Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba hanimlar umuttepede tup yaptirmayi dusunuyorum bizim sikintimiz erkek infertiletesi ve gebe kalan varmi???memnumnuzu bana neolur yazin cok ihtuacm var cok kafam karisik:dua:

limoncicegi41 limoncicegi41 sağol canım sorduğun için, benim 28i cuma yap dediler testi, 3.gün embrıyosu olduğu için benim bekleme sürem daha uzun cuma 12gün oluyor, bu arada domdurulacaklardan biri orta kaliteye düşmüş biri iyi kaliteymiş. İkisininde dondurdular yine. Senin adetinede az kalmış d vitamini ve e vitamini kullanıyor musun?
hayırlı sonuclarını alalım ınsallah.ve umarım dondurulmuslara hıc ıhtıyacın olmaz. d vıtamii ve krilom kullanıyorum. e vitamini kullanmıyoeum. onu vermedı doktor.

hayırlı sonuclarını alalım ınsallah.ve umarım dondurulmuslara hıc ıhtıyacın olmaz. d vıtamii ve krilom kullanıyorum. e vitamini kullanmıyoeum. onu vermedı doktor.
Canım e vitamini hücre yapılanmasında oldukça önemli. Solgarın 200 mg lık şişesini kullansan iyi olur aslında. Doktor bana beklediğimden ve önceki aylarından daha fazla folikül gördüm dediğinde ben birazda e vitamine yordum. Sende bir bak nete, aklına yatarsa içersin. Bir de bee'o markasının arısütü bal polen tabletini kullandım bir ay. İnşallah içtiğim onca şey ve zorla oluşturulan embriyolarım benimle kalır. Ama tabii Allah hayırlı ise nasip etsin.

Canım e vitamini hücre yapılanmasında oldukça önemli. Solgarın 200 mg lık şişesini kullansan iyi olur aslında. Doktor bana beklediğimden ve önceki aylarından daha fazla folikül gördüm dediğinde ben birazda e vitamine yordum. Sende bir bak nete, aklına yatarsa içersin. Bir de bee'o markasının arısütü bal polen tabletini kullandım bir ay. İnşallah içtiğim onca şey ve zorla oluşturulan embriyolarım benimle kalır. Ama tabii Allah hayırlı ise nasip etsin.
sağol canım benım e vitaminini eşim için kullanmıstık. bende kullanıyım. nihayetınde kötü bir etkisi yok. hem biraz cıldım duzelır belki :). canım senın tutacak gıbıme gelıyor . içime oyle doguyor. hayırlısıyla olsun ınsallah.

Hanimlar bana yardim edermisniz bn ilk baslycam benim gibi olan memenun kalan ve gebe kalan hic kimse beni duymuyormu:KK43::KK43:
canım burda pek cok kısı var ama kim erkek infertılıtesınden gıttı bılmıyorum. benım o konuda bılgım yok. tam olarak problem ne? doktor umut olmazsa baslamıyor zaten tüp bebege. maddı kaygısı oldugunu hıc sanmıyorum. endıselerınden kurtul. ınsallah hayırlısıyla olur

sağol canım benım e vitaminini eşim için kullanmıstık. bende kullanıyım. nihayetınde kötü bir etkisi yok. hem biraz cıldım duzelır belki :). canım senın tutacak gıbıme gelıyor . içime oyle doguyor. hayırlısıyla olsun ınsallah.
Heheeh ağzın bal yesin. Ya benim de nasıl desem sanki bu defa olmazsa bir daha bu performansı yakalayamamaktan korkuyorum. Bi kere aklıma soktularya tamam.

K Klbk19 bizim de erkek hız yavaş sizin sorun neki
Bizim sayi azligi milyinu 9 aydir bir kez gorduk hem.binlerde yeri geldi tane gorduk.tabikide morfoloji az ve dna hasarimiz %44 leede oyuDen dna hasari dusmesiji bekliyoruz tup olmaz diye korkuyorum acikcasi oyuzden hemen karar veemek istemiyorum kocaeli bize yakin diye sectim burayi

Bizim de erkekten kaynakli sorun vardı ,su an transfer oldum test günümü bekliyorum. Emek bey cok iyi bir doktor o seni en güzel sekilde yonlendirecektir. Hayırlısı olsun.
Canim bizim sayi az ve dna hasarimiz %44 oyuzden birazdaha beklesekmi yiksa Allahin bir lutfu diyip biryerden baslasamki bilemdim bizim hasar %60 lardaydi cok.sukur dustu ileri harekketlik var ama hasar iste %20 falan diyorlar bnde kocelei yakin diye ve cok duydum ismini yaptrsakmi beklemeden ddim

Canim bizim sayi az ve dna hasarimiz %44 oyuzden birazdaha beklesekmi yiksa Allahin bir lutfu diyip biryerden baslasamki bilemdim bizim hasar %60 lardaydi cok.sukur dustu ileri harekketlik var ama hasar iste %20 falan diyorlar bnde kocelei yakin diye ve cok duydum ismini yaptrsakmi beklemeden ddim
Hangi sehirdesin

X