Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Tedavi de hiç denemedim hep 8 ve üstü oluyordu son denemem de 7 di benim nar dan olabilir ilaçlar dan da....benim suan akintim cok fazla hafif kızarıklık var alt tarafta niye oldu ki tedavi sırasın da bişey çıkarmasa bana soğan suyu mu içsem ne dersiniz
Soğan suyu rahim duvarını daha da inceltiyor. Aslında temizleyici özelliğinden bende faydalanmak istiyordum ama bizlerin optimum boyut olan 10 mm 11 mm ye ulaşmamız daha zor olduğu için mecbur vazgeçiyordum soğan suyundan. Akıntı için örnek alıp bakıyorlar ama umuttepe yapmazsa yakın bir devlet hastanesinde baktır. Bende iğnelere başlamadan önce akıntıda enfeksiyon&mantar var mı diye örnek aldırmıştım. Kaşıntı var diyede beyaz bir yalan :p söylemiştim.

Soğan suyu rahim duvarını daha da inceltiyor. Aslında temizleyici özelliğinden bende faydalanmak istiyordum ama bizlerin optimum boyut olan 10 mm 11 mm ye ulaşmamız daha zor olduğu için mecbur vazgeçiyordum soğan suyundan. Akıntı için örnek alıp bakıyorlar ama umuttepe yapmazsa yakın bir devlet hastanesinde baktır. Bende iğnelere başlamadan önce akıntıda enfeksiyon&mantar var mı diye örnek aldırmıştım. Kaşıntı var diyede beyaz bir yalan :p söylemiştim.
Iyiymis bilmiyorum ya gidecem yine fitil antibiyotik verecekler bakalim

bana 4. gün embriyosu orta kalite dediler 2 tane transfer ettiler dün 8. günümdü dayanamadım kan tahlili yaptırdım 42,22 çıktı sonuç cuma günü ünv. gidip 11 gün tekrar ettirecem bakalım ne çıkacak

inşallah yaş 39 olunca 4 yumurtadan 2 tanesi döllenmişti onlarda orta kalite emek bey pek ümitli konuşmamıştı, cuma günü bakacağız artık duruma

İyiyim canım sen nasılsın, hazırlık döneminde neler yapıyorsun benim adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bilmiyorum hayırlısı..
Hiç bişey yapmıyorum kilo almışım onu
vermek için ac kalıyorum...vitaminler kilo aldırdı...evde test yapsana kuz ben şimdiye çoktan yapmıştım

Hiç bişey yapmıyorum kilo almışım onu
vermek için ac kalıyorum...vitaminler kilo aldırdı...evde test yapsana kuz ben şimdiye çoktan yapmıştım
Vitaminlerin öyle bir dezavantajı var malesef, ben de tecrübe ettim :KK70: :KK70:
Dün dolaba baktığımda testim kalmamıştı hiç, bende bu bir işaret olabilir diye test gününü beklemeye karar verdim.

X