- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
süpersinnn. hangı bölümYok kız ögrenci oldum bu sene ikinci üniye başladım kafamda dagılsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersinnn. hangı bölümYok kız ögrenci oldum bu sene ikinci üniye başladım kafamda dagılsın diye
Ozel de nerde yaptırdınızBen özelde yptırdım 20 günde çıktı
süpersinnn. hangı bölüm
Adatıp hastahanesi sakaryadayım ben orda da özel hastaneler yaparlarOzel de nerde yaptırdınız
Benimkini hoca kendi dedi devlette geç çıkıyor özelde yaptır dediÖzelden yapılanı kabul ediyorlar dimi
Periferik kanda kargotip incelemeTahlilin ismi ne geciyo ben karyotip tahlili diye verdim insallah doğru vermişim dir
Doğru canım karyotip o demek yani zaten ben hastaneye gittim kromozom testi yaptırcam dedim onlar da hemen akdı kanı kagıtta da karyotip inceleme yazıyodunsıkıntı yapma sen ne kadara yaptrdınYanlış mı verdim ozaman kromozom tahlili
Bende 250 tlye yaptırmıştım giyat farkınoluyo il ve hastanelere göreAy saol içim rahatladı bian yanlış mi verdim dedim konak 'ta 440 tl...sadece kromozomlara bakıyorlar herhalde...zamanında eşimden istemişler yaptirmisiz benden istememişler
çokk iyi :) cabuk oku bızım tahlıllerı sen yap :)))Sağlık myo canım tıbbi laboratuvar O kadar kan verdim ki ilgi duydum bari gideyimde öğreneyim dedim
Aynençokk iyi :) cabuk oku bızım tahlıllerı sen yap :)))
Umarım cevap yazar aklımda deli sorular sürekli napcax biz onca iğneyi bide o menapour adlı iğne içinde beş tane iğne var acaba o tozu karıştırıp 5 günde mi alcaz sanada çok soru soruyom rahatsız ediyom helal et hakkınıG Gel artikk canım nasılsın? bı sey sorcaktım gonal f den gunde bır kere mı ıgne oluyordun? ya 12 kutu gonal f var gunde bır kere vurulmakla bıtmez ki. bır de her kutuda 6 iğne var sanırım.