- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
ne zaman yapılacak amnıosentez? allah yardımcınız olsun canım allahın ıznıyle tertemız cıkar sonucEmek hoca emniyosentezi onerdi %99.9 sonuc dedi bakalm cnm suan maddi olarak zordaym cnm
Evet cnm senelerce ugrastm ilk tuple gebe kaldm ve suan sorn yasiyorm rabbim yardm etsin herseyde vardr bir hayirEvet canım ilk gebelik miydi senin
Insallah cnm cok zor bir sureç tam bebegimi hissetmeye baslarken kaybetme korkusu uykularmi kaçırıyorne zaman yapılacak amnıosentez? allah yardımcınız olsun canım allahın ıznıyle tertemız cıkar sonuc
allah korusun canım allah emeklerının karsılıgını versın. rabbim kimseyı canının canıyla sınamasın .Insallah cnm cok zor bir sureç tam bebegimi hissetmeye baslarken kaybetme korkusu uykularmi kaçırıyor
ne zaman yapılacak amnıosentez? allah yardımcınız olsun canım allahın ıznıyle tertemız cıkar sonuc
17sinde tekrar ultrsn var detayli konusuruz dedi amniyosentez onerebilirm dedi bakalm ne olcakne zaman yapılacak amnıosentez? allah yardımcınız olsun canım allahın ıznıyle tertemız cıkar sonuc
Aminnnnnnnnallah korusun canım allah emeklerının karsılıgını versın. rabbim kimseyı canının canıyla sınamasın .
sen nasıl guzel bır arkadassın sagol her durumda destek oluyorsun bıze allah da senın yardımcın olsun canım benım. öpüldün haberdar et bızı iyi geceler herkese.Ben inaniyorum guzel sonuclar alacaksiniz
Ayni seyleri yasadik cnm sizi cok iyi anliyorm ama her zamn hayirlisi icin dua edin rabbim bebegimizi bize saglikli hayirli olacaksa bagislasn hayirli saglikli olmayacaksa olmasn cnm ben elimden geldikce yardmci olurm size sirf sizin icin giriyorm siteye yoksa girmiycemsen nasıl guzel bır arkadassın sagol her durumda destek oluyorsun bıze allah da senın yardımcın olsun canım benım. öpüldün haberdar et bızı iyi geceler herkese.
Dualarim seninle canim , hakkinizda hayirlisi olsun.moralini yuksek tut cok zor tahmin edebiliyorum oku ufle tek caremiz dua2li testim sıkıntılı kizlar sanrm bebegm sorn var amniyosentez yaptrcam insallah temiz cikar yoksa gebeligimi sonlandrmam gerekcek bunlari dusunmek bile istmym
canm netten alabilirsnTüp bebek merkezinin telefon numarasını bilen var mı kızlar ?
canım sık sık ara yarında ara olmazsa pazartesi daha sık ara0262 303 75 00 numara bu....kızlar arıyorum daha açılmamış diyorlar dr gunu
Canım nasılsın adet oldunmu naptın son durumun necanım sık sık ara yarında ara olmazsa pazartesi daha sık ara
Evet bugün aradım acıktı nihayet randevuyu aldim..tesrkkurlercanım sık sık ara yarında ara olmazsa pazartesi daha sık ara