- 5 Mart 2016
- 167
- 126
- 41
Teşekkür ederim500 tl. Anestezili 600
Canm bana kalirsa anasteziye gerek yok normal adet sancısı gibi okadarKızlar rahim filmi istedi emek hoca çikolata kisti gördü konrad görüntüleme merkezinde çektircem emek hoca çekiyormuş sanırım anestezili çektircem nasıl bir işlem bilgi verirmisiniz
Emek hocada anestezili daha iyi olur dedi biraz paniğimde ben adetin 2 yada 3.günü kan testleri vericem eğer rahim filminde ve kanalrda sıkıntı yoksa normal deneyin dedi eşimn sperm sayısı düşüktü yükseldi normal yolla olabilir dedi bende çikoalta ksiti varmış ama hamililiğe engel değil dedi ama bilmyrCanm bana kalirsa anasteziye gerek yok normal adet sancısı gibi okadar
Nasil yukseldi sayınız hareketlilik kac canimEmek hocada anestezili daha iyi olur dedi biraz paniğimde ben adetin 2 yada 3.günü kan testleri vericem eğer rahim filminde ve kanalrda sıkıntı yoksa normal deneyin dedi eşimn sperm sayısı düşüktü yükseldi normal yolla olabilir dedi bende çikoalta ksiti varmış ama hamililiğe engel değil dedi ama bilmyr
Kuzumm güzel çıktı galiba sonuçların maşallahh çok sevindimm kucagına al saglıcakla inşallah rabbim bizlerede isteyen herkesede versinAylardir ne yedigimi biliyorum ne ictigimi cok sukur rabbim bebegimi bana bagisladı kizlar bana dua eden etmeyen herkesten rabbim razi olsun
Canım nasılsın nasıl gidiyor bir sorun yoktur umarım26 ekimde oldum transfer 15 bitti cnm
Hamd olsun iyiyim çok şükürr yarın tekrar kan vercem inşallah hayırlı sonuç alırım sonrada degerim yüksekse gitmeyi düşünüyorum bakalım nasipseCanım nasılsın nasıl gidiyor bir sorun yoktur umarım
İlk 30milyon sonra 4milyon sonra 2milyon sonra total 76mikyon haraketlilikte yüzde 40 sigarayı azalttı eşim keçiboynuzu pekmezi yedi suan böyle baklm inş. Ormal yoldan hanile kalırım yaaNasil yukseldi sayınız hareketlilik kac canim
Canım sen kese görmeye giderken umuttepeyi arayıp haber verdin mi brnim bugün kan sonucum 1404 çıktı orayım aradım bi numara vardı elimde ama bi haftadır kimse açmıyor teli bende emek hocaya mesaj attım kızmaz inşallah adam bana senin nasıl oldu süreçCanm bana kalirsa anasteziye gerek yok normal adet sancısı gibi okadar
Kizmaz canm merak etmeCanım sen kese görmeye giderken umuttepeyi arayıp haber verdin mi brnim bugün kan sonucum 1404 çıktı orayım aradım bi numara vardı elimde ama bi haftadır kimse açmıyor teli bende emek hocaya mesaj attım kızmaz inşallah adam bana senin nasıl oldu süreç
Bu arada ben ilk test yaptigimda emek hocaya atmıştım o soyledi hamis oldugumu yani keseyi gormeye kendisi cagirdiKizmaz canm merak etme
Geri dönüş yaptı sağolsun yarın sabah gel dedi gitceminş görünür kalp ne zaman duymuştun sen kuzum transfer sonrası kaçıncı günde duydunKizmaz canm merak etme
Canm zorunlumu yaptrmak yani nasıl oluyo o bi test miKizlar renkli detayli ultrason yaptırmakta kararsizim açıkçası korkuyorum biseydaha cikcak diye
Takvimin hayirli osun insallah cok guzel görünüyo...arkadaşım bana tup bebek sekreterliğinin numarasını alirmisinGeri dönüş yaptı sağolsun yarın sabah gel dedi gitceminş görünür kalp ne zaman duymuştun sen kuzum transfer sonrası kaçıncı günde duydun
Canmm ben 6 haftalikken emek hoca bakti duydumGeri dönüş yaptı sağolsun yarın sabah gel dedi gitceminş görünür kalp ne zaman duymuştun sen kuzum transfer sonrası kaçıncı günde duydun
Canim benmkinde ense kalinligi çıktığı icin sıkıntılı denildi kromozom testim temiz cikti ama detayli bakilmasi gerek o da renkli ultrasonda yapılıyoCanm zorunlumu yaptrmak yani nasıl oluyo o bi test mi
Kan degerin 2000 geçince kalp atışı duyurulur yarin sende duyarsınCanmm ben 6 haftalikken emek hoca bakti duydum
O sekteterliğin direk numarasını bilmiyorum canm ben normal ücretli randevu aldım kocaeli üni numarasındanTakvimin hayirli osun insallah cok guzel görünüyo...arkadaşım bana tup bebek sekreterliğinin numarasını alirmisin