe yaramış mı?bilgilendirirse sevinirim.

kızlar merhaba.burda eşi chromin 5000 ignesi olan bir arkadas vardı kimdi o acaba?bizim 7 tane daha iğnemiz var sonra test yapıcak melih bey.değerler nasıl çıkıcak çatlıyorum meraktan.acaba o arkadaşın eşi ne durumda değerleri?iğne işe yaramış mı?bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaşım benim eşim kullanıyordu melih bey vermişti bizede..ama biz tekrar tahlil vermicez rapor çıkarttık bu ayki adetimle başlayacağız insallah

Anladim canim bizde problem daha ciddi demekki hakkinda hayirlisi olsun benim marti bulur herhalde baslamak
Siz iğneyi hafta da bir mi vurduruyorsunuz.bize vitamin de vermişti aslında ben geçen ay başlamak istiyordum ama emek bey 2 ayı tamamlayalım dedi bizde insallah başlayacağız...Inşallah değerleriniz yükselmiştir sizin

X