Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl hepimiz için bol bebisli bir yıl olsun bende dün hastaneye gittim rapor onaylandı muayene oldum kanamali bir kist var dedi adet olunca tahliller verdi onları yaptır muayene ederiz kist gitmiş olursa tedavi başlarız dedi ilaçlarımı aldım adet günümü bekliyorum

Merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl hepimiz için bol bebisli bir yıl olsun bende dün hastaneye gittim rapor onaylandı muayene oldum kanamali bir kist var dedi adet olunca tahliller verdi onları yaptır muayene ederiz kist gitmiş olursa tedavi başlarız dedi ilaçlarımı aldım adet günümü bekliyorum
canım tedavin hayırlı olsun. inşallah hepimiz yeni yılda hamile kalıp saglıkla doh-gum yaparız. adetine ne kadar var? hangi tahlilleri istedi?

Tedaviye baslayanlar hayirli olsun inşallah.
duam-umudum duam-umudum sen nasılsın gördünüz mu keseyi
İyiyim diyeyim canım, sen nasılsın, keseyi gördüm şükür. Bi on gün sonra tekrar çağırdılar. Benimde kan pıhtılaşma çıktı iki değerde. İğne kullanmaya baya geç kalsakta başladık. İçim o konuda biraz tedirgin ama napalım. Yine hayırlısı diyorum.

İyiyim diyeyim canım, sen nasılsın, keseyi gördüm şükür. Bi on gün sonra tekrar çağırdılar. Benimde kan pıhtılaşma çıktı iki değerde. İğne kullanmaya baya geç kalsakta başladık. İçim o konuda biraz tedirgin ama napalım. Yine hayırlısı diyorum.
Inşallah kalp atışlarını da duyacaksın...yeni verdiğin testlerde mi cıktı bu pıhtılaşma...rahat ol stres yok üzme annesi bebisini

Inşallah kalp atışlarını da duyacaksın...yeni verdiğin testlerde mi cıktı bu pıhtılaşma...rahat ol stres yok üzme annesi bebisini
Sağol canım amin. Tedaviye başlamadan önce nolur nolmaz diye aylar öncesinden devlette yaptırmıştım. Hatta genetik bozukluğuda baktırmıştım onun hala sonucu çıkmamış. Ücretisiz ya bekletiyorlar. 3-4 aya çıkıyor düşün. Neyse sonucu bi aldım şok. Hiç beklemiyordum. Ki transfer günü bana kan sulandırıcı vermediniz dedim. Nerdeyse herkese vermişlerdi. İğne vermediniz bari aspirin içeyim dedim gerek yok dediler. Kese görmeden önce şu kan sonucu çıkmıştır belki bi bakayım dedim. İnternettede gözükmüyor sonuç. Sonucu alır almaz koşa koşa umuttepeye gittim tabi hemen clexeana kan sulandırıcı iğne başlattılar.

Burdan tüm kızçelere diyorum ki, derince eğitim ve araştırma hastanesi - tıbbi genetik bölümünde kan pıhtılaşması testi ve kanda kromozom bozukluğu testi isteyin. Sonuçlar geç çıkıyor ama olsun. Bilmek illa bi gün işimize yarar.

Burdan tüm kızçelere diyorum ki, derince eğitim ve araştırma hastanesi - tıbbi genetik bölümünde kan pıhtılaşması testi ve kanda kromozom bozukluğu testi isteyin. Sonuçlar geç çıkıyor ama olsun. Bilmek illa bi gün işimize yarar.
Ben yaptırdım ozel de sadece kromozomlara batırdım keşke pihtilasmayada batırsaydım...ben ozel de yaptığım en bana hem aspirin hem kan sulandırıcı kullandirtmislardi

X