Farklı ilaçlar oluyo galiba zaten bizim vitaminler 500 tutuyobenım ılaclar 1400 tuttu. oda değişken demekki
İnşallah ilk denemede kalırız benimde 0,31yas 36 amh 0,17((
ay sorma o vitaminlere daha cok para verdık :)Farklı ilaçlar oluyo galiba zaten bizim vitaminler 500 tutuyo
inşallah canım bütün tüp deneyenler ve bebek isteyenler hemen hamile kalır ınsallah.İnşallah ilk denemede kalırız benimde 0,31
İnşallah rabbim duyuyo sesimizi anne olmak tüm iateyenlere nasip olur inşallah bugün bi komşumla konuşuyodum bebek bakıyo annesi diyomışki şuna harcadıklarımızla kendimize ev alırdık ayy duyunca başıma kaynar su döküldü resmen bi anne bunu nasıl aöler evladı için hiç mi bağ kuramadın nasıl bi dengesizlik cahilliktir dedim eyy rabbim böleleride anne oluyo bana ve isteyenlere nasip ett nolurr dedim içtenlikleinşallah canım bütün tüp deneyenler ve bebek isteyenler hemen hamile kalır ınsallah.
15 gün tedavi süreci yazıyor canım bana verdikleri ilaç takvimindeKaç günlük iğnen var canım adetin 3 günü gel dediler bana da
Sanırım Evet . Hormonlara görebenım ılaclar 1400 tuttu. oda değişken demekki
Canım sen adet günüm gittin tekrar hormon testi filan istedi mi yoksa sadece ultrason muayenesi yapıp bi dorun yoksa başlıyor mu süreç nasıl oldu sendeSanırım Evet . Hormonlara göre
erkek sperm sorunu 2 denememde 4 aylık ikizlerim oldu ama kaybettim..süreç hem zor hem heyecanlı hep bir heyecan stres var...stres yapma rahat ol ...insallah ilk denemen de alırsın yavrunu kucaginasorun neydı canım. ınsallah bu kez tutar. cok zor mu surec ben ılk defa yaptırcam.
Sağolasın allah razı olsun hepimiz inşallah alalım bebişleri kucagımızaerkek sperm sorunu 2 denememde 4 aylık ikizlerim oldu ama kaybettim..süreç hem zor hem heyecanlı hep bir heyecan stres var...stres yapma rahat ol ...insallah ilk denemen de alırsın yavrunu kucagina
Cikti mi raporunuz? Ben ozelde izmitte yaptirdim para ilk oncelikleri esimin hormonlarinda sikinti varmis hic siyleyen olmadi emek beye gittim gecen ay sagolsun melih beye yonlendirdi bu degerlerle tup bebek bile olmaz dedi ilaclarim yum toplama transfer hepsi bosuna masrafmis yinede siz bilirsinizhadı hayırlı olsuun tedavın. bende ıgnelerı gorunce sasrmıstım. bu kadar ıgne benım ıcın mı dıye :))) hangı ıgnelerı verdı baktın mı? ne zaman adet olcan?
Baskasi diye sana yaZdim canim yanlisliklaCikti mi raporunuz? Ben ozelde izmitte yaptirdim para ilk oncelikleri esimin hormonlarinda sikinti varmis hic siyleyen olmadi emek beye gittim gecen ay sagolsun melih beye yonlendirdi bu degerlerle tup bebek bile olmaz dedi ilaclarim yum toplama transfer hepsi bosuna masrafmis yinede siz bilirsiniz
canım benım raporum coktan cıktıda baslayamadık bır turlu. ilk denemede hocanın ıznıne denk geldı yarım kaldı. ikincide ben hamıle kaldım ama dusuk oldu sımdı ınsallah denıycez. ben anlamadım. eşinin hormon degerlerınden dolayı mı bu degerlerle tup bebek olmaz dedı.Cikti mi raporunuz? Ben ozelde izmitte yaptirdim para ilk oncelikleri esimin hormonlarinda sikinti varmis hic siyleyen olmadi emek beye gittim gecen ay sagolsun melih beye yonlendirdi bu degerlerle tup bebek bile olmaz dedi ilaclarim yum toplama transfer hepsi bosuna masrafmis yinede siz bilirsiniz
:)) olsunnBaskasi diye sana yaZdim canim yanlislikla
canım kişiden kişiye değişiyor tedavı. bazılarına adetten bır hafta once baslarken bazılarına adetın 2 . yada 3. günü ultrason muayenesınden sonra iğnelere baslıyorPeki adetin 3 günü iğnelere mi başlıyorlar ne gibi tedavi oluyo arkadaşlar
Saol canımcanım kişiden kişiye değişiyor tedavı. bazılarına adetten bır hafta once baslarken bazılarına adetın 2 . yada 3. günü ultrason muayenesınden sonra iğnelere baslıyor
Hayirlisi olsun canim ins tez zamanda.evet fsh ve prolaktini yuksekti urolojide diger dr da bisey demedi sorduk tupte onemli degil dedi ama emek bey bosa kurek cekilir dollenmez yumurta dedi zatende oyle oldu 5 yum toplandi 3.gune 1tane geldi ozel diye attilar icime bence sonuc olumsuz olducanım benım raporum coktan cıktıda baslayamadık bır turlu. ilk denemede hocanın ıznıne denk geldı yarım kaldı. ikincide ben hamıle kaldım ama dusuk oldu sımdı ınsallah denıycez. ben anlamadım. eşinin hormon degerlerınden dolayı mı bu degerlerle tup bebek olmaz dedı.