Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dun aldim bir sürü gonal f, bilsem alirdim hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzumm güzel çıktı galiba sonuçların maşallahh çok sevindimm kucagına al saglıcakla inşallah rabbim bizlerede isteyen herkesede versin
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın bişey soranilirmiyim işlemlere daha doğrusu ilk muayane hangi tarihte olmuştunuz toplam ne kadar sürüde hamile kaldınız bende mersk ediyoeum eğer başlarsak ne kadar sürüyor işlem ve hamile kalma süresi

Allah razı olsun pozitifi gördüm ama kucagıma alamadan tam oldu diyemiyorum hayırlısıyla kokusunu duyunca rahatlıycam inşallah ben ilk muayeneye tanışma amaçlı gittim adetinle gel dedi bitakım testlerde istedi sonra 9 ekim ilk adetimdi üç gün sonra gittim sonra bişe görüyoroz rahimde deilwr acil sono çektirdim inanılmaz acılı rahim filminin basınçı su olanı hemde canlı canlı ikişer gün arayla çağırdılar hep yumoşlarımız çok yavaş büyüyolardı 23 ekimde toplanma kararı alınde yoplandı 4 tane çıktı ki çogundan 10 üzerinde çıkıyo sonra cuma transfer oldum 12 gün sonrada ilk kan testimi verdim ve pozitifi gördüm hamd olsun inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız rabbim bizede nasip etsin anneliği

Maşallah ya darısı başıma ama bizde ilk deda girrik eşimn değerleri yükselince emek hoca normal deneyein dedi sonra bende çiko kisti gördü bndednde rahim filmi istedi condradda çekilcem adetim 2 yada 3.günü kan testi vericdm baklm hemncik olsn istyrminsan

Emek hocanın telefonu varsa verebilcek olan varmı kızlar tüp bebek merkesini aradım salıngünü gittim 2 yada 3.gün kan testi verirsin demişti emek hoca hafta sonu araya gidiyor dedim pazartesime denk geliyor dedim4.günü oluyor dedim bişey olma dedi hafta sonu kan verilmiyormuş galiba kafam karıştıya

Cnm ilk günüde olur demişti bana bu arada ben kese görmeye gittim çok minnakmış salı tekrar gitcem

Merhaba kızlar bu ay feci bir regl geçerdim acayip ağrı midemde karnımda istifrw ettim cok işk defa birde cok geldi kan birde pıhtılaşmış gibi geldi bgn nerdeyse 3.gün ama hala midemde ağrı var emek bey çikolata kisti var demişti ama diğer aylarda hiç
Böyle olmadım ya

Hayrolsun inşallah cnm acaba kistlermi eridi

Herkese merhaba, Emek hoca eşimden spermiogram istemişti. Öncesinde kan testi gerektiği için randevu alamadı ve kan verdi. Kan testi sonuçları 1,5 ay olmasına rağmen henüz çıkmadı. Bu normal mi? Çok uzun sürdü sanki.

Cok uzun sürmüş bize 15gün demişlerdi burdan bi arkadaş 3 4 günede cıkıyor dedi online sonuçtan baktım gerçekten cıkmıştı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…