Sizden smear testi istediler mi canim.yok canım üç tane vermedik . raporda oyle yazıyor ama bir dış merkezde bırde kendi lab. larında yeterli oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden smear testi istediler mi canim.yok canım üç tane vermedik . raporda oyle yazıyor ama bir dış merkezde bırde kendi lab. larında yeterli oluyor.
Bana 3 günü gel dedi aslında 4 günü bile daha iyi olur dedi çok ilgilendi hemsiresi falan ama hafta sonu istebana da 3. gün gel dedı ama bılemedım . oncekınde benımde haftasonuna gelmıstı ve 5. gün baslamıstık.
Sizden smear testi istediler mi canim.
Yok istemediler.Sizden smear testi istediler mi canim.
Hadi bismillah, Allah yardımcın olsun. Kaçlık başladın bana hep 300 kullandırmışlardı.kızlar bugün ilk iğnemi vuruldum. allahtan hayırlısı diyorum. allah tedaviye baslayan herkese kolaylık versin. hayırla sonuclandırsın inşallah.
Aminn benimde 300 lük sen yaşnızca gonal mı kullandın?Hadi bismillah, Allah yardımcın olsun. Kaçlık başladın bana hep 300 kullandırmışlardı.
Arkadaşım benim eşim kullanıyordu melih bey vermişti bizede..ama biz tekrar tahlil vermicez rapor çıkarttık bu ayki adetimle başlayacağız insallahkızlar merhaba.burda eşi chromin 5000 ignesi olan bir arkadas vardı kimdi o acaba?bizim 7 tane daha iğnemiz var sonra test yapıcak melih bey.değerler nasıl çıkıcak çatlıyorum meraktan.acaba o arkadaşın eşi ne durumda değerleri?iğne işe yaramış mı?bilgilendirirse sevinirim.
Hayirlisi olsun guzel sonuclarini duyalim inskızlar bugün ilk iğnemi vuruldum. allahtan hayırlısı diyorum. allah tedaviye baslayan herkese kolaylık versin. hayırla sonuclandırsın inşallah.
Anladim canim bizde problem daha ciddi demekki hakkinda hayirlisi olsun benim marti bulur herhalde baslamakArkadaşım benim eşim kullanıyordu melih bey vermişti bizede..ama biz tekrar tahlil vermicez rapor çıkarttık bu ayki adetimle başlayacağız insallah
Aynen sadece son gün gonalfe ek meorinal 75 vurdular.Aminn benimde 300 lük sen yaşnızca gonal mı kullandın?
Siz iğneyi hafta da bir mi vurduruyorsunuz.bize vitamin de vermişti aslında ben geçen ay başlamak istiyordum ama emek bey 2 ayı tamamlayalım dedi bizde insallah başlayacağız...Inşallah değerleriniz yükselmiştir sizinAnladim canim bizde problem daha ciddi demekki hakkinda hayirlisi olsun benim marti bulur herhalde baslamak
teşekkür ederim hepimizin insallah :)Hayirlisi olsun guzel sonuclarini duyalim ins
inşallah canım benım hadı pesimden basla sende hemen :)limoncicegi41 canim hayirli olsun insallah bu kez herşey yolun da guder
Hadi hayırlı olsun canım insallah birgun denk geliriz hastanede insallah iyi sonuçlar alırsınkızlar bugün ilk iğnemi vuruldum. allahtan hayırlısı diyorum. allah tedaviye baslayan herkese kolaylık versin. hayırla sonuclandırsın inşallah.
sağol canım. bu cuma tekrar gıdecegım. sen ne zaman gıdeceksın?Hadi hayırlı olsun canım insallah birgun denk geliriz hastanede insallah iyi sonuçlar alırsın