İnşallah kanda çıkar canım yaişte onu dıyorum kuzum. bozuk olmayan testte kontrol cızgısı oldukca koyu kırmızı olur. o nedenle bozuk o
inşallah kuzum lütfen uzme kendını.İnşallah kanda çıkar canım ya
Canım bence hamilesin 2 çizgi silik bir şekilde var yarin tekrarla ilk idrarınlaİnşallah kanda çıkar canım ya
Allah razı olsun canım çok rahatladım ben şuandainşallah kuzum lütfen uzme kendını.
:) hersey cokk guzel olacak . rabbim hakkında en hayırlısını versin.Allah razı olsun canım çok rahatladım ben şuanda
Tek çizgi var ama oda belirsiz bakalım kanda ne çıkacakCanım bence hamilesin 2 çizgi silik bir şekilde var yarin tekrarla ilk idrarınla
Evet internetten spermiyogram bölümünden aldık..saatinde oraya giderse olur dimi...bisry daha şimdi randevu goruldugu icin uroloji den randevu alamıyorum onu nadil yaptınız perşembe sonuç çıksa cuma da gösterebilsekcanım spermıyogram bolumunden mı randevu aldın. sperm ornegı tüp bebek bolumunde verılıyorr .yarım saat erken gelın dıyorlar ama saatındede gıtsenız problem olmaz. bızım sonuc saatı falan bulmustu cıkması.
Yarın sen kan mi ver sen acaba daha rahat olursunTek çizgi var ama oda belirsiz bakalım kanda ne çıkacak
Yarın sınavlarım var okuldanda gec cıkıcam çarşamba inşallah kanı vercem canımYarın sen kan mi ver sen acaba daha rahat olursun
evet aynı gune bır daha randevu alamıyorsun. dolayısıyla persembeden cumaya randevu alıp gosterırsınız. yoksa randevu pazartesıne kalır.Evet internetten spermiyogram bölümünden aldık..saatinde oraya giderse olur dimi...bisry daha şimdi randevu goruldugu icin uroloji den randevu alamıyorum onu nadil yaptınız perşembe sonuç çıksa cuma da gösterebilsek
Sen devamlı ara bende cuma günü aramıştım sabah erken o zaman alabilmistimEmek hocaya randevau alamadm yaliste cıkmamış telden aradım ama ara ara arayın dediler
Eşim için salı gününe aldık dışarda sperm testi yapcaz hepatit b olduğundan umutrpede yapmadılar marmara hastanesinde yaptrıp üroloji önder karaya tekrar göstercez artık o ne der bilmiyorm emek hocayada salıngünü alırsak belki muayene eder bişey der inaşallah yeni yıla hamiş girmek istyrmSen devamlı ara bende cuma günü aramıştım sabah erken o zaman alabilmistim
Inşallah canim isteğimiz hep öyle ilk randevuda ücret ödüyorsun sonra sana gel diyo sende istediği saatte gidiyorsun ücret almiyo yani tek sefer ücret ödüyorsunEşim için salı gününe aldık dışarda sperm testi yapcaz hepatit b olduğundan umutrpede yapmadılar marmara hastanesinde yaptrıp üroloji önder karaya tekrar göstercez artık o ne der bilmiyorm emek hocayada salıngünü alırsak belki muayene eder bişey der inaşallah yeni yıla hamiş girmek istyrmkızlar emek hocanın muayenesi 122 tl miş her gittiğimde ödicekmiyiz bu tutarı
Teşekkür ederim birde rapor işlemleri uzun sürüyormu biraz da korkyrm muayenede felanInşallah canim isteğimiz hep öyle ilk randevuda ücret ödüyorsun sonra sana gel diyo sende istediği saatte gidiyorsun ücret almiyo yani tek sefer ücret ödüyorsun
canım naptın. öldürdün bizi meraktan kan ver garii :))Tek çizgi var ama oda belirsiz bakalım kanda ne çıkacak
Rapor işlerine geçemedim daha bende hala tahlil veriyom eşim sperm verecek insallah raporu da erken alırızTeşekkür ederim birde rapor işlemleri uzun sürüyormu biraz da korkyrm muayenede felanama emek hoca cok iyiymiş burda okudum o yüzdn rahatm biraz
Sen önce ürülojiyrmi gittin canım bizde sıkıntı eşimde diye ürolojiye önder karaya igttim sen kime gittinRapor işlerine geçemedim daha bende hala tahlil veriyom eşim sperm verecek insallah raporu da erken alırız
Yılbaşnda hamiş olmak istyrm doğum günümde 24 aralıkk lütfen AllahımmSen önce ürülojiyrmi gittin canım bizde sıkıntı eşimde diye ürolojiye önder karaya igttim sen kime gittin