Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Benimde 2 sene olmadı herseyde normal çıkıyordu yaşım olduğu için bende tüp bebek tedavisi için baslicaktimki gittim izzet beye randevu aldım tahliller evraklar hazırlayalım derken eşimde geldi onunda herşeyi yapıldı ay gidemedim rahatsizdim bir daki aya gittik baslicaktim rahim filmi için gittim ki adetim geçirmişti tahlil yapalım dedi hamile kalmışım Rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda nasip etsin inşaallah

Ay inşallah Umuttepe uğurlu gelmiş desene

Benimde 2 sene olmadı herseyde normal çıkıyordu yaşım olduğu için bende tüp bebek tedavisi için baslicaktimki gittim izzet beye randevu aldım tahliller evraklar hazırlayalım derken eşimde geldi onunda herşeyi yapıldı ay gidemedim rahatsizdim bir daki aya gittik baslicaktim rahim filmi için gittim ki adetim geçirmişti tahlil yapalım dedi hamile kalmışım Rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda nasip etsin inşaallah
Sizin ki biraz psikolojikmiş o zaman. Zihin rahatlayınca kendiliğinden olmuş sanki. Bende acaba rahatlayınca olur mu dedim ama olmadı :KK70:

Çıktım şimdi dr.dan bn çok beğendim Dr u kan tahlilleri yaptırdım rahim filmi istedi sonuca göre hareket edicez

Beğenmene sevindim sonuçta doktorun tavrı da psikolojimizi etkiliyor. Umarım doktorluğu da bizi memnun eder. Hadi bakalım ilk adımı attın. Gerisi de sorunsuz ilerler inşallah:-)

İnşallah canım yarın hsg randevusu alicam özele gidicem devlet vakit kaybi

X