Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl baslicaksiniz canim bir sorun varmı Sendemerhabalar bende kocaeli umuttepe hastanesinde yiğit beyle başladım.muhtemelen bu ay ilaç tedavisine başlıcam.
Nasıl baslicaksiniz canim bir sorun varmı Sende
Sağol canim allah razı olsun rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşaallah hiç birşey yapmadım canim umudumu tamamen bitirdiğim zamanda geldi bu güzel haber rabbimdenMerhaba Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.Tup bebek tedavisi ile mi oldu acaba.Umuttepe de mi yaptirdiniz yardimci olursaniz cok sevinecegim.
Sağol canim allah razı olsun rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşaallah hiç birşey yapmadım canim umudumu tamamen bitirdiğim zamanda geldi bu güzel haber rabbimden
. Öncelikle hayırlı olsun evet canim rapor çıkması için herkesten sperm testini istiyorlarArkadaslar bende emek beye basladim asilama yaptiricam ama esimden spermiyogram istedi sizlerdende istedilermi
Merhaba ben bu ay Umuttepe de tedaviye başladım. Bildiğim konularda yardımcı olabilirim.merhaba kızlar hala bu topikte olan var mı bana yardımcı olabilcek ?
Merhaba ben bu ay Umuttepe de tedaviye başladım. Bildiğim konularda yardımcı olabilirim.
Ben öğretim üyesi emek beye aldım. Diğer türlü nasıl alınıyor bilmiyorum.Randevu alırken nasıl aldın ben
tüp Bebek (ultrasonografi) yazan yere basıp aldım doğru mu yaptım yoksa öğretim üyesi mi secmem gerekiyordu?
Zaten emek beye 1 kere randevu aldım sonra hep şu zaman gel dedi. Henüz daha randevu almadım.Randevu alırken nasıl aldın ben
tüp Bebek (ultrasonografi) yazan yere basıp aldım doğru mu yaptım yoksa öğretim üyesi mi secmem gerekiyordu?
Ben öğretim üyesi emek beye aldım. Diğer türlü nasıl alınıyor bilmiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam 100-120 tl civarındaydı.benim tesadüf önceden aldığım randevu adete denk geldi.bence adete denk gelmesini çok takma. Bir başlangıç yap ve uygun zamanda randevu alıp git. Sonra zaten seni yönlendiriyorlar.Bnde alacaktım da 25inde yeri var bnmde reglimin 3.gunu p.tesi onda da yer yok kimsede emek beye ne kadar muayne parası
Yanlış hatırlamıyorsam 100-120 tl civarındaydı.benim tesadüf önceden aldığım randevu adete denk geldi.bence adete denk gelmesini çok takma. Bir başlangıç yap ve uygun zamanda randevu alıp git. Sonra zaten seni yönlendiriyorlar.