- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
canım senınde kasıklarda agrın oluyor mu? bende cetrodite yok ki luveris var.Onlar için cetrotide kullncaz cnm çatlamayı engelleyici senin ilk kontrol mü
Oluyor tabi olmaz mıcanım senınde kasıklarda agrın oluyor mu? bende cetrodite yok ki luveris var.
Ohh iyi maşallah benim çok prlak değil canım bugün tedavinin 8. Günü ve benimkiler 14 9 8 8,5 8 öle bişeler salı günü toplama verdi artık ne olcak gerisini rabbim biliyo nasipte varsa olur diyorum artıkcanım gıttım bugün yumoslar 10-12-9 ve 6 mm ımıs. sanırım bu kadar yumurtam var. az ama napalım umarım kalıtelı olur.ek olarak luverıse basladım. iğnele üçe cıktıneysekı az kaldı. pazartesı tekrar cagırdı.. sen neler yaptın ?
Bu arada saat kaçta geldin sen acaba karşılaştıkmı kicanım gıttım bugün yumoslar 10-12-9 ve 6 mm ımıs. sanırım bu kadar yumurtam var. az ama napalım umarım kalıtelı olur.ek olarak luverıse basladım. iğnele üçe cıktıneysekı az kaldı. pazartesı tekrar cagırdı.. sen neler yaptın ?
Canım bence gayet iyi salıya kadar bidaha gidecek misin? Allahtan hayırlısı dedik canım cetrodide basladın mı? Cetrodid ile luveris aynı galiba. Bu arada ben 11 bucuktq geldim. Geldiğimde 3-4 kişi vardı kapalı bi arkads vardı gözlüklü Senin gelip gittiğini düşündüğümden sormadımOhh iyi maşallah benim çok prlak değil canım bugün tedavinin 8. Günü ve benimkiler 14 9 8 8,5 8 öle bişeler salı günü toplama verdi artık ne olcak gerisini rabbim biliyo nasipte varsa olur diyorum artık
Ben o saatlerde ordaydım galiba siyah oardesü giymiştim yok canım girmiycem bidaha sadece anestezi için gitcem pazartesi salıda toplama zaten, sen ne giymiştin saçının rengi neydi çok baktım aslında tahmin etmeye çalıltımCanım bence gayet iyi salıya kadar bidaha gidecek misin? Allahtan hayırlısı dedik canım cetrodide basladın mı? Cetrodid ile luveris aynı galiba. Bu arada ben 11 bucuktq geldim. Geldiğimde 3-4 kişi vardı kapalı bi arkads vardı gözlüklü Senin gelip gittiğini düşündüğümden sormadım
Yok benim dediğim kapalı siyah pardesü giymişti biraz kilolu idi. Sıra no almadan girdim canım hemsireye söylemiştim geç geleceğimiO kapalı arkadaş kısa boylu zayıf olan dimi onla konultum ben onunda düşük over rezerviymiş ordqydın demek sen sıra no kaçtı
O zaman yoktum ben canımYok benim dediğim kapalı siyah pardesü giymişti biraz kilolu idi. Sıra no almadan girdim canım hemsireye söylemiştim geç geleceğimi
O zaman yoktum ben canım
Gerçi ben 11 buçukta ordaydım ilaç tarifi dinliyodum nazan hemşireden üzerimde siyahlı bi pardesü vardı siyah beyaz eşarpta vardı uzun boylu ve esmerim niyeyse zorla beni tanıman için tarif veriyorum sen ne giymiştinYok benim dediğim kapalı siyah pardesü giymişti biraz kilolu idi. Sıra no almadan girdim canım hemsireye söylemiştim geç geleceğimi
Bi dakka ben tam sekreterin ordayken uzun esmer beyaz esarplı biri cıkıyordu sanırım o sendin. Benim üzerimde beyaz bir badi altımda lacivert bi pantolon vardıGerçi ben 11 buçukta ordaydım ilaç tarifi dinliyodum nazan hemşireden üzerimde siyahlı bi pardesü vardı siyah beyaz eşarpta vardı uzun boylu ve esmerim niyeyse zorla beni tanıman için tarif veriyorum sen ne giymiştin
Bi dakka ben tam sekreterin ordayken uzun esmer beyaz esarplı biri cıkıyordu sanırım o sendin. Benim üzerimde beyaz bir badi altımda lacivert bi pantolon vardı
Eşimde yanımdaydı elimde siyah bi klasör dosya vardı ayy heycanlı oldu böledeBi dakka ben tam sekreterin ordayken uzun esmer beyaz esarplı biri cıkıyordu sanırım o sendin. Benim üzerimde beyaz bir badi altımda lacivert bi pantolon vardı
Canım elinde bi şey vardı ama dikkat etmedim gecikmiştim azar işitcem diye sekretere söyleyip daldım içeri :) nazan hemşire hangisi kıvırcık olan mı esmer olan mıEşimde yanımdaydı elimde siyah bi klasör dosya vardı ayy heycanlı oldu bölede
Kısa boylu kusa siyah saçlı kovurcık olan nazan hemşireymiş çok iyiler hepsiCanım elinde bi şey vardı ama dikkat etmedim gecikmiştim azar işitcem diye sekretere söyleyip daldım içeri :) nazan hemşire hangisi kıvırcık olan mı esmer olan mı
Ayy sorma yapsaydık keşkemmmMehlikara limoncicegi41 bayıldım size keşke dediginiz gibi kırmızı gül taksaydinizkiz bende merak ettim şimdi
İnşallah senin ne olmuştu boş mu çıktı yoksaYumurtalarınız guzel bence de dolu olup kaliteli olsun insallah benim de hep az çıkmıştı ki
:))) sorma canım ya burda konusup orda tahmın etmeye calısmak gercekten hos:)Mehlikara limoncicegi41 bayıldım size keşke dediginiz gibi kırmızı gül taksaydinizkiz bende merak ettim şimdi