- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
İkiz olamaz kuzum tek koydular kendi kendine bölünmesi ihtimali var ama düşük biraz ailelerimizde ikiz yok ama içim rahatladı kimyasal ihtimalinin düşük olması allah razı olsun bakalım bi hafta sonra tekrar vercemCanmmm senin kimyasal degil hatta ikiz bile olabilir 3 kat normal degil
26 ekimde oldum transfer 15 bitti cnmMehlika transferinin kaçıncı gunu tam olarak
Iyi bence. Biz de hareketlilik 0 malesef. Nerde yaptırdınız bu testiEki Görüntüle 2204705 kızlar spermiyogram sizde ücret ödediniz mi ve sonuçlar nasil sizce
canimmm bizzat şahit oldugum birsey var benle beraber transfer olan arkadaşa 2 tane konuldu 3üz oldu o yuzden olmaz diye bisey yok yeterki rabbim ol desinİkiz olamaz kuzum tek koydular kendi kendine bölünmesi ihtimali var ama düşük biraz ailelerimizde ikiz yok ama içim rahatladı kimyasal ihtimalinin düşük olması allah razı olsun bakalım bi hafta sonra tekrar vercem
umuttepe de hastane de perşembe yaptırdık pazartesi göstercek ileri hareketliler zayıf galibaIyi bence. Biz de hareketlilik 0 malesef. Nerde yaptırdınız bu testi
Rabbim verirse kabulumuz hakkımızda hayırlısı neyse o olsunCan
canimmm bizzat şahit oldugum birsey var benle beraber transfer olan arkadaşa 2 tane konuldu 3üz oldu o yuzden olmaz diye bisey yok yeterki rabbim ol desin
İki tane olmadı diye üzülmüştüm olursada inanılmaz mutlu olurummCan
canimmm bizzat şahit oldugum birsey var benle beraber transfer olan arkadaşa 2 tane konuldu 3üz oldu o yuzden olmaz diye bisey yok yeterki rabbim ol desin
Cok zayıf degil iyi gene,sen de sorun yoksa normal yolla bile olur .umuttepe de hastane de perşembe yaptırdık pazartesi göstercek ileri hareketliler zayıf galiba
6 sene bitti normal yolla hic kalamadım..nasip kızlar aranızda trompoli kan testi yaptıran oldumuCok zayıf degil iyi gene,sen de sorun yoksa normal yolla bile olur .
6 senem bitti hic normal yolla kalamadım nasip...kızlar arsnizdaCok zayıf degil iyi gene,sen de sorun yoksa normal yolla bile olur .
Evet ilk defa gidicem eşim için ürolojiyr gittik onda sperm azlığı var ilk muayenm olcak emek hocaya hemen çatıdan bakılıyormu yoksa ultrasonmu canımAa ilk mi karşılaşırız belki orda
Acılı bir işlem değil dimi raz paniğim deIki kez muayene oldum çatidan oldum
Alttan vajinal muayene ediyorEvet ilk defa gidicem eşim için ürolojiyr gittik onda sperm azlığı var ilk muayenm olcak emek hocaya hemen çatıdan bakılıyormu yoksa ultrasonmu canım
Çok heycanlıyım inş reglime denk gelmez bugün yarın regl olcak gibiyim ama sıra anca o güne buldum eşiminde üroloji muayenesi var allahım hemencik işlemlere olsunda rahatlymAlttan vajinal muayene ediyor
Rabbim büyük hadi guzel haberler ver bizeKizlar amniyosentez sonucum cikti