- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Ya kizlar ben bu kadar beklemdim size neden boyle dediler anlamadm acaba ayni seyden mi bahsediyoruz anlamadm kiArkadaşlar raporlarun çıkması kaç günü buluyor? Ekim ayının ilk haftası konsey toplanacak size mesaj gelir demişlerdi. Mesaj gelen var mı?
Canmmm benden ilk gun boyle test istemedi belki senin pregestorunun dusuktur o yuzden istemistr benden sadece yumurta toplama olacagi zaman istemistiyaaa kızlar adete bır hafta kala baslarız demıstı emek hoca sonra dedıkı 21. gun progesteron testi yapalım ona gore baslarız. testı yaptım sonuc 2 mı ne cıkmıs. soyledım dedı 3 gun sonra testı tekrarlayalım ılaca baslama dedı. nıe boyle yaptı soramadım bıle G Gel artikk sen bılırsın kuzumm meraktan ölcem
Cnm emek hoca istiyorsa vardir bir bildigi merk etmeHiç bilmiyorum bugün testi tekrarlıycam bakalım
canım 2. test sonucumu doktora soyledım dedıkı yumurtlamıssın artık lucrıne baslayabılırsın. muhtemelen 1 haftaya adet olurum. bu arada hcg de baktırdım hamıle degılmısım. tüp olayım-nı tamamlıycaz ınsallah bu kez.Cnm emek hoca istiyorsa vardir bir bildigi merk etme
Senin ne kadar sürmüştü canım rapor çıkması. Bi de çıktıktan sonraki işlem nedir bize fazla bilgi verilmedi deYa kizlar ben bu kadar beklemdim size neden boyle dediler anlamadm acaba ayni seyden mi bahsediyoruz anlamadm ki
Cnm ben evraklari teslim ettim esimde uroloji islerini halletmisti zaten ayni gun raporlar imzalandi diye hatirliyormSenin ne kadar sürmüştü canım rapor çıkması. Bi de çıktıktan sonraki işlem nedir bize fazla bilgi verilmedi de
Tatlim adete 1 hafta kala lucrin diye igneye basladm ben adetin 3 gunune kadar kullandm sonra gonolf basladm ayni zamanda lucrini kullaniyorsun sonra 2 gunde bir yumurtalari kontrole cagiriyorlar tahmini adetten 9 10 gun sonra yumurta olgunlasmis oluyor daha sonra toplama planı yapiliyor sana çatlatma ignen icin gun veriyorlar tahmini 3 gun sonraya toplaman oluyo yarimsaat falan dinlenip cikiyosn ertesi gun arayip dollenme falan oldumu diye bilgi icin ariyorsun dollenme olduysa sana kacinci gun gelecegini soyluyorlar surec boyleSenin ne kadar sürmüştü canım rapor çıkması. Bi de çıktıktan sonraki işlem nedir bize fazla bilgi verilmedi de
Çok teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu. Çalışıyorum da yıllık izin almıştım. İznimde hepsi olsun istiyorum. Transfer olduktan sonra günlük yaşantına devam edebiliyo musun pekiTatlim adete 1 hafta kala lucrin diye igneye basladm ben adetin 3 gunune kadar kullandm sonra gonolf basladm ayni zamanda lucrini kullaniyorsun sonra 2 gunde bir yumurtalari kontrole cagiriyorlar tahmini adetten 9 10 gun sonra yumurta olgunlasmis oluyor daha sonra toplama planı yapiliyor sana çatlatma ignen icin gun veriyorlar tahmini 3 gun sonraya toplaman oluyo yarimsaat falan dinlenip cikiyosn ertesi gun arayip dollenme falan oldumu diye bilgi icin ariyorsun dollenme olduysa sana kacinci gun gelecegini soyluyorlar surec boyle
Kizlar sakin ama sakin transferden sonra yatmayin 2 gun falan dinlenin ama normal hayatiniza dvm edn yatmak cok gereksiz zaten dr bunu soyluyorÇok teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu. Çalışıyorum da yıllık izin almıştım. İznimde hepsi olsun istiyorum. Transfer olduktan sonra günlük yaşantına devam edebiliyo musun peki
Canım senin taransfer olmuş muydu?Kizlar sakin ama sakin transferden sonra yatmayin 2 gun falan dinlenin ama normal hayatiniza dvm edn yatmak cok gereksiz zaten dr bunu soyluyor
Cnm ben 3.5 aylik hamileymCanım senin taransfer olmuş muydu?
Evet cikti 1:24 cikti dr yuksek risk var dediG Gel artikk canım test sonucu cıktı mı?
ya kuzum arkadasımda boyle oldu kan testı yaptırıp amerıkaya mı ne yolladılar %99 oranında dogru sonuc verıyor. ama 2500 lıra falan odedıler .istersen arastırırım nereye test verdıler dıye dış laboratuar ıdı.Evet cikti 1:24 cikti dr yuksek risk var dedi
allah korusun canım amnıyosentez rısklıı o dedıgım testı yaptırsanız canım?2li testim sıkıntılı kizlar sanrm bebegm sorn var amniyosentez yaptrcam insallah temiz cikar yoksa gebeligimi sonlandrmam gerekcek bunlari dusunmek bile istmym
Emek hoca emniyosentezi onerdi %99.9 sonuc dedi bakalm cnm suan maddi olarak zordaym cnmallah korusun canım amnıyosentez rısklıı o dedıgım testı yaptırsanız canım?