Doğru söylüyor arkadaşlar keseyi görene kadar 2 günde bir ver kan bende kimyasal gebelik geçirdim 5 kere kan vermeye gittim en son beta düşmeye başlayınca 1 kere daha verdim sonra olmadı zaten çok özel değilse sizin sorununuz neydi benim sebepsiz infertilite 2 aşılama oldum 1 kimyasal oldu biri negatif 2 kerede tedavim iptal edildiBi kaç kez derken cuma ve Pazartesi versem yeter mi
Canmmmm ben senin hamile oldugunu hissetmistim ve keseyide gorecegini hissediyorum kalp atisini duyacaginida sen buraya kadar geldin rabbim senin yariyolda kalmana izin vermez merak etme sen artik anne sayılırsın yegenimi uzecek düşüncelere kapilmak yokEvet onu biliyorum çok okudum öle olan nasip bundan sonrası
Rabbimden gelene boynum kıldan ince inş sağlıklı hayırlı bi evladım olur allah razı oldun iyi dileklerin için canımmCanmmmm ben senin hamile oldugunu hissetmistim ve keseyide gorecegini hissediyorum kalp atisini duyacaginida sen buraya kadar geldin rabbim senin yariyolda kalmana izin vermez merak etme sen artik anne sayılırsın yegenimi uzecek düşüncelere kapilmak yok
Yok canm bazılarını vrriyolarmıl hani ameliyat olup çağıracaklar yada direk iletişim yapmak istenn hastalara medelq bi arkadaşa özge hanım bemiş ararsın demişEmek hocanın cep numarası yok mu sende
Evet canımm verdim 221 çıktı çok şükür iki günde üç kat artmış
Oh masallah bize de dua et . Sali gunu gidicem emek beye tekrarEvet canımm verdim 221 çıktı çok şükür iki günde üç kat artmış
Süper oh cok güzel. E peki dpktora ne zaman gideceksin kese haftaya görünür sanıromEvet canımm verdim 221 çıktı çok şükür iki günde üç kat artmış
Ay nasıl sevindim insallah sağlıklı kucağına almaya nasip eder rabbim ilaçların ne kadar tuttu canimEvet canımm verdim 221 çıktı çok şükür iki günde üç kat artmış
İşlem ücreti 890 ilaçlarımda yüksek doz olmasına rağmen vitamin dahil 1200 gibi bişeEvet ben de merak ettim rapor ve ilaclar ne kadar tuttu
Bi hafta sonra tekrar kan vericem cnm bakalım inş o zamanda artarSüper oh cok güzel. E peki dpktora ne zaman gideceksin kese haftaya görünür sanırom
Sen kimyasal gebeliği geçtin canim bana Dr kimyasal olursa 100 kusurlerde olur en fazla demişti insallah sağlıklı kucağına almak nasip olur seninle tanismayin çok isterim senden öğreneceğim çok şey var insallah bir gün tanışmak dertleşmek nasip olurBi hafta sonra tekrar kan vericem cnm bakalım inş o zamanda artar
Benimde salı günü emek beye randevım cok heycanlıyım işk defa muayne olcak inş umut olur umttepeOh masallah bize de dua et . Sali gunu gidicem emek beye tekrar
Aa ilk mi karşılaşırız belki ordaBenimde salı günü emek beye randevım cok heycanlıyım işk defa muayne olcak inş umut olur umttepe
Cnm içime su serptin inanki inşallah dediğin gibi olur kucagıma almak nasip olur inşallah sağlıklı bi şekilde bende isterim canım tanışmak işk denemem oldugu için biraz soru işaretşeri yol aldım hep bi sonraki adım ne olcak oldu mu olmadı mı diyw derken transferde geldi çattı sonrasıda teslimiyet oldu bende rabbim tüm isteyenlere versin anneliği hak edenlerimize hayırlı anne baba olabileceklere hayırlı evlat versinSen kimyasal gebeliği geçtin canim bana Dr kimyasal olursa 100 kusurlerde olur en fazla demişti insallah sağlıklı kucağına almak nasip olur seninle tanismayin çok isterim senden öğreneceğim çok şey var insallah bir gün tanışmak dertleşmek nasip olur
Canmmm senin kimyasal degil hatta ikiz bile olabilir 3 kat normal degilCnm içime su serptin inanki inşallah dediğin gibi olur kucagıma almak nasip olur inşallah sağlıklı bi şekilde bende isterim canım tanışmak işk denemem oldugu için biraz soru işaretşeri yol aldım hep bi sonraki adım ne olcak oldu mu olmadı mı diyw derken transferde geldi çattı sonrasıda teslimiyet oldu bende rabbim tüm isteyenlere versin anneliği hak edenlerimize hayırlı anne baba olabileceklere hayırlı evlat versin