Banada öle dediler canım adet olmayı bekliyorumKızlar adetin 3 günü gel dediler ilaçlara o zaman mı başlıyoruz bazıları adete 1 hafta kala diyen olmuştu da siz ne zaman başladınız ilaçlarınıza?
sizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilirBanada öle dediler canım adet olmayı bekliyorum
canım hayırlı olsun tedavın şimdiden. tüp bebek için gideceksin değil mi?Evet bugün aradım acıktı nihayet randevuyu aldim..tesrkkurler
daha adet olmadım. ama ıgnelerım basladı. 4 gündür iğne yapıyorum. bir iki güne adet olmam gerek. yine gecikmezse tabiiCanım nasılsın adet oldunmu naptın son durumun ne
canım probleme gore baslatıyor tedavıyı cok haklısın. bende bır hafta kala baslıyor. sanırım amh düşük diyesizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilir
Evet canımcanım probleme gore baslatıyor tedavıyı cok haklısın. bende bır hafta kala baslıyor. sanırım amh düşük diye
fostimon 75ıuhadı hayırlı olsuun tedavın. bende ıgnelerı gorunce sasrmıstım. bu kadar ıgne benım ıcın mı dıye :))) hangı ıgnelerı verdı baktın mı? ne zaman adet olcan?
evet canım herşeyim tamdı hepsini orda yaptırdık . İnşallah çıkar hemen , ilaçlarım 860 lira tuttu hepsi cnm .Hayırlı bir tedavi olur inşallah cnm bende evraklarımı hazırladım sadece eşimin sperm randevusu var onuda yaptırıp adetliyken gitcem inşallah bnmde hemen çıkar senin de bütün evrakların tamdı dimii bu arada ilaçlar ne kadar tuttu başladınmı hiç
benim elimde azospermi canım ben adetin ikinci günü başaldım tedaviye iğne vuruluyorum .sizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilir
Canım hadi hayırlı olsun benim ilaclar daha farklı 15 gün süreceğini nerden biliyorsun? Bana süre vermedi. Bende basladım iğnelere 4gün oldu adeti bekliyorumfostimon 75ıu
Fostimon 150ıu
Gonapeptly
Cetrotıde
Ovitrelle bunları verdi canım başladım iğnelere bugün 3. Gün olacak 15 gün tedavi süresi görünüyor
Kaç günlük iğnen var canım adetin 3 günü gel dediler bana dabenim elimde azospermi canım ben adetin ikinci günü başaldım tedaviye iğne vuruluyorum .
Evet tup bebek için bu 5. Olacak hayırlısı bakalimcanım hayırlı olsun tedavın şimdiden. tüp bebek için gideceksin değil mi?
sorun neydı canım. ınsallah bu kez tutar. cok zor mu surec ben ılk defa yaptırcam.Evet tup bebek için bu 5. Olacak hayırlısı bakalim
Benimde amh düşük canım ama bana adetli gel dedicanım probleme gore baslatıyor tedavıyı cok haklısın. bende bır hafta kala baslıyor. sanırım amh düşük diye
Benim amh düşük canım 4 yıldır evliyim hiç gebe kalamadım yaş 28sizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilir
Çok uygunmuş canım ben 2500 filan olur diyodum iyi barievet canım herşeyim tamdı hepsini orda yaptırdık . İnşallah çıkar hemen , ilaçlarım 860 lira tuttu hepsi cnm .
hım bılemedıgım krıterlerı var :)))Benimde amh düşük canım ama bana adetli gel dedi
benım ılaclar 1400 tuttu. oda değişken demekkiÇok uygunmuş canım ben 2500 filan olur diyodum iyi bari
Canım senin yaş kaçtı bide amh degerin kaçhım bılemedıgım krıterlerı var :)))
yas 36 amh 0,17Canım senin yaş kaçtı bide amh degerin kaç