Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Canm ilk kez muayene olacaksan tlf randevu alacaksn randevu alindigi zaman ucret odemen gerekiyo ki tedaviye baslaynca sana zaten emek hoca randvu alma kontrole gel diyor
Teşekkürler, merak ettiğim kısmı da cevaplamışsın. Geriliyorum biraz neler bekliyor acaba bizi, hepimizin hakkında hayırlısı.......

Selam kızlar benim raporum çıkmış bugün mesaj geldi yarın hastaneye gidicem . Hayırlı haber ler alırım inşallah . Şimdi rapor çıktı ne olacak nasıl gidicek süreç hiç bilmiyorum . Rapor çıktıktan sonra kaç gün sürdü tedavi sizlerin ? Acaba,bana hemem iğne başlarlar mı yoksa adetimi beklicem :KK64:
Hayırlı bir tedavi olur inşallah cnm bende evraklarımı hazırladım sadece eşimin sperm randevusu var onuda yaptırıp adetliyken gitcem inşallah bnmde hemen çıkar senin de bütün evrakların tamdı dimii bu arada ilaçlar ne kadar tuttu başladınmı hiç

Merhabalar bende ayın 21 inde evraklarımı vermiştim. Mesaj gelmesi kaç gün sürüyo arkadaşlar

G Gel artikk canım takvimini silme. güzel sonuclar alacaksın ınsallah. moralını ıyı tut. idolümsünn. dualarım senınleee. inşallah. tertemiz cıkacak sonuc ve bebişine kavusacaksın.
Cnm silmemin nedeni umudumu kaybetmem degil siz de bebek arzusuyla yanarken ben takvim yapmak istemedm insallah sizde kalirsanz beraber yaparz

Cnm silmemin nedeni umudumu kaybetmem degil siz de bebek arzusuyla yanarken ben takvim yapmak istemedm insallah sizde kalirsanz beraber yaparz
Kuzummm yaa ne kadar duyarlı bir insansın. Ama ben kendi adıma her hamile haberinde cok seviniyor dahada umutlanıyorum. Sen yap o takvimi yegenimiz ne kadar büyümüş görelim :)

Kuzummm yaa ne kadar duyarlı bir insansın. Ama ben kendi adıma her hamile haberinde cok seviniyor dahada umutlanıyorum. Sen yap o takvimi yegenimiz ne kadar büyümüş görelim :)
Bugün hastanedeydim eşim sperm testi verdi sabah transfer için bekleyenler vardı heycanlılardı allahım dedim tüm isteyenlere ve banada hayırlı sağlıklı nasip et ne kadar zor bi sürrçten geçiyoz allah yardımcımız olsun inşallah bu arada senin son durum ne adet olmayı mı bekliyorsun

canım nasılsın adet oldun mu?
İyiyim çok şükür cnm adet olmadım var daha ekim 10 gibi falan olcam tahmini sen nasılsınn adet oldunmu sen bu arada eşim bugün sperm testi verdi sonuç çok güzel 148 milyon hareketlilik yüzde 79 hamd olsun bide benim yumurtalar kaliteli ve çok olur inşallah

İyiyim çok şükür cnm adet olmadım var daha ekim 10 gibi falan olcam tahmini sen nasılsınn adet oldunmu sen bu arada eşim bugün sperm testi verdi sonuç çok güzel 148 milyon hareketlilik yüzde 79 hamd olsun bide benim yumurtalar kaliteli ve çok olur inşallah
süperrr kuzumm masallah. ınsallah hersey gonlunce olur. bende 7 ekim gibi adet olcm. ondan bır hafta once ıgnelerıme baslıycam.

yaaa kızlar adete bır hafta kala baslarız demıstı emek hoca sonra dedıkı 21. gun progesteron testi yapalım ona gore baslarız. testı yaptım sonuc 2 mı ne cıkmıs. soyledım dedı 3 gun sonra testı tekrarlayalım ılaca baslama dedı. nıe boyle yaptı soramadım bıle G Gel artikk sen bılırsın kuzumm meraktan ölcem

yaaa kızlar adete bır hafta kala baslarız demıstı emek hoca sonra dedıkı 21. gun progesteron testi yapalım ona gore baslarız. testı yaptım sonuc 2 mı ne cıkmıs. soyledım dedı 3 gun sonra testı tekrarlayalım ılaca baslama dedı. nıe boyle yaptı soramadım bıle G Gel artikk sen bılırsın kuzumm meraktan ölcem
Bi bildiği vardır herhalde kaç çıkması gerekiyordu acaba

Arkadaşlar raporlarun çıkması kaç günü buluyor? Ekim ayının ilk haftası konsey toplanacak size mesaj gelir demişlerdi. Mesaj gelen var mı?

Cnm başlarken boyle test istemedi yumurta toplama olacagi zamn istemsti

X