Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.Tup bebek tedavisi ile mi oldu acaba.Umuttepe de mi yaptirdiniz yardimci olursaniz cok sevinecegim.
Sağol canim allah razı olsun rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşaallah hiç birşey yapmadım canim umudumu tamamen bitirdiğim zamanda geldi bu güzel haber rabbimden

Merhaba. Umuttepede tüp bebek yaptıranlar ve şuan tedavi aşamasında olanlar var mı birbirimize destek olalım. Bu topik canlansınnn. Ben daha önceden umuttepede Yiğit beye aşılama yaptırdım. Mayıs sonu gibi rapor için bir aşılama daha yaptıracağım. Malesef Yiğit bey şuan Amerikada ve Eylülde gelecekmiş. Emek beyle devam edeceğim inşallah. Çoook yoğun değildir umarım.

Sağol canim allah razı olsun rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşaallah hiç birşey yapmadım canim umudumu tamamen bitirdiğim zamanda geldi bu güzel haber rabbimden

Canim seninle burada yazismisiz:)
Kusura bakma hatirlayamamistim simdi tesadufen denk geldim..
Umuttepede asilama dusunuyorum kizlar.
Asilamada hangi ilaclari kullandiniz yardimci olur musunuz?
Daha once dis gebeliklerim var asilama ilaclari dis gebelik ihtimalini artiriyormus o yuzden merak ediyorum hangi ilaclar kullaniliyor :KK43:

Merhaba ben de tüp bebek için umuttepeye gidecegimvfakst rapor cikartiracagim. Bana bilgi verirmisiniz rapor hakkinda ne kadar suruyor islemler

F Filizmelek Öncelikle hayırlı olsun elinizde olan bütün kan ve sperm testleri baştan yapmanız gerekiyor ürolojiden sıra alıyorsunuz önce kan testi veriyor esiniz kan sonucu çıktıktan sonra sperm testi veriyorsunuz. Sperm testi icin de sabah erken gidip numaratorden sıra alıyorsunuz. Yigit hoca sizden sadece kan testi isteyecek elinizde hsg ve herhangi diğer tahlil sonuçları varsa yine de götürün yanınızda. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaslar umuttepede tüp bebek tedavisine baslamadan normal yolla bebişimiz oldu ilaclari almis bulunduk ve dolapta sakliyorm 2019 mart ayina kadar son kullanma tarihi var ihtiyaci olana raporlu fiyatindan verebilirim cocuk icinde umudu kesmişken kendiliginden oldu benim size tavsiyem stres altinda olmayin sadece Allah isterse verir diye düşünün kendinizi strese soktukça olmuyor benim anladigim

20 adet fostimon 75 IU
10 adet fostimon 150 IU
1 Adet VITRELLE 250 mg/0.5 ml
1 adet Decapeptyl/depot 3.75 mg(triptorelin asetat)
5 adet Orgalutran 0.25 mg/0.5 ml
Bana siteden veya cepten ulasabilirsiniz 05530620505

merhaba kızlar hala bu topikte olan var mı bana yardımcı olabilcek ?

Merhaba ben bu ay Umuttepe de tedaviye başladım. Bildiğim konularda yardımcı olabilirim.

Randevu alırken nasıl aldın ben
tüp Bebek (ultrasonografi) yazan yere basıp aldım doğru mu yaptım yoksa öğretim üyesi mi secmem gerekiyordu?

Bnde alacaktım da 25inde yeri var bnmde reglimin 3.gunu p.tesi onda da yer yok kimsede emek beye ne kadar muayne parası
Yanlış hatırlamıyorsam 100-120 tl civarındaydı.benim tesadüf önceden aldığım randevu adete denk geldi.bence adete denk gelmesini çok takma. Bir başlangıç yap ve uygun zamanda randevu alıp git. Sonra zaten seni yönlendiriyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam 100-120 tl civarındaydı.benim tesadüf önceden aldığım randevu adete denk geldi.bence adete denk gelmesini çok takma. Bir başlangıç yap ve uygun zamanda randevu alıp git. Sonra zaten seni yönlendiriyorlar.

Ay sağol canım ya ondanda aliyim randevu o zaman ilk defa gidicem pek bilmiyorum devlette işler nasıl yürüyor:)

X