Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gidiyor yarin kontrol var baska iğneye gececek galiba bakalımAy yunus ne ya yumoslarin olsun ...@Kbdemirel nasil gidiyor iğnelerle aran nasıl
Kaç yumurta var bişey dedi mi driyi gidiyor yarin kontrol var baska iğneye gececek galiba bakalım
20 taneye yakin varmış. Guzel dedi gelişimleriKaç yumurta var bişey dedi mi dr
İyiyim hamd olsun canım okul ev arasında mekik dokuyorum bebeğimi henüz göremedim ama doktorlar bi sıkıntı yok dediler kese henüz çok küçükmüş normalmiş görünmemesi allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Yaklaşık 4 bini falan buluyo galiba düz hesap 5 de ama kişiye göre ilaç verildiği için azda olabilir çok daİyi akşamlar hepinize, bu ay tüp bebeğe başlamaya karar verdik. SGK kapsamında değiliz. Ne kadar ödeme yapmamız gerekir, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
Kaç haftalık öldun canim...verdiğin fiyat raporlu fiyatmiİyiyim hamd olsun canım okul ev arasında mekik dokuyorum bebeğimi henüz göremedim ama doktorlar bi sıkıntı yok dediler kese henüz çok küçükmüş normalmiş görünmemesi allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Yok canım raporsuz yaptıranların o fiyata çıkuyormuş öle dediler ordakiler benim 26 ekimde transferim oldu o zaman iki haftalık bile değil 7 haftalık falanımKaç haftalık öldun canim...verdiğin fiyat raporlu fiyatmi
İyi aksamlar Sgk olmayana sanirim islem ucreti 3 bin ₺ + ilaclarin ucreti tam emin degilim ama bu civarda universitede gittigimde panodaki yazilarda okumustumİyi akşamlar hepinize, bu ay tüp bebeğe başlamaya karar verdik. SGK kapsamında değiliz. Ne kadar ödeme yapmamız gerekir, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
Teşekkürler. İlaçları uygun fiyata alma konusunda tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?Yaklaşık 4 bini falan buluyo galiba düz hesap 5 de ama kişiye göre ilaç verildiği için azda olabilir çok da
Teşekkürler.İyi aksamlar Sgk olmayana sanirim islem ucreti 3 bin ₺ + ilaclarin ucreti tam emin degilim ama bu civarda universitede gittigimde panodaki yazilarda okumustum
Bn farklı bi ildeyim ama orda nergis eczane varmış yol üstünde orası anlaşmalı demişlerdi emek hocanın hastasıyız dersinizTeşekkürler. İlaçları uygun fiyata alma konusunda tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Ben basiskelede oturuyorum burdan almistim 50₺ indirdiler indirim yapiliyor mu diye hic bilmiyorum nisan ayinda bin ₺ odemistim .Teşekkürler. İlaçları uygun fiyata alma konusunda tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Çok iyi olur :) Teşekkür ederim.ben ilaçları istanbul' dan aldım gonal f 450 toz karışıma 502 tl dediler ben 350 tl ye aldım hatta eczacı bana kartını verdi gelemezsen dedi telefonla siperiş edersin yarın elinde olur demişti. İsterseniz telefonunu vereyim
Teşekkürler:)Okmeydanı Deniz Eczanesi 0212 222 09 33 bana ilaçlar geldik den sonra hesaba eft yaparsınız demişti kartla ödeme yapılıyor mu onu bilmiyorum yalnız sorarsınız