kızlar randevu alabilmek gerçekten çok zor.en iyi çözüm sabahın erken saatinde hastaneye gelip tüp bebekten sıra almak.ben öyle yapmıştım.
teşekkürler cnm amin ınsallah.darısı sizlere olsun.ben raporumu umuttepeden aldım sadece.tedavımı ıstanbulda oldum.Arkadaşım merhaba. Öncelikle inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. Umuttepe'demi tedavi gördün?
Mrb rapor nasıl aldınız adetli iken mi girttnz yoksa.Kac gün icnde rapor çıkar rapry için gerekli evraklar neler dırteşekkürler cnm amin ınsallah.darısı sizlere olsun.ben raporumu umuttepeden aldım sadece.tedavımı ıstanbulda oldum.
teşekkürler cnm amin ınsallah.darısı sizlere olsun.ben raporumu umuttepeden aldım sadece.tedavımı ıstanbulda oldum.
bahçeci umut tüp bebekte kullandım.Bende İstanbul'da oturuyorum. Raporu nerede kullandin?
bahçeci umut tüp bebekte kullandım.
selen hanım.Doktorunuz kimdi?
Canim bana da yardımcı olurmusun sen normalmi muayene oldun yoksa ücretli mi emek bey nasıl bir doktor bilgin varmi
Selam kızlar bende birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa bende umuttepeden randevu almak istiyorum emek beyden ozelden alayım dedim ama nasıl isliyo orda işlemler bilmiyorum banada yardım edermisiniz bende izmitte oturuyorum
Peki ilgi alaka nasilİnternetten hastanenin ana sayfasına girip randevu telefonu alın. Aradığınızda 2 yi tuşluyorsunuz. Randevu için tc numaranızı ve istediğiniz doktoru belirtiyorsunuz. Uygun olan güne randevu veriyorlar.
Peki ilgi alaka nasil
Bende zaten önce ozelini istiyorum ben hiç rahim filmi filan cektirmedim sence şimdi giderken adet halinde mi yoksa temizmi gitsem daha iyiBen Yiğit hocanın özeline gittim. Rapor öncesinde histereskopi yapılmasını istedi. Cuma günüde histereskopi oldum. Bir çok özele gittim. Karşılaştırdığımda tabiki özel kadar herşey harika diyemem ama bence doktor kesinlikle daha iyi bence. Açıklamaları, hastanenin genel tutumu devlet hastanesinin kat be kat üstünde. Gereksiz hiç bir işlem yapılmıyor. Ancak gerek görürlerse herşeyide en ince ayrıntısına kadar araştırıyorlar.
Bende zaten önce ozelini istiyorum ben hiç rahim filmi filan cektirmedim sence şimdi giderken adet halinde mi yoksa temizmi gitsem daha iyi
Sağol canim teşekkür ederim bunların hepsini ilk muayenede istermikine bendenDaha önce tüp bebek denedin mi? Normalde reglin 2. Veya 3. Günü gidersen iyi olur. O gün hem ultrason ile yumurtalıkların ve rahimim durumu kontrol ediliyor. Ayrıca o güne özel bazı kandan hormon değerleri bakılıyor. lh,e2, fsh, tsh,amh gibi. Özel randevuları öğlen 13:30 dan itibaren başlıyor. İlk randevuya alırsanız iyi olur çünkü saat 15:00 kadar kan vermen gerekiyor. Geç kalırsanız mecburen 1 ay atiyor.
Rahim filmi olmadan işlem yapilmiyor. orada cektireceksen doktor seni yönlendir. Rahim filmi regli bittikten bir süre sonra çekiliyor. Ben özelde daha önce çektirmiştim. Ayrıca son 1 senede yapılmış smear testi varsa onu da dosyaya koyman lazım. Eğer yoksa o da regli iken yapılmıyor. Ayrıca başka bir gün daha gidip numune alıyorlar. Benim vardı ama hoca yinede bir tane daha istedi. Mecburen regli bittikten 1 hafta sonra yine gittim. Sonuç nerdeyse 25 günde çıkıyor. Özelde yaptirsan bir haftada veriyorlar.
Senin gittiğin ilk gün eşinde senle birlikte sabah 7 de gelip ürolojiden randevu alırsa iyi olur. Onunda muhayane ve kanı alınıyor. Kan sonucun çıkması için 10 gün bekliyorsunuz. Veya hastanenin internet sayfasında poliklik randevu kısmı var. Oradan urolojiye randevu açılıp açılmadığını kontrol ederek randevu alabilirsiniz. Yalnız örneğin bu haftaya randevu bulamıyorsunuz. Ancak bir hafta sonrakiler pazartesi ve salı sabah erkenden açılıyor. Oldukça sınırlı sayıda açılıyor. Hemen bitiyor. Sabah 7 de toplamda 20-25 kişilik açılıyor. O yüzden erken gitmek önemli. eşinde bir sorun yoksa bir tane özelde sperm testi yaptırmanızı istiyorlar. Onunla birlikte 15 gün sonra tekrar sabah 7:00 de sperm numarası alarak bir tanede hastanede veriyorsunuz . O güne öğleden sonra 2:30 veya 3 doğru bir randevu alırsanız iyi olur. Çünkü o gün sabahtan verdiğiniz sperm testinin sonucu saat 2 gibi çıkıyor. Eşinin kan sonucu, dışarda yapılan sperm testi ve o gün sabahtan verilen testin sonucu ile muhayane olup onay alıyorsunuz. Ayrıca bekleme süresinde istenen sgk ve diğer evrakları hazirlarsaniz iyi olur. Herşey tamamlanınca dosya açılıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Canim birşey daha sorcam ama hemen tüp bebek icinmi basliyo normal bir tedavi uygulamazmikiDaha önce tüp bebek denedin mi? Normalde reglin 2. Veya 3. Günü gidersen iyi olur. O gün hem ultrason ile yumurtalıkların ve rahimim durumu kontrol ediliyor. Ayrıca o güne özel bazı kandan hormon değerleri bakılıyor. lh,e2, fsh, tsh,amh gibi. Özel randevuları öğlen 13:30 dan itibaren başlıyor. İlk randevuya alırsanız iyi olur çünkü saat 15:00 kadar kan vermen gerekiyor. Geç kalırsanız mecburen 1 ay atiyor.
Rahim filmi olmadan işlem yapilmiyor. orada cektireceksen doktor seni yönlendir. Rahim filmi regli bittikten bir süre sonra çekiliyor. Ben özelde daha önce çektirmiştim. Ayrıca son 1 senede yapılmış smear testi varsa onu da dosyaya koyman lazım. Eğer yoksa o da regli iken yapılmıyor. Ayrıca başka bir gün daha gidip numune alıyorlar. Benim vardı ama hoca yinede bir tane daha istedi. Mecburen regli bittikten 1 hafta sonra yine gittim. Sonuç nerdeyse 25 günde çıkıyor. Özelde yaptirsan bir haftada veriyorlar.
Senin gittiğin ilk gün eşinde senle birlikte sabah 7 de gelip ürolojiden randevu alırsa iyi olur. Onunda muhayane ve kanı alınıyor. Kan sonucun çıkması için 10 gün bekliyorsunuz. Veya hastanenin internet sayfasında poliklik randevu kısmı var. Oradan urolojiye randevu açılıp açılmadığını kontrol ederek randevu alabilirsiniz. Yalnız örneğin bu haftaya randevu bulamıyorsunuz. Ancak bir hafta sonrakiler pazartesi ve salı sabah erkenden açılıyor. Oldukça sınırlı sayıda açılıyor. Hemen bitiyor. Sabah 7 de toplamda 20-25 kişilik açılıyor. O yüzden erken gitmek önemli. eşinde bir sorun yoksa bir tane özelde sperm testi yaptırmanızı istiyorlar. Onunla birlikte 15 gün sonra tekrar sabah 7:00 de sperm numarası alarak bir tanede hastanede veriyorsunuz . O güne öğleden sonra 2:30 veya 3 doğru bir randevu alırsanız iyi olur. Çünkü o gün sabahtan verdiğiniz sperm testinin sonucu saat 2 gibi çıkıyor. Eşinin kan sonucu, dışarda yapılan sperm testi ve o gün sabahtan verilen testin sonucu ile muhayane olup onay alıyorsunuz. Ayrıca bekleme süresinde istenen sgk ve diğer evrakları hazirlarsaniz iyi olur. Herşey tamamlanınca dosya açılıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Canim birşey daha sorcam ama hemen tüp bebek icinmi basliyo normal bir tedavi uygulamazmiki
Evet konulmuş birşey yok ben normal bir gebelikte yaşadım düşük oldu mart ayında o yuzden sordum burda kimsem yok danisicak akıl alacağım teşekkür ederim valla hakkını helal etDaha önceki mesaj sordum ama daha önce tüp bebek tedavisi gördünüz mü? Çocuğunuz neden olmadığına dair size konan bir teşhis var mı? Bu sorudan benim anladığım size şu ana kadar bir şey yapılmamış. Eğer öyleyse direkt tüp bebek ile baslayamazsiniz. Önce duruma göre yumurta takibi, aşılama yaptırılır.
Evet konulmuş birşey yok ben normal bir gebelikte yaşadım düşük oldu mart ayında o yuzden sordum burda kimsem yok danisicak akıl alacağım teşekkür ederim valla hakkını helal et
Yok canim herangibi bir test yapilmadi ilk dusukte pek araştırılmayaz dedi geçen iki ay klomen kullandım ama sonuç vermedi ışte bende onun için bende daha sağlam bir yer olsunki orda devam etmek istiyorumHelal olsun ancak durumun çokta tüp bebeklik durmuyor. Normal yolla biraz destek tedavi ile büyük ihtimal hamile kalırsın. Dusuk için doktor senden herhangi bir test istedimi? Mesela kan paneli testi gibi. Pıhtılaşma bozukluğun olabilir. Bu tür şeylere bakılır. Mutlaka rahim filmi isterler. En azından düşüğe bağlı rahimde sorun varmı. Yada dusuk yapmanı tetikleyen bir sorun varmı belli olur. Benim mesela darlık ve rahim şeklinden kaynaklı sorunum varmış. Cuma günü operasyon ile düzelttiler. Regli 2 veya 3 gün gidersen iyi olur. Hiç değilse hormon değerlerini ve yumurtalık rezervini öğrenirsin. Doktorda buna göre en azından daha basit tedavilere seni hayırlı sonuca ulaştır.