- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Rabbime binlerce şükür temiz ciktiRabbim büyük hadi guzel haberler ver bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbime binlerce şükür temiz ciktiRabbim büyük hadi guzel haberler ver bize
Canımmmmmm nasıl güzel bir haber verdin çokkk sevindim.çokk şükürrrr bin şükürRabbime binlerce şükür temiz cikti
Rabbim dualarımı kabul etti o kadar mutluyumki rabbim bu mutlulugu sizede yaşatsinCanımmmmmm nasıl güzel bir haber verdin çokkk sevindim.çokk şükürrrr bin şükür
Canım benim seni çok iyi anlıyorım. Aminn canımRabbim dualarımı kabul etti o kadar mutluyumki rabbim bu mutlulugu sizede yaşatsin
İdare ediyorum canım. Maalesef ara vermem gerek ailevi nedenlerden hastamız var onla ilgilenmem gerekÇok cok guzel bir haber Rabbime şükürler olsun...Limoncicegi sen nasilsin napıyorsun tedaviye tekrar ne zaman başlayacaksın
Buldun mu numarayiEvet bende bugün oradaydim cok kalabalıktı arkadaşlar tup bebek sekreterliğinin numarasını bilen varmi acil lazim
Internetten alabilirsinBuldun mu numarayi
Gecmis olsun cnmİdare ediyorum canım. Maalesef ara vermem gerek ailevi nedenlerden hastamız var onla ilgilenmem gerek
Korkulacak bişey degil anestezik daha da kolay uyuyorsun uyanıyorsun hop bittiKızlar rahim filmi istedi emek hoca çikolata kisti gördü konrad görüntüleme merkezinde çektircem emek hoca çekiyormuş sanırım anestezili çektircem nasıl bir işlem bilgi verirmisiniz
Ben de 1 ay once konradda cekildim emek bey cekti ama anestezi almadim rahat geçti hic bisey olmadı.Kızlar rahim filmi istedi emek hoca çikolata kisti gördü konrad görüntüleme merkezinde çektircem emek hoca çekiyormuş sanırım anestezili çektircem nasıl bir işlem bilgi verirmisiniz
Tesekkür ederimInternetten alabilirsin
Gecmis olsun cnm
Teşekkürler kızlar inşallaj bakalım genelde filmden sonra hamile kalmak kolay oluyormuş öylemdiyorlarBen de 1 ay once konradda cekildim emek bey cekti ama anestezi almadim rahat geçti hic bisey olmadı.
500 tl. Anestezili 600Selamlar Acaba conradda rahim flimi üctetini biliyormusunuz.