Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

inşallah canım bütün tüp deneyenler ve bebek isteyenler hemen hamile kalır ınsallah.
İnşallah rabbim duyuyo sesimizi anne olmak tüm iateyenlere nasip olur inşallah bugün bi komşumla konuşuyodum bebek bakıyo annesi diyomışki şuna harcadıklarımızla kendimize ev alırdık ayy duyunca başıma kaynar su döküldü resmen bi anne bunu nasıl aöler evladı için hiç mi bağ kuramadın nasıl bi dengesizlik cahilliktir dedim eyy rabbim böleleride anne oluyo bana ve isteyenlere nasip ett nolurr dedim içtenlikle

sorun neydı canım. ınsallah bu kez tutar. cok zor mu surec ben ılk defa yaptırcam.
erkek sperm sorunu 2 denememde 4 aylık ikizlerim oldu ama kaybettim..süreç hem zor hem heyecanlı hep bir heyecan stres var...stres yapma rahat ol ...insallah ilk denemen de alırsın yavrunu kucagina

erkek sperm sorunu 2 denememde 4 aylık ikizlerim oldu ama kaybettim..süreç hem zor hem heyecanlı hep bir heyecan stres var...stres yapma rahat ol ...insallah ilk denemen de alırsın yavrunu kucagina
Sağolasın allah razı olsun hepimiz inşallah alalım bebişleri kucagımıza

hadı hayırlı olsuun tedavın. bende ıgnelerı gorunce sasrmıstım. bu kadar ıgne benım ıcın mı dıye :))) hangı ıgnelerı verdı baktın mı? ne zaman adet olcan?
Cikti mi raporunuz? Ben ozelde izmitte yaptirdim para ilk oncelikleri esimin hormonlarinda sikinti varmis hic siyleyen olmadi emek beye gittim gecen ay sagolsun melih beye yonlendirdi bu degerlerle tup bebek bile olmaz dedi ilaclarim yum toplama transfer hepsi bosuna masrafmis yinede siz bilirsiniz

Cikti mi raporunuz? Ben ozelde izmitte yaptirdim para ilk oncelikleri esimin hormonlarinda sikinti varmis hic siyleyen olmadi emek beye gittim gecen ay sagolsun melih beye yonlendirdi bu degerlerle tup bebek bile olmaz dedi ilaclarim yum toplama transfer hepsi bosuna masrafmis yinede siz bilirsiniz
Baskasi diye sana yaZdim canim yanlislikla

canım benım raporum coktan cıktıda baslayamadık bır turlu. ilk denemede hocanın ıznıne denk geldı yarım kaldı. ikincide ben hamıle kaldım ama dusuk oldu sımdı ınsallah denıycez. ben anlamadım. eşinin hormon degerlerınden dolayı mı bu degerlerle tup bebek olmaz dedı.

Peki adetin 3 günü iğnelere mi başlıyorlar ne gibi tedavi oluyo arkadaşlar
canım kişiden kişiye değişiyor tedavı. bazılarına adetten bır hafta once baslarken bazılarına adetın 2 . yada 3. günü ultrason muayenesınden sonra iğnelere baslıyor

canım benım raporum coktan cıktıda baslayamadık bır turlu. ilk denemede hocanın ıznıne denk geldı yarım kaldı. ikincide ben hamıle kaldım ama dusuk oldu sımdı ınsallah denıycez. ben anlamadım. eşinin hormon degerlerınden dolayı mı bu degerlerle tup bebek olmaz dedı.
Hayirlisi olsun canim ins tez zamanda.evet fsh ve prolaktini yuksekti urolojide diger dr da bisey demedi sorduk tupte onemli degil dedi ama emek bey bosa kurek cekilir dollenmez yumurta dedi zatende oyle oldu 5 yum toplandi 3.gune 1tane geldi ozel diye attilar icime bence sonuc olumsuz oldu

X