Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Canmmm benden ilk gun boyle test istemedi belki senin pregestorunun dusuktur o yuzden istemistr benden sadece yumurta toplama olacagi zaman istemisti

Cnm emek hoca istiyorsa vardir bir bildigi merk etme
canım 2. test sonucumu doktora soyledım dedıkı yumurtlamıssın artık lucrıne baslayabılırsın. muhtemelen 1 haftaya adet olurum. bu arada hcg de baktırdım hamıle degılmısım. tüp olayım-nı tamamlıycaz ınsallah bu kez.

Senin ne kadar sürmüştü canım rapor çıkması. Bi de çıktıktan sonraki işlem nedir bize fazla bilgi verilmedi de
Cnm ben evraklari teslim ettim esimde uroloji islerini halletmisti zaten ayni gun raporlar imzalandi diye hatirliyorm

Senin ne kadar sürmüştü canım rapor çıkması. Bi de çıktıktan sonraki işlem nedir bize fazla bilgi verilmedi de
Tatlim adete 1 hafta kala lucrin diye igneye basladm ben adetin 3 gunune kadar kullandm sonra gonolf basladm ayni zamanda lucrini kullaniyorsun sonra 2 gunde bir yumurtalari kontrole cagiriyorlar tahmini adetten 9 10 gun sonra yumurta olgunlasmis oluyor daha sonra toplama planı yapiliyor sana çatlatma ignen icin gun veriyorlar tahmini 3 gun sonraya toplaman oluyo yarimsaat falan dinlenip cikiyosn ertesi gun arayip dollenme falan oldumu diye bilgi icin ariyorsun dollenme olduysa sana kacinci gun gelecegini soyluyorlar surec boyle

Çok teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu. Çalışıyorum da yıllık izin almıştım. İznimde hepsi olsun istiyorum. Transfer olduktan sonra günlük yaşantına devam edebiliyo musun peki

Çok teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu. Çalışıyorum da yıllık izin almıştım. İznimde hepsi olsun istiyorum. Transfer olduktan sonra günlük yaşantına devam edebiliyo musun peki
Kizlar sakin ama sakin transferden sonra yatmayin 2 gun falan dinlenin ama normal hayatiniza dvm edn yatmak cok gereksiz zaten dr bunu soyluyor

2li testim sıkıntılı kizlar sanrm bebegm sorn var amniyosentez yaptrcam insallah temiz cikar yoksa gebeligimi sonlandrmam gerekcek bunlari dusunmek bile istmym

Bebegim ve benm icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun cnm cok zor bir durum riskim cok fazla butun ihtimale acik olamk lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…