- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
Benimde 2 sene olmadı herseyde normal çıkıyordu yaşım olduğu için bende tüp bebek tedavisi için baslicaktimki gittim izzet beye randevu aldım tahliller evraklar hazırlayalım derken eşimde geldi onunda herşeyi yapıldı ay gidemedim rahatsizdim bir daki aya gittik baslicaktim rahim filmi için gittim ki adetim geçirmişti tahlil yapalım dedi hamile kalmışım Rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda nasip etsin inşaallah
Eve geldikten sonra randevu aldım. Sadece özel randevu vardı onu da 16.40 a aldım. Maalesef şimdi evdeyim yani :))Gel birlikte bekleyelim gitmeseydin çok mu geçe kaldin
Sizin ki biraz psikolojikmiş o zaman. Zihin rahatlayınca kendiliğinden olmuş sanki. Bende acaba rahatlayınca olur mu dedim ama olmadıBenimde 2 sene olmadı herseyde normal çıkıyordu yaşım olduğu için bende tüp bebek tedavisi için baslicaktimki gittim izzet beye randevu aldım tahliller evraklar hazırlayalım derken eşimde geldi onunda herşeyi yapıldı ay gidemedim rahatsizdim bir daki aya gittik baslicaktim rahim filmi için gittim ki adetim geçirmişti tahlil yapalım dedi hamile kalmışım Rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda nasip etsin inşaallah
Eve geldikten sonra randevu aldım. Sadece özel randevu vardı onu da 16.40 a aldım. Maalesef şimdi evdeyim yani :))
Yok körfez de oturuyorum.Tüh valla beklerdik beraber benimde 2.30
3 gbi randevum :)) yakın mı oturuyorsun hastaneye
Yok körfez de oturuyorum.
Git gel yapmaktansa hastanede beklemek daha iyi bence. Zaman bir şekilde geçiyor. Ben de oradayken randevu alsaydım eve gelmezdim artık.Oo baya uzaksın bn DHA yakinim ama bekliyim dedim eve gitsem kesin gelmezdim
Git gel yapmaktansa hastanede beklemek daha iyi bence. Zaman bir şekilde geçiyor. Ben de oradayken randevu alsaydım eve gelmezdim artık.
Evet emek beye gidiyorum. Sen girdin mi muayeneye?Senin içinde hayırlısı öyleymiş demekki canım sen kime gidiyordun emek beye mi
Evet emek beye gidiyorum. Sen girdin mi muayeneye?
Baya yoğun emek bey ama ben tavrını beğendim. Devlet hastanesine göre ilgili bence. Umarım sonucumuzda iyi olurYok cnm bekliyorum inşallah güzel geçer :) çok heycan yaptım
İnsallah iyi sonuçlar alırsınızBaya yoğun emek bey ama ben tavrını beğendim. Devlet hastanesine göre ilgili bence. Umarım sonucumuzda iyi olur
Baya yoğun emek bey ama ben tavrını beğendim. Devlet hastanesine göre ilgili bence. Umarım sonucumuzda iyi olur
Çok teşekkürler :))İnsallah iyi sonuçlar alırsınız
Beğenmene sevindim sonuçta doktorun tavrı da psikolojimizi etkiliyor. Umarım doktorluğu da bizi memnun eder. Hadi bakalım ilk adımı attın. Gerisi de sorunsuz ilerler inşallahÇıktım şimdi dr.dan bn çok beğendim Dr u kan tahlilleri yaptırdım rahim filmi istedi sonuca göre hareket edicez
Beğenmene sevindim sonuçta doktorun tavrı da psikolojimizi etkiliyor. Umarım doktorluğu da bizi memnun eder. Hadi bakalım ilk adımı attın. Gerisi de sorunsuz ilerler inşallah
Beğenmene sevindim sonuçta doktorun tavrı da psikolojimizi etkiliyor. Umarım doktorluğu da bizi memnun eder. Hadi bakalım ilk adımı attın. Gerisi de sorunsuz ilerler inşallah
Benim de kontrolde yumurtalar yavaş cevap verecek galiba dedi. 225 gonal-f vuruluyordum 300 e çıkardı. Çarşamba kontrole çağırdı. Böyle giderse pazartesi yumurta toplama olabilir dedi bir heyecanlandımSen naptın ?
Bence de devlette sıra bulmak sorun oluyor. Böyle gidersen gelecek aya başlarsın hayırlısıylaİnşallah canım yarın hsg randevusu alicam özele gidicem devlet vakit kaybi