- 17 Eylül 2018
- 71
- 58
- 37
Birrr çookk kişiye özel test falan yapmadan corasprin kan sulandırıcı yazıldı. Bana yazmadı gerek yok dediler, bende ananas yiyim bari bir dilim. Onun da az buçuk öyle bir etkisi varmış.Teyradox yeni bitti. Bide dostinex var
Kız ya yaz olsaydı hic geçmezdi günlerBen de ilac icmekten icim dışım ilac oldu. cok sıkıntı çekiyoruz karşılığını alalim insallah.9 gun geçmeyecek gibi geliyo tahlil için
Çok teşekkür ederim, hepimize hayırlı gelsin tedavilerimizHayırlı olsun arkadasim
Canim çok geçmiş olsunKbdemirel sagol kuzum geçti çok şükür
Erken yapmayı düşünüyormusun ....ocak bekliyorum başlamak icinSali gunu benim . Sen nasılsın canim
Korkuyorum cumartesi yaparim belkiErken yapmayı düşünüyormusun ....ocak bekliyorum başlamak icin
Ben hep 9. Gün yapmıştım evde testleKorkuyorum cumartesi yaparim belki
Iyiyim canim sen ne yaptın tedavin ne zamana...Evet kızlar ne durumdasinizM Mehlikara canım nasılsın? kanaman fala bitti mi? bir daha gittin mi doktora?
A arzm61 canım nasılsın? zaman geçmiyor bir türlü bende heyecanlıyım tedaviye baslayacagım için.
Kbdemirel canım nasılsın? kaç gün oldu? belirtiler var mı? çokkkk heyecanlıyım senın adına. inşallah güzel haberini alırız.
G Gel artikk güzel anne nasılsın?
duam-umudum sen nasılsın?snein teste kac gün kaldı? güzel haberini alalım inşallah.
D Dryshe sen nasılsın? senın tedavi ne zaman baslıyor? yada basladın mı?
Daha 15 gün falan var adetimeIyiyim canim sen ne yaptın tedavin ne zamana...Evet kızlar ne durumdasiniz
Iyiyim canim daha belirti falan yok bakalim bekliyoruzM Mehlikara canım nasılsın? kanaman fala bitti mi? bir daha gittin mi doktora?
A arzm61 canım nasılsın? zaman geçmiyor bir türlü bende heyecanlıyım tedaviye baslayacagım için.
Kbdemirel canım nasılsın? kaç gün oldu? belirtiler var mı? çokkkk heyecanlıyım senın adına. inşallah güzel haberini alırız.
duam-umudum sen nasılsın?snein teste kac gün kaldı? güzel haberini alalım inşallah.
Benden öncesin benim 1 ay daha varDaha 15 gün falan var adetime
İyim canim şükür bugün SMS geldi rapor çıkmış Ocak adetimde bende baslicam bir sorun olmazsa haftaya hastaneye gidip dr görüşeceğimM Mehlikara canım nasılsın? kanaman fala bitti mi? bir daha gittin mi doktora?
Benimde 15 gün var adetime ayni zamanda baslicaz galibaDaha 15 gün falan var adetime
Maşallah donmusun da var hazır da insallah gerek kalmaz olanlara alırız guzel haberlerilimoncicegi41 sağol canım sorduğun için, benim 28i cuma yap dediler testi, 3.gün embrıyosu olduğu için benim bekleme sürem daha uzun cuma 12gün oluyor, bu arada domdurulacaklardan biri orta kaliteye düşmüş biri iyi kaliteymiş. İkisininde dondurdular yine. Senin adetinede az kalmış d vitamini ve e vitamini kullanıyor musun?
Ayy inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Maşallah donmusun da var hazır da insallah gerek kalmaz olanlara alırız guzel haberleri