Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

İyi akşamlar hepinize, bu ay tüp bebeğe başlamaya karar verdik. SGK kapsamında değiliz. Ne kadar ödeme yapmamız gerekir, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

İyi akşamlar hepinize, bu ay tüp bebeğe başlamaya karar verdik. SGK kapsamında değiliz. Ne kadar ödeme yapmamız gerekir, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
Yaklaşık 4 bini falan buluyo galiba düz hesap 5 de ama kişiye göre ilaç verildiği için azda olabilir çok da

İyiyim hamd olsun canım okul ev arasında mekik dokuyorum bebeğimi henüz göremedim ama doktorlar bi sıkıntı yok dediler kese henüz çok küçükmüş normalmiş görünmemesi allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Kaç haftalık öldun canim...verdiğin fiyat raporlu fiyatmi

İyi aksamlar Sgk olmayana sanirim islem ucreti 3 bin ₺ + ilaclarin ucreti tam emin degilim ama bu civarda universitede gittigimde panodaki yazilarda okumustum

Kizlar bana yarin kan tahlili yapilacak ignelerimin 8. Günü. Progesteron yüksek çıkarsa transfer erteleniyor mu acaba ?

ben ilaçları istanbul' dan aldım gonal f 450 toz karışıma 502 tl dediler ben 350 tl ye aldım hatta eczacı bana kartını verdi gelemezsen dedi telefonla siperiş edersin yarın elinde olur demişti. İsterseniz telefonunu vereyim

ben ilaçları istanbul' dan aldım gonal f 450 toz karışıma 502 tl dediler ben 350 tl ye aldım hatta eczacı bana kartını verdi gelemezsen dedi telefonla siperiş edersin yarın elinde olur demişti. İsterseniz telefonunu vereyim
Çok iyi olur :) Teşekkür ederim.

Okmeydanı Deniz Eczanesi 0212 222 09 33 bana ilaçlar geldik den sonra hesaba eft yaparsınız demişti kartla ödeme yapılıyor mu onu bilmiyorum yalnız sorarsınız

X