Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

seni çok iyi anlıyorum çabuktaki pozitif işaretini görünce sonra kanda görünce çok cok cok...Evet canim karın ağrısı sonra ev gittim parça düştü cok kanamam olmadi sabah hemem dr gittim muayene etti kese düşmüş dedi sonrasında adet gibi az az kanamam oldu
Bide ilaçlarını kestikten kaç gün sonra düştü bide son soru doktorun verdiği hapla mı düştü yoksa ilaç kullanmadan kendiliğinden mi

Bide ilaçlarını kestikten kaç gün sonra düştü bide son soru doktorun verdiği hapla mı düştü yoksa ilaç kullanmadan kendiliğinden mi
Sorarsın dr hapla düşürebilirsen daha iyi bence çünkü kürtaj rahmi inceltebiliyor iki kere geçirdim ilaçları içerken düşürdüm cok sürmedi hemen dusurdum

Dr bana kanamam fazla olabilir dedi ağrım cok olabilir dedi ama öyle olmadi ilacı içeriğinin 3. Aksamı bir ağrı girdi adet ağrısından biraz daha fazla sonra düştü...iyi bir dr olabilirsin oda zor değil yumurta toplama gibi uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitiyor... Ben iki kere kürtaj olduğum için rahim cabuk kalinlasmiyo incelmis

Dr bana kanamam fazla olabilir dedi ağrım cok olabilir dedi ama öyle olmadi ilacı içeriğinin 3. Aksamı bir ağrı girdi adet ağrısından biraz daha fazla sonra düştü...iyi bir dr olabilirsin oda zor değil yumurta toplama gibi uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitiyor... Ben iki kere kürtaj olduğum için rahim cabuk kalinlasmiyo incelmis
Ben de yakın zamanda hemen gideyimde yaptırayım doktor ne derse artık onu dinliycem özel hastanede özel sigorta kürtajı karşılıyormu acaba bilgin varmı

Kızlar ilaçları aldim gonalf luveris cetrotide gonapeptly kullanacakların bunlar raporlu aldim catlatma iğnesi ovitrella girmiyomu rapora eczacı vermemiş onu
Canim girmesi lazim rapora. Doktor yazmayı mi unuttu acaba? Benim de elimde kaldi ovitrelle gerek duymadı vurmaya

canım onu doktora bı sor belkıde sana ovıtrelle hıc yazmadı. raporuna baksana orda yazar ılacları. ilacların ne kadar tuttu. eczane ıle pazarlık yaptın mı?
20181213_221933.jpg dr emek beyin yazdiklari

Malesef kızlar boş gebelik dedi özge hanım

Çok üzüldüm çok, içimden bir şey koptu acıdı sanki. Ne zamandır girip yazmıyorum yasak gelmişti etkileniyorum diye. Ama bu durum gözlerini başka tarafa çevirincede geçmiyormuş. Mehlikara özellikle sen bana çok umut olmuştun. Yine buraya yazman nasip olsun inş.yine heyecanlandıran haberlerle inş. Bu defa güzel bitmesi dileğiyle.

X