Hayirli olsun ..promen k ise yaradı mı peki..Ve sperm tahlili verirken ross istendiği sizden deBizimde ayni sizin gibi ileri hareket 0 promen k kullandi bu ay yeni bitti. Simdi tüp bebege başlıyoruz bugun adet oldum
Yeni bitti promen k artik yumurta toplama gunu belli olur ise yarayıp yaramadığı. Ross ne istemediler. Cok tesekkur ederimHayirli olsun ..promen k ise yaradı mı peki..Ve sperm tahlili verirken ross istendiği sizden de
Insallah sagol canımcanım hadi hayırlı olsun. inşallah sıkıntısız gecer bu sürecin.
Bende hic hamile kalmadim birkez denedik tup olmadi yasimizda var bizim ben 80 li esim 78 li zaten gec evlendik cocuk icinde gec kalmak itemiyorum artik ama mecbur bekleniyoIğne aynısı vitamin de promen k toz seklinde bizim son spermler iyi sadece ileri hareketlilik düşük bunları kullan dedi ben istemiyorum beklemek ben hiç normal yolla hamile kalmadım neyi bekliycem bilmiyorum
Hadi hayirlisi guzel haberlerverirsin ins bizlereBizimde ayni sizin gibi ileri hareket 0 promen k kullandi bu ay yeni bitti. Simdi tüp bebege başlıyoruz bugun adet oldum
Yok kullanmadım denemelimiyim sence yumurtlama gününü belirlemek için dimiPromen k 240 verdi 1 aylık.. melih çulha ya Gitti eşim.ovulasyon testi kullandın mi hic
Insallah canımHadi hayirlisi guzel haberlerverirsin ins bizlere
Ayniyiz bende 81 li geç evlendim hep tup yaptık ikizlerimi kaybettim ikincisi karnım da kalbi durdu yaşımız kucuk degil ki bekleyelim.dedigin gibi onu yap bunu yap derken mecbur bekleniliyo Rabbim tez vakitte nasip eylesin insallahBende hic hamile kalmadim birkez denedik tup olmadi yasimizda var bizim ben 80 li esim 78 li zaten gec evlendik cocuk icinde gec kalmak itemiyorum artik ama mecbur bekleniyo
Evet bence denemelisinYok kullanmadım denemelimiyim sence yumurtlama gününü belirlemek için dimi
1 sene korunmadim bekledim 2. Sene basladik yok dr yoktu yok adet gunu uymadi yok tup dene 1 senede boyle geyikten gecti vakit evlilik gibi iste diyorum zamani gelmemis hep gecikmesi icin bir bahane var ins allah yardim eder tez zamanda kavusuruz butun hayatim cocuk olmasi icin ugrasmaya dondu psikolojik olarak cok etkiliyor insaniAyniyiz bende 81 li geç evlendim hep tup yaptık ikizlerimi kaybettim ikincisi karnım da kalbi durdu yaşımız kucuk degil ki bekleyelim.dedigin gibi onu yap bunu yap derken mecbur bekleniliyo Rabbim tez vakitte nasip eylesin insallah
Aynen canim kafayı boşaltıp rahat olsak belkide herşey çok daha kolay olur1 sene korunmadim bekledim 2. Sene basladik yok dr yoktu yok adet gunu uymadi yok tup dene 1 senede boyle geyikten gecti vakit evlilik gibi iste diyorum zamani gelmemis hep gecikmesi icin bir bahane var ins allah yardim eder tez zamanda kavusuruz butun hayatim cocuk olmasi icin ugrasmaya dondu psikolojik olarak cok etkiliyor insani
Bir becerebilsem instagramda anasayfada bebek ve dogumani videosu gorunce bi basliyorum izlemeye :) kaptiriyorum kendimi vakti zamani insallah gelmistir artik hepimiz icin.Aynen canim kafayı boşaltıp rahat olsak belkide herşey çok daha kolay olur
Insallah olur bu ay kendiliğinden canımBizde denemelere başladık yine ya tüp bebek için 6ay içimde olmazsa başlıca dedi emek hocam ama rahim filmde çekildi ümitleniyorum her ay ama hep üsran oluyor umarım bunay kızlar hamileyimmm derimbide emek hoca yumrtlama gününe bakmayın haftada 2kere ilişki dedi
hadi hayırlı olasun canım .ben 9 gün iğne kullanmıstım 11. gün toplanmıstı.Ben de ignelere basladim. Cok heyecanliyim opu ne zAman olur acaba
Hayırli olsun kaliteli kaliteli yunusların olsun insallahBen de ignelere basladim. Cok heyecanliyim opu ne zAman olur acaba
Ay yunus ne ya yumoslarin olsun ...@Kbdemirel nasil gidiyor iğnelerle aran nasılHayırli olsun kaliteli kaliteli yunusların olsun insallah