Maşallah subanallahKızlar bugün kontrole gittim 7 mm olmuş kesemiz haftayada bebek için gideceğiz
e tamam bunlar ıste baska test yapmıyor kı zatenHBV, HCV ve HIV sonuçları çıktı sadece. Bu sonuçlar ertesi gün çıkmıştı zaten. Başka sonuç görünmüyor sayfada. Bilgi için arayabileceğimiz bir numara da bilmiyorum
oyy kuzucuk masallahh :))Kızlar bugün kontrole gittim 7 mm olmuş kesemiz haftayada bebek için gideceğiz
Artik rahatla canim hayirlisi ile kucaginada alirsin insallah darisi bizlerin basinaAylardir ne yedigimi biliyorum ne ictigimi cok sukur rabbim bebegimi bana bagisladı kizlar bana dua eden etmeyen herkesten rabbim razi olsun
Bende konrad da emek hoca ya cektirdim anestezi almadim konusa konusa hocayla cekildi film vajinadan ilac veriyor karnina aleti koyup cekiyor filmi benim sifir acisiz olduKızlar rahim filmi istedi emek hoca çikolata kisti gördü konrad görüntüleme merkezinde çektircem emek hoca çekiyormuş sanırım anestezili çektircem nasıl bir işlem bilgi verirmisiniz
1 haftada cikti online olarak bakin bence bukadar uzun surmuyor cunkuHerkese merhaba, Emek hoca eşimden spermiogram istemişti. Öncesinde kan testi gerektiği için randevu alamadı ve kan verdi. Kan testi sonuçları 1,5 ay olmasına rağmen henüz çıkmadı. Bu normal mi? Çok uzun sürdü sanki.
Canim sperm dna testini yahyakaptanin oralarda ozel bir merkezde mi yaptirdiniz? Ucreti nekadar? Esimden de istedi emek bey ama urolide tedavi goruyo esim 20 tane igne olucak ozel teste butce ayiramadik henuz igneler pahali cunku birazkızlar biz bu adetımle beraber ikinci denemeyı yapmaya karar verdık . tekrar rapor cıkartmak mı gerekıyor. doktora sordum. resmı evraklarınla gel dedı ama. sanırım sadece sgk hızmet dokumu kimlik fotokopisi ve evlilik cuzdannı fotokopısını dıyor. esimin yenıden test vermesı gerekıyor mu acaba. ? bu arada sperm dna hasar sonucumuz cok ıyı cıktı. ona sevındım ınsallah ıkıncı denemede olur
canım medikalde örneği verdik ama yeri yenişehirdeymiş. yenişehire hıc gıtmedık cunku medıkalden kurye ıle gonderıyorlar. sonucuda maıl attılar. ucreti 430 tl. ancak belsanın oralarda yaşam laboratuarı var orda 260 tl ancak orda örnek vermek ıcın oda yok lavoboda ornek veriliyormus. aklınızda olsun canım. iğne ne iğnesi kuzum?Canim sperm dna testini yahyakaptanin oralarda ozel bir merkezde mi yaptirdiniz? Ucreti nekadar? Esimden de istedi emek bey ama urolide tedavi goruyo esim 20 tane igne olucak ozel teste butce ayiramadik henuz igneler pahali cunku biraz
Ben anestezili istedim ama korkuyorum bilmedğim için herhalde ne kadar sürdü sonrasında akan bişy oldumu birde ne kadar süre sonra ilişki serbest acaba rahim filmşnden sonra hamile kalma şansı artıyormuş öyle diyorlar1 haftada cikti online olarak bakin bence bukadar uzun surmuyor cunku
anestezılı ıse korkma hıc bırsey hıssetmezsın. 5 dk lık bır ıslem. ben cektırdıgımde ılıskı yasagı konmadı ama ben ıkı gun korundum. o ay gebe kaldım ama maalesef düştü. inşallah sende hemen hamıle kalırsınBen anestezili istedim ama korkuyorum bilmedğim için herhalde ne kadar sürdü sonrasında akan bişy oldumu birde ne kadar süre sonra ilişki serbest acaba rahim filmşnden sonra hamile kalma şansı artıyormuş öyle diyorlar
Kızlar bugün kontrole gittim 7 mm olmuş kesemiz haftayada bebek için gideceğiz
Korkma ben anestezi almadan çekildim 1 ay önce hic bisey olmuyor hemen kalkip gidiyorsunCumaretsi rahim filmi çekilcek kondradta kızlar anestezili biraz korkuyorum ya acı ağrı oluyormu sonra hemen kaldırıyorlarmıbilgi veririmisiniz
Masallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar bugün kontrole gittim 7 mm olmuş kesemiz haftayada bebek için gideceğiz
AMin. Canım inşallah ya bu ay cok enteresan oldu adetim acayip kanamlı pıhtı şeklinde geldi normalde 5gün sürer bir hafta oldu hala az az kan geliyor cok karnım ağrıdı kustum makata kadar ağrı vurdu pıhtı pıhtı kan geldi düşük yaşamamlmdr inşallah belirtiler öyle duruyor korktum doktorada gitmedm şimdi aklmda süreklianestezılı ıse korkma hıc bırsey hıssetmezsın. 5 dk lık bır ıslem. ben cektırdıgımde ılıskı yasagı konmadı ama ben ıkı gun korundum. o ay gebe kaldım ama maalesef düştü. inşallah sende hemen hamıle kalırsın
Sagol canim bilgilendirmen icin .fsh ve progesteron yuksek testesteron dusuk sperm sayisi dusuk.chronimum igne oluyo bakalim haftada 1 ocakta biticek test yapilcak degerler guzelse tup e basliycaz inscanım medikalde örneği verdik ama yeri yenişehirdeymiş. yenişehire hıc gıtmedık cunku medıkalden kurye ıle gonderıyorlar. sonucuda maıl attılar. ucreti 430 tl. ancak belsanın oralarda yaşam laboratuarı var orda 260 tl ancak orda örnek vermek ıcın oda yok lavoboda ornek veriliyormus. aklınızda olsun canım. iğne ne iğnesi kuzum?
Bende bilmiyodum beklerken anestezi alanlar aglamakli ciktihep dedim bayildilar yine aglamislar ben kimbilir nolucam diye panik halindeydim ilk kez cektirdim bende tupler aciksa zaten agri olmuyor sanirim ilac giderken hissettim gidiklandim gibi oldu hatta ama emek beyinde etkisi cok buyuk simdi sunu yapiyorum simdi bunu yok siliyorum sogukluk hissedicen tane tane bilgilendiriyor.benim kanallar acik yumurtam var ama esimde problem olmuyo buyuzden.ama cogu kiside fiolmden sonra hamile kaliyor yanlis hatirlamiyosam 3 gun iliski yasak ama ben 1 hafta yapmamistim evhamliyim biraz :) 5-10 dk surdu normal salona geldim herkes cekilmedimi niye normalsin dediler cok az ilac geldi yesil sarimsi kiloduma okadarBen anestezili istedim ama korkuyorum bilmedğim için herhalde ne kadar sürdü sonrasında akan bişy oldumu birde ne kadar süre sonra ilişki serbest acaba rahim filmşnden sonra hamile kalma şansı artıyormuş öyle diyorlar
Mehlikara naptn keseyi kalp atısını gördün mu canmmAllah razı olsun kızlar rabbim sizlerede nasip etsin keseler görmeyi haftayada bebek için gidicez bakalım rabbim ne nasip etmişse hakkımda o olur boş dolu o zaman görülecek
Hormon testleri de istenmiyor mu?e tamam bunlar ıste baska test yapmıyor kı zaten
Benim esimden istenmedi. İsyense sahi onlar bir günde cıkar canımHormon testleri de istenmiyor mu?