- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
Zaten emek beye 1 kere randevu aldım sonra hep şu zaman gel dedi. Henüz daha randevu almadım.
Ben yarın sabah yumurta kontrolüne gideceğim. Tedaviye başladım iğne kullanıyorum cumadan beri. İlk gittiğinde önceye dair ne varsa yanında götür bence.rahim filmi, yakın zamanda yaptırdığın testler. Bir de rapor çıkarmak istiyorsan eşin de ürolojiye muayene olsun.sen bi dha ne zaman gidiceksin ilk gittiğinde ne gibi işlemler oldu ?
İlk gittiğimde adete denk geldiği için kan tahlili ve alttan muayene etti. Sorular sordu. Tüp bebeğe karar verdi doktor. Rapor çıkarmak için yapılacakları söyledi. Evrakları hazırlayıp rapor çıkardım , ilaçlarımı aldım diğer adete kadar. Bu adette de gittim yine mayene etti ve ilaçlara başlattı.sen bi dha ne zaman gidiceksin ilk gittiğinde ne gibi işlemler oldu ?
İlk gittiğimde adete denk geldiği için kan tahlili ve alttan muayene etti. Sorular sordu. Tüp bebeğe karar verdi doktor. Rapor çıkarmak için yapılacakları söyledi. Evrakları hazırlayıp rapor çıkardım , ilaçlarımı aldım diğer adete kadar. Bu adette de gittim yine mayene etti ve ilaçlara başlattı.
Hayırlı olsun o zaman tedavin.yarınlık eşine ihtiyaç yok zaten. Doktor seni yönlendirir.sen de rapor için evrak listesi var mı? Yükleyebilirsem listeyi yüklerim.Bnde yarın sabah gidicem doktora insll doğru yerden randevu almisimdir tekrar randevu almaya çalıştım ama randevu var diye vermedi hakkımızda hayırlısı olsun bn önceki tahlili mi flan hepsini dosyaladim bı de bu rapor için gerekli evrakları da yapicam bugün e.devletten çıkıyor nasılsa onlarida yanıma alırım diyorum bnada muhtemelen tüp Bebek dicekler 4senelik evliyim 14ay öncede laparoskopik over driling ameliyat ı oldum çok yapışıklık varmis açabildiğini açmış heycan yaptım ya yarın tekim bı de kociste yanımda olmicak
Hayırlı olsun o zaman tedavin.yarınlık eşine ihtiyaç yok zaten. Doktor seni yönlendirir.sen de rapor için evrak listesi var mı? Yükleyebilirsem listeyi yüklerim.
Evet bende ki listede de bunlar yazılı. Harici bir tek eşinin üroloji muayenesini istiyorlar.üroloğun yorumuna da bakıyorlar yani.1 adet bayan fotoğrafı
2 adet nufus cüzdanı fotokopisi hem eşiniz hem kendiniz için
2 adet hizmet dökümü (sgk prim günü gösterecek ve ıslak imzalı onaylı olacak) * tmm
2 adet evlilik cüzdanı fotokopisi
2 adet hem sizin hem eşinizin vukatlı nüfus kayıt örneği* tmm
bunlar harici smearla , hsg istiyolarmıs sanırım bn bunları hallettim harici bişi var mı
Evet bende ki listede de bunlar yazılı. Harici bir tek eşinin üroloji muayenesini istiyorlar.üroloğun yorumuna da bakıyorlar yani.
Tabi onu da yanına al. Aşılama yaptığını söylersin zaten. Bende daha önce 2 kere aşılama yaptım. Benden aşılama yaptığım kurumdan evrak getirmemi istedi. Yani sözle yaptım demek yetmiyor. Evrak istiyorlar. O hastaneye gidip durumu anlattım bana bir evrak verdiler.bende Umuttepe’de doktora gösterdim.daha önceden kalma bi sperm testi var aşılama olmustum o dönem yapılmıstı o olur mu acaba
Tabi onu da yanına al. Aşılama yaptığını söylersin zaten. Bende daha önce 2 kere aşılama yaptım. Benden aşılama yaptığım kurumdan evrak getirmemi istedi. Yani sözle yaptım demek yetmiyor. Evrak istiyorlar. O hastaneye gidip durumu anlattım bana bir evrak verdiler.bende Umuttepe’de doktora gösterdim.
Tabi onu da yanına al. Aşılama yaptığını söylersin zaten. Bende daha önce 2 kere aşılama yaptım. Benden aşılama yaptığım kurumdan evrak getirmemi istedi. Yani sözle yaptım demek yetmiyor. Evrak istiyorlar. O hastaneye gidip durumu anlattım bana bir evrak verdiler.bende Umuttepe’de doktora gösterdim.
maşallah sen baya hazırlıklısın:)) umarım sana güzel bir Doğum günü hediyesi olur ama kendini şartlama bence öyle. Şahsen ben ne kadar özel günü düşündüysem kaç katı zaman geçti:)) hayırlısı olsun hakkımızda.Allah'tan evrak var bende aşılama olduğuna dair onlarida dosyaladim zaten bir tek ameliyat sonrası raporum eksik onu da yarın mail attircam inşallah sorun çıkmaz atarlar çok oyalanmak istemiyorum tedavim başlasın istiyorum Mart'ta doğum günum bna doğum günü hediyesi olsun bebiş istiyorum çok mu istedim acaba
maşallah sen baya hazırlıklısın:)) umarım sana güzel bir Doğum günü hediyesi olur ama kendini şartlama bence öyle. Şahsen ben ne kadar özel günü düşündüysem kaç katı zaman geçti:)) hayırlısı olsun hakkımızda.
Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah kızlar bize nasip etti Rabbim kucagimda gördüm tez zamanda Rabbim sizede nasip etsin inşaallah
Güle güle büyütün bebeğinizi. Siz de mi Umuttepe de tedavi oldunuz? Öyleyse sürecinizden kısaca bahsedebilir misiniz? Ben yarın yumurta kontrolüne gideceğim. Bundan sonraki süreci çok merak ediyorum.Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah kızlar bize nasip etti Rabbim kucagimda gördüm tez zamanda Rabbim sizede nasip etsin inşaallah
Güle güle büyütün bebeğinizi. Siz de mi Umuttepe de tedavi oldunuz? Öyleyse sürecinizden kısaca bahsedebilir misiniz? Ben yarın yumurta kontrolüne gideceğim. Bundan sonraki süreci çok merak ediyorum.
Tüh üzüldüm ama hastane işleri hep böyle. Mutlaka bir aksilik oluyor. Ben de anesteziden randevu alacaktım. Zannediyorum ki internetten alınınca bitecek. Meğerse muayene de olmam gerekiyormuşÖğleden sonra randevu verdiler yanlış yerden almışım randevu 2 ye kadar zaman geçer mi
Benimde 2 sene olmadı herseyde normal çıkıyordu yaşım olduğu için bende tüp bebek tedavisi için baslicaktimki gittim izzet beye randevu aldım tahliller evraklar hazırlayalım derken eşimde geldi onunda herşeyi yapıldı ay gidemedim rahatsizdim bir daki aya gittik baslicaktim rahim filmi için gittim ki adetim geçirmişti tahlil yapalım dedi hamile kalmışım Rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda nasip etsin inşaallahGüle güle büyütün bebeğinizi. Siz de mi Umuttepe de tedavi oldunuz? Öyleyse sürecinizden kısaca bahsedebilir misiniz? Ben yarın yumurta kontrolüne gideceğim. Bundan sonraki süreci çok merak ediyorum.
Tüh üzüldüm ama hastane işleri hep böyle. Mutlaka bir aksilik oluyor. Ben de anesteziden randevu alacaktım. Zannediyorum ki internetten alınınca bitecek. Meğerse muayene de olmam gerekiyormuşbende akşama randevu aldım yani bir günde iki kere gitmiş olacağım. (