- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
canım netten baktınızmı sonuclara? o kadar surmez maksımum 15 gün sonra cıkar. bizimki bir haftada cıkmıstı.Herkese merhaba, Emek hoca eşimden spermiogram istemişti. Öncesinde kan testi gerektiği için randevu alamadı ve kan verdi. Kan testi sonuçları 1,5 ay olmasına rağmen henüz çıkmadı. Bu normal mi? Çok uzun sürdü sanki.
canım ne zaman baslıyorsuuz?Evet bizim sonuçlar da 5 güne çıkmıştı...amı sonucun cok ıyi cikmis
Sperm dna hasar testi hangisi oluyorkızlar biz bu adetımle beraber ikinci denemeyı yapmaya karar verdık . tekrar rapor cıkartmak mı gerekıyor. doktora sordum. resmı evraklarınla gel dedı ama. sanırım sadece sgk hızmet dokumu kimlik fotokopisi ve evlilik cuzdannı fotokopısını dıyor. esimin yenıden test vermesı gerekıyor mu acaba. ? bu arada sperm dna hasar sonucumuz cok ıyı cıktı. ona sevındım ınsallah ıkıncı denemede olur
canı bende döllenme olmayınca emek hoca sperm dna hasarı fragmantasyonu testı ıstedı. özel bı lavoratuvarda verdık. sonuc ıyı cıktı. sıze urolojı nıye rapor vermedı kı anlamadım sperm testı kotu mu cıktı. vitamin cok ıse yarıyor. ne verdı vıtamın?Sperm dna hasar testi hangisi oluyor
evraklarını hazırlıycaksın esının kan testlerı ve sperm sonucu evlılık cuzdanı fotokopsıı kımlık fotokopileriniz sgk hızmet dökümü onlarla gıdınce cıkar raporunÜroloji 4 ay vitamin kullan gel dedi bu sonuca rapor veremem dedi...emek bey aralıkta herseyini evraklari hazirla gelbaşlayalım dedi ... raporu nasil cikartacaz bilmiyorum
canım hareketlılık bıraz dusuk . sız umuttepedekı urolojıyemı gıttınız? ross ne onu bılmıyorumEki Görüntüle 2207907 sonuçlar böyle bide ross istemişti o çıkmamış tekrar verecek
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu ay baslarsınız sızde.Emek bey melih beye gönderdi disarda ozeline gittik ama hastanenin en ust uroloji dr galiba sperm testini umuttepe de verdik ..emek bey istedi ross testini
Cuma günü git anlat bakalim ne soyleyeceklerKizlar ben adetin 3. Günü gonal f igneyle beraber hastaneye gidecektim ama adetimin 3. Gunu cumartesiye gelecek napicam ben
HBV, HCV ve HIV sonuçları çıktı sadece. Bu sonuçlar ertesi gün çıkmıştı zaten. Başka sonuç görünmüyor sayfada. Bilgi için arayabileceğimiz bir numara da bilmiyorumcanım netten baktınızmı sonuclara? o kadar surmez maksımum 15 gün sonra cıkar. bizimki bir haftada cıkmıstı.
3038524 bura laboratuar telefonu bir sor istersenHBV, HCV ve HIV sonuçları çıktı sadece. Bu sonuçlar ertesi gün çıkmıştı zaten. Başka sonuç görünmüyor sayfada. Bilgi için arayabileceğimiz bir numara da bilmiyorum