Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ben de ilac icmekten icim dışım ilac oldu. cok sıkıntı çekiyoruz karşılığını alalim insallah.9 gun geçmeyecek gibi geliyo tahlil için
Kız ya yaz olsaydı hic geçmezdi günler
Rabbim yüzümüzü güldürsün de biz bekleyelim çiğ kabak çekirdeği ananas bir dilim 'ye bunları

M Mehlikara canım nasılsın? kanaman fala bitti mi? bir daha gittin mi doktora?
A arzm61 canım nasılsın? zaman geçmiyor bir türlü bende heyecanlıyım tedaviye baslayacagım için.
Kbdemirel canım nasılsın? kaç gün oldu? belirtiler var mı? çokkkk heyecanlıyım senın adına. inşallah güzel haberini alırız.
G Gel artikk güzel anne nasılsın?
duam-umudum sen nasılsın?snein teste kac gün kaldı? güzel haberini alalım inşallah.
D Dryshe sen nasılsın? senın tedavi ne zaman baslıyor? yada basladın mı?

Iyiyim canim sen ne yaptın tedavin ne zamana...Evet kızlar ne durumdasiniz

Iyiyim canim daha belirti falan yok bakalim bekliyoruz

İyim canim şükür bugün SMS geldi rapor çıkmış Ocak adetimde bende baslicam bir sorun olmazsa haftaya hastaneye gidip dr görüşeceğim

limoncicegi41 sağol canım sorduğun için, benim 28i cuma yap dediler testi, 3.gün embrıyosu olduğu için benim bekleme sürem daha uzun cuma 12gün oluyor, bu arada domdurulacaklardan biri orta kaliteye düşmüş biri iyi kaliteymiş. İkisininde dondurdular yine. Senin adetinede az kalmış d vitamini ve e vitamini kullanıyor musun?

Maşallah donmusun da var hazır da insallah gerek kalmaz olanlara alırız guzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…