Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

hadı hayırlı olsuun tedavın. bende ıgnelerı gorunce sasrmıstım. bu kadar ıgne benım ıcın mı dıye :))) hangı ıgnelerı verdı baktın mı? ne zaman adet olcan?
fostimon 75ıu
Fostimon 150ıu
Gonapeptly
Cetrotıde
Ovitrelle bunları verdi canım başladım iğnelere bugün 3. Gün olacak 15 gün tedavi süresi görünüyor

Hayırlı bir tedavi olur inşallah cnm bende evraklarımı hazırladım sadece eşimin sperm randevusu var onuda yaptırıp adetliyken gitcem inşallah bnmde hemen çıkar senin de bütün evrakların tamdı dimii bu arada ilaçlar ne kadar tuttu başladınmı hiç
evet canım herşeyim tamdı hepsini orda yaptırdık . İnşallah çıkar hemen , ilaçlarım 860 lira tuttu hepsi cnm .

sizin tanınız neydi tüp bebek için Benim eşimin azopserm sorunu var belki bu sorunu olanların adetin 3 gününden başlatıyo olabilir
benim elimde azospermi canım ben adetin ikinci günü başaldım tedaviye iğne vuruluyorum .

fostimon 75ıu
Fostimon 150ıu
Gonapeptly
Cetrotıde
Ovitrelle bunları verdi canım başladım iğnelere bugün 3. Gün olacak 15 gün tedavi süresi görünüyor
Canım hadi hayırlı olsun benim ilaclar daha farklı 15 gün süreceğini nerden biliyorsun? Bana süre vermedi. Bende basladım iğnelere 4gün oldu adeti bekliyorum

Eklentiler

• F99EFB8E-C5B8-443D-83D4-072ADF6CFD17.jpeg
    F99EFB8E-C5B8-443D-83D4-072ADF6CFD17.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 36
X