İnş bakalım şifa için istiyorm rabbim isterse verir zatenaa hacamat çok iyi geliyormuss.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş bakalım şifa için istiyorm rabbim isterse verir zatenaa hacamat çok iyi geliyormuss.
inşllah cnm benimAlternatif tıp en temizi umarım dileğine cevap verir. Bende 3 kere devlet hakkımı kullanayım olmazsa kabullenişe geçerim belki diyordum. Zaman iyi şeyler getirsin inş.
canım tedavin hayırlı olsun. inşallah hepimiz yeni yılda hamile kalıp saglıkla doh-gum yaparız. adetine ne kadar var? hangi tahlilleri istedi?Merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl hepimiz için bol bebisli bir yıl olsun bende dün hastaneye gittim rapor onaylandı muayene oldum kanamali bir kist var dedi adet olunca tahliller verdi onları yaptır muayene ederiz kist gitmiş olursa tedavi başlarız dedi ilaçlarımı aldım adet günümü bekliyorum
Amin canım bugün adet oldum cuma gideceğimcanım tedavin hayırlı olsun. inşallah hepimiz yeni yılda hamile kalıp saglıkla doh-gum yaparız. adetine ne kadar var? hangi tahlilleri istedi?
Hayırlısı olur insallah hangi iğneleri kullanıyom kaçlik vuruyosunSelam kızlar bugün hayirlisiyla tedavi başladık insallah güzel sonuclar alırız
Hadi hayirlisi ins guzel sonuclar al bu yil hepimizin yili olsunSelam kızlar bugün hayirlisiyla tedavi başladık insallah güzel sonuclar alırız
Saol canim gonalf 187.5 ile başladık salı günü kontrolüm var insallah iyi sonuçlar alırızHayırlısı olur insallah hangi iğneleri kullanıyom kaçlik vuruyosun
Giderken sadece gonalf getirdin yoksa diğer İlaçları da getirdin miSaol canim gonalf 187.5 ile başladık salı günü kontrolüm var insallah iyi sonuçlar alırız
Pazartesi 3.gün o gün baslarız iğneye bi aksilik yoksaKacinci günün olcak pazartesi canim benim var 10 günüm daha stresten geç bile gelebilir ki benim adet
İyiyim diyeyim canım, sen nasılsın, keseyi gördüm şükür. Bi on gün sonra tekrar çağırdılar. Benimde kan pıhtılaşma çıktı iki değerde. İğne kullanmaya baya geç kalsakta başladık. İçim o konuda biraz tedirgin ama napalım. Yine hayırlısı diyorum.
Inşallah canim başla peşinden gelcemPazartesi 3.gün o gün baslarız iğneye bi aksilik yoksa
Inşallah kalp atışlarını da duyacaksın...yeni verdiğin testlerde mi cıktı bu pıhtılaşma...rahat ol stres yok üzme annesi bebisiniİyiyim diyeyim canım, sen nasılsın, keseyi gördüm şükür. Bi on gün sonra tekrar çağırdılar. Benimde kan pıhtılaşma çıktı iki değerde. İğne kullanmaya baya geç kalsakta başladık. İçim o konuda biraz tedirgin ama napalım. Yine hayırlısı diyorum.
Sağol canım amin. Tedaviye başlamadan önce nolur nolmaz diye aylar öncesinden devlette yaptırmıştım. Hatta genetik bozukluğuda baktırmıştım onun hala sonucu çıkmamış. Ücretisiz ya bekletiyorlar. 3-4 aya çıkıyor düşün. Neyse sonucu bi aldım şok. Hiç beklemiyordum. Ki transfer günü bana kan sulandırıcı vermediniz dedim. Nerdeyse herkese vermişlerdi. İğne vermediniz bari aspirin içeyim dedim gerek yok dediler. Kese görmeden önce şu kan sonucu çıkmıştır belki bi bakayım dedim. İnternettede gözükmüyor sonuç. Sonucu alır almaz koşa koşa umuttepeye gittim tabi hemen clexeana kan sulandırıcı iğne başlattılar.Inşallah kalp atışlarını da duyacaksın...yeni verdiğin testlerde mi cıktı bu pıhtılaşma...rahat ol stres yok üzme annesi bebisini
Ben yaptırdım ozel de sadece kromozomlara batırdım keşke pihtilasmayada batırsaydım...ben ozel de yaptığım en bana hem aspirin hem kan sulandırıcı kullandirtmislardiBurdan tüm kızçelere diyorum ki, derince eğitim ve araştırma hastanesi - tıbbi genetik bölümünde kan pıhtılaşması testi ve kanda kromozom bozukluğu testi isteyin. Sonuçlar geç çıkıyor ama olsun. Bilmek illa bi gün işimize yarar.