Cnm ikinci kez kese için gittim dün haftayada bebek için çağırdı 7 mm olmul kese bi brpblem yok sahşıklı büyümüş dedi çok şükür bakalım haftaya kalp atısı duycakmıyızMehlikara naptn keseyi kalp atısını gördün mu canmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ikinci kez kese için gittim dün haftayada bebek için çağırdı 7 mm olmul kese bi brpblem yok sahşıklı büyümüş dedi çok şükür bakalım haftaya kalp atısı duycakmıyızMehlikara naptn keseyi kalp atısını gördün mu canmm
Cnm sen keseyi gördükten kac gün sonra bebegi gördün ve kalbini duydunMehlikara naptn keseyi kalp atısını gördün mu canmm
Ay bende çok seviyorum anesteziyi leylalı oluyorsun yumurta toplamadada bayıltıyolar hiç bişe hissetmiyorsunBugn konradda rahim film çektirdim anestezili ilk cok korktm anestezi hiç almadığım için ama ne güzel bişeymiş anestezi:)hiç
Bişey duymadm uyandm bitmişti işlem sol taraf biraz dedi emek hoca sağ açıkmış herşey yolunda normal yolla 6ay denicez inş hemencik hamile kalrm
Sizde sorun neydi ki 6 ay deneyin dedi vitamin verdi miBugn konradda rahim film çektirdim anestezili ilk cok korktm anestezi hiç almadığım için ama ne güzel bişeymiş anestezi:)hiç
Bişey duymadm uyandm bitmişti işlem sol taraf biraz dedi emek hoca sağ açıkmış herşey yolunda normal yolla 6ay denicez inş hemencik hamile kalrm
Bizde eşimin sprem sayısı düşüktü 3kere test yaptık önce normal sonra düşük en sonkindede yüksek cıktı bendede çikolata kisti varmş emek hoca baktı ama hamilelikmiçin engel değil dedi rahim filmi istedi bgnde baktı sol biraz tıkalıymış sağ açıkmış ama sıkıntı yok dedi 6ay deneyin dedi bana d vitamini verdi birde folikasit kullanyrm öyle baklm inş hemen hamile kalırım genelde rahim filminden sonra kalınıyormuş inş emşimn değeleriödğşöezSizde sorun neydi ki 6 ay deneyin dedi vitamin verdi mi
Yaşın kaç ve neckadarlik evlisin ve daha once denedin mi insallah çarçabuk kalırsın hamile...bizim de sperm sayısı yuksek cıktı hızı düşük tekrar vercez insallah bana bekle demez...Bizde eşimin sprem sayısı düşüktü 3kere test yaptık önce normal sonra düşük en sonkindede yüksek cıktı bendede çikolata kisti varmş emek hoca baktı ama hamilelikmiçin engel değil dedi rahim filmi istedi bgnde baktı sol biraz tıkalıymış sağ açıkmış ama sıkıntı yok dedi 6ay deneyin dedi bana d vitamini verdi birde folikasit kullanyrm öyle baklm inş hemen hamile kalırım genelde rahim filminden sonra kalınıyormuş inş emşimn değeleriödğşöez
28yaşndayıö 1buck senelik evliyim fakat vajinismusdum yani ilişkiye giremiyordum yendim yaklaşık 4aydır bebek deniyoruz ama çok istym inş herkese nasip etsnYaşın kaç ve neckadarlik evlisin ve daha once denedin mi insallah çarçabuk kalırsın hamile...bizim de sperm sayısı yuksek cıktı hızı düşük tekrar vercez insallah bana bekle demez...
Yaşın genç insallah kalırsın kendiliğinden rahim filmi çektirip cok kalan var insallah sende onlardan biri olursun..bizede ürolog 4 aylık tedavi verdi ama ben beklemek istemiyorum hakkımızda hayirlisi28yaşndayıö 1buck senelik evliyim fakat vajinismusdum yani ilişkiye giremiyordum yendim yaklaşık 4aydır bebek deniyoruz ama çok istym inş herkese nasip etsn
İnş hayırlısı canım ya ne tedavisi verdi vitaminmiYaşın genç insallah kalırsın kendiliğinden rahim filmi çektirip cok kalan var insallah sende onlardan biri olursun..bizede ürolog 4 aylık tedavi verdi ama ben beklemek istemiyorum hakkımızda hayirlisi
Ayni durumdayim urolog tedavisindeyiz esim igne kullaniyor ocak sonuna kadar igneler anca biticek sabrim kalmadi hic artik benimYaşın genç insallah kalırsın kendiliğinden rahim filmi çektirip cok kalan var insallah sende onlardan biri olursun..bizede ürolog 4 aylık tedavi verdi ama ben beklemek istemiyorum hakkımızda hayirlisi
Sizin sayısı kaçtı spremelrinAyni durumdayim urolog tedavisindeyiz esim igne kullaniyor ocak sonuna kadar igneler anca biticek sabrim kalmadi hic artik benim
5 milyon kalite dusuk hormonlari yuksek fsh ve prolaktin emek bey bosa kurek cekilir bu degerle dollenmez yumurta dedi 1. Denemede olmadi zaten 5 yumurtadan 1 i dollendi oda tutmadiSizin sayısı kaçtı spremelrin
İgne ve vitaminin adi nedir acaba ? Uroloji bize prolex ve chromin 5000 igne verdi 20 taneIğne ve vitamin verdi eşime emek beyde aralıkta gel dedi başlayabiliriz dedi Bende başlayalım istiyorum biranonce
Iğne aynısı vitamin de promen k toz seklinde bizim son spermler iyi sadece ileri hareketlilik düşük bunları kullan dedi ben istemiyorum beklemek ben hiç normal yolla hamile kalmadım neyi bekliycem bilmiyorumİgne ve vitaminin adi nedir acaba ? Uroloji bize prolex ve chromin 5000 igne verdi 20 tane
Ya promen k fiyat ne kadar biz önder karaya gittik bize bişey demedi pek ilgilenmedi acıkcası emek hocaya yönlendirdi en son sayı biraz pekmez fındık fıstık yedi sigarayaı azalttı sayı yükseldi ama korkuyorm yine düşürmi diye rahim filmdede sol tıkalı sağ açık dedi kan testinde değerler iyi dedi allahm cok istyrm bu ay hep dneicem:)6ay deneyin dediIğne aynısı vitamin de promen k toz seklinde bizim son spermler iyi sadece ileri hareketlilik düşük bunları kullan dedi ben istemiyorum beklemek ben hiç normal yolla hamile kalmadım neyi bekliycem bilmiyorum
Promen k 240 verdi 1 aylık.. melih çulha ya Gitti eşim.ovulasyon testi kullandın mi hicYa promen k fiyat ne kadar biz önder karaya gittik bize bişey demedi pek ilgilenmedi acıkcası emek hocaya yönlendirdi en son sayı biraz pekmez fındık fıstık yedi sigarayaı azalttı sayı yükseldi ama korkuyorm yine düşürmi diye rahim filmdede sol tıkalı sağ açık dedi kan testinde değerler iyi dedi allahm cok istyrm bu ay hep dneicem:)6ay deneyin dedi
Bizimde ayni sizin gibi ileri hareket 0 promen k kullandi bu ay yeni bitti. Simdi tüp bebege başlıyoruz bugun adet oldumPromen k 240 verdi 1 aylık.. melih çulha ya Gitti eşim.ovulasyon testi kullandın mi hic
canım hadi hayırlı olsun. inşallah sıkıntısız gecer bu sürecin.Bizimde ayni sizin gibi ileri hareket 0 promen k kullandi bu ay yeni bitti. Simdi tüp bebege başlıyoruz bugun adet oldum