- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
bidahakine yazısalım özelden :))) bulalım bırbırımızıAyy sorma yapsaydık keşkemmm
aa evet cok tatlı bır kadın :) banada o tarif etmişti. kuzum senın catlatma ıgnen ne zaman olacak? ben bugun anestezı ısını hallettım. 2 dakka sürdü. hıc bıse y yapmadı adam.(bıseye alerjın varmı? ılac kukllanıyor musun. sürkli bır hastalıgın varmı vs bıseyler sordu). form doldurdu yolladı .Kısa boylu kusa siyah saçlı kovurcık olan nazan hemşireymiş çok iyiler hepsi
kuzum hıc endıse etme yumurtalardan dolayı. ovıtrelleyı vurmalarındakı maksat yumurtaları catlatmak değil yumurtaların olgıunlasmasını saglamakmıs. yani küçük diye düşündüklerin olgunlasıp sana en tatlı bebek olarak dönebilir :)))))İnşallah senin ne olmuştu boş mu çıktı yoksa
Yoo istemedi arkadaştan da istemedi anlamadım
Yok canim 5 tane olmuştu 4 tanesi 5. Güne gitmisti yani az olsun kaliteli olsunİnşallah senin ne olmuştu boş mu çıktı yoksa
Eminmisin ben onu yumurta çatlatmak için biliyorumkuzum hıc endıse etme yumurtalardan dolayı. ovıtrelleyı vurmalarındakı maksat yumurtaları catlatmak değil yumurtaların olgıunlasmasını saglamakmıs. yani küçük diye düşündüklerin olgunlasıp sana en tatlı bebek olarak dönebilir :)))))
Ohh ne güzel hamile kaldınmı pekiYok canim 5 tane olmuştu 4 tanesi 5. Güne gitmisti yani az olsun kaliteli olsun
İnşallahhhhkuzum hıc endıse etme yumurtalardan dolayı. ovıtrelleyı vurmalarındakı maksat yumurtaları catlatmak değil yumurtaların olgıunlasmasını saglamakmıs. yani küçük diye düşündüklerin olgunlasıp sana en tatlı bebek olarak dönebilir :)))))
Hayırlı olsun canım kaç yumurtan toplanmış bilgin var mıMerhaba hanımlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum hatta bugün OPU yapıldı. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.
Evet kaldım ikizlere ama 16 haftalık kaybettim..sonra kalan iki embriyodan da biri tuttu 10 haftalık kalbı durdu nasip ı sallan bu kez olacakOhh ne güzel hamile kaldınmı peki
Ahh kuzum bayada tutunmuşlar sana nasıl neden olmuyo acaba hiçbişe granti değil işte rabbim ol diyip olcak genetik bakıldı mı embriyolara emek hocada mısın sende bide yaş ve amh kaç senin çok sordum kusra bakmaEvet kaldım ikizlere ama 16 haftalık kaybettim..sonra kalan iki embriyodan da biri tuttu 10 haftalık kalbı durdu
Hayırlı olsun canım kaç yumurtan toplanmış bilgin var mı
Hadi inşallah hayırlı baber alırsın nasıl acı varmı benimde salı günü opum umuttepedesin dimi sendeTeşekkür ederim yarın arayıp bilgi alıcam, şuan sürpriz
Hadi inşallah hayırlı baber alırsın nasıl acı varmı benimde salı günü opum umuttepedesin dimi sende
Benimde ilk canım korkma inş bişe çıkmaz dinlen güzelce bol bol dua et tesbih çek bundan sonrası teslimiyet inşallahEvet canım Umuttepedayim. Buarada korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı hatta çok rahatım şuan şükürler olsun. Benim ilk denemem 2 ay öncesi opu yapılamadan ameliyat olmak zorunda kaldım iğneler yumurtalıklarımı aşırı uyardı ve torsiyon gerçekleşti yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyodum
Benimde ilk canım korkma inş bişe çıkmaz dinlen güzelce bol bol dua et tesbih çek bundan sonrası teslimiyet inşallah
Emriyolara genetik yapılmadı...sonradan bebeğe genetik yapıldı bisry çıkmadı.. Evet emek hocanın hastasiyim bir kez görüştüm adetin 3 günü tahlil vercem sonra bakcazyas 37 oldum amh hic bilmiyom onuda vercem adetin 3.gunuAhh kuzum bayada tutunmuşlar sana nasıl neden olmuyo acaba hiçbişe granti değil işte rabbim ol diyip olcak genetik bakıldı mı embriyolara emek hocada mısın sende bide yaş ve amh kaç senin çok sordum kusra bakma
Neden dinlendir memi olacakİnşallah hayırlısıyla sonucu görelimde. Birde benim transferim buay olmayacak beklemek zorundayım.