Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Bi kaç kez derken cuma ve Pazartesi versem yeter mi
Doğru söylüyor arkadaşlar keseyi görene kadar 2 günde bir ver kan bende kimyasal gebelik geçirdim 5 kere kan vermeye gittim en son beta düşmeye başlayınca 1 kere daha verdim sonra olmadı zaten çok özel değilse sizin sorununuz neydi benim sebepsiz infertilite 2 aşılama oldum 1 kimyasal oldu biri negatif 2 kerede tedavim iptal edildi

93F59B11-58AE-454C-BF93-CBDE4F8A51AD.jpeg
İnş bizde güzel haber alırız:) bizde eşimde sıkıntınvar salı günü eşime ve ben doktora görüncektik ama sperm testi yaptırdık eskiden sperm sayısı 2milyondu şimdi ise 26.8milyon oldu cok sevindim testinin fotosunu atıcam kızlar sizce tüp bebek ve aşılama olmadan bu değerle hamile kalınabilinirmi sağ tarafta eski sayılarda yazıyor

Evet onu biliyorum çok okudum öle olan nasip bundan sonrası
Canmmmm ben senin hamile oldugunu hissetmistim ve keseyide gorecegini hissediyorum kalp atisini duyacaginida sen buraya kadar geldin rabbim senin yariyolda kalmana izin vermez merak etme sen artik anne sayılırsın yegenimi uzecek düşüncelere kapilmak yok

Canmmmm ben senin hamile oldugunu hissetmistim ve keseyide gorecegini hissediyorum kalp atisini duyacaginida sen buraya kadar geldin rabbim senin yariyolda kalmana izin vermez merak etme sen artik anne sayılırsın yegenimi uzecek düşüncelere kapilmak yok
Rabbimden gelene boynum kıldan ince inş sağlıklı hayırlı bi evladım olur allah razı oldun iyi dileklerin için canımm

Bi hafta sonra tekrar kan vericem cnm bakalım inş o zamanda artar
Sen kimyasal gebeliği geçtin canim bana Dr kimyasal olursa 100 kusurlerde olur en fazla demişti insallah sağlıklı kucağına almak nasip olur seninle tanismayin çok isterim senden öğreneceğim çok şey var insallah bir gün tanışmak dertleşmek nasip olur

Sen kimyasal gebeliği geçtin canim bana Dr kimyasal olursa 100 kusurlerde olur en fazla demişti insallah sağlıklı kucağına almak nasip olur seninle tanismayin çok isterim senden öğreneceğim çok şey var insallah bir gün tanışmak dertleşmek nasip olur
Cnm içime su serptin inanki inşallah dediğin gibi olur kucagıma almak nasip olur inşallah sağlıklı bi şekilde bende isterim canım tanışmak işk denemem oldugu için biraz soru işaretşeri yol aldım hep bi sonraki adım ne olcak oldu mu olmadı mı diyw derken transferde geldi çattı sonrasıda teslimiyet oldu bende rabbim tüm isteyenlere versin anneliği hak edenlerimize hayırlı anne baba olabileceklere hayırlı evlat versin

Cnm içime su serptin inanki inşallah dediğin gibi olur kucagıma almak nasip olur inşallah sağlıklı bi şekilde bende isterim canım tanışmak işk denemem oldugu için biraz soru işaretşeri yol aldım hep bi sonraki adım ne olcak oldu mu olmadı mı diyw derken transferde geldi çattı sonrasıda teslimiyet oldu bende rabbim tüm isteyenlere versin anneliği hak edenlerimize hayırlı anne baba olabileceklere hayırlı evlat versin
Canmmm senin kimyasal degil hatta ikiz bile olabilir 3 kat normal degil

X