Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

sizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilir
canım probleme gore baslatıyor tedavıyı cok haklısın. bende bır hafta kala baslıyor. sanırım amh düşük diye

hadı hayırlı olsuun tedavın. bende ıgnelerı gorunce sasrmıstım. bu kadar ıgne benım ıcın mı dıye :))) hangı ıgnelerı verdı baktın mı? ne zaman adet olcan?
fostimon 75ıu
Fostimon 150ıu
Gonapeptly
Cetrotıde
Ovitrelle bunları verdi canım başladım iğnelere bugün 3. Gün olacak 15 gün tedavi süresi görünüyor

evet canım herşeyim tamdı hepsini orda yaptırdık . İnşallah çıkar hemen , ilaçlarım 860 lira tuttu hepsi cnm .

sizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilir
benim elimde azospermi canım ben adetin ikinci günü başaldım tedaviye iğne vuruluyorum .

fostimon 75ıu
Fostimon 150ıu
Gonapeptly
Cetrotıde
Ovitrelle bunları verdi canım başladım iğnelere bugün 3. Gün olacak 15 gün tedavi süresi görünüyor
Canım hadi hayırlı olsun benim ilaclar daha farklı 15 gün süreceğini nerden biliyorsun? Bana süre vermedi. Bende basladım iğnelere 4gün oldu adeti bekliyorum

Eklentiler

• F99EFB8E-C5B8-443D-83D4-072ADF6CFD17.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…