Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

canım halkevine yakın conrad görüntüleme merkezi var gecen sene 550 ye cekıyordu . istiyorsan bı netten arastır

Konak hastanesinde daha uygun sanirim.ben 300 e cektirmistim ama keske daha iyi bi yerde cektirseydim.sonuc tam belli degil cinku.emek bey olmszsa ben cekerim dedi cdleri istedi bakip kararvericek.ama disarda bi yer var orda ben çekerim dedi anlaşmalıyız falan dedi.neresi acaba bilen varmi

Bu arada yanlis anlasilma olmasın ben konakta cektirmedim o zman yalovada oturuyordum orda ozel bi hastahanede cekildim.

orası conrad görüntüleme merkezi.

Ben nisan ayinda conrad da cektirdim emek bey cekti rahim filmini 500₺ odedim anestezi almadim anestezi alsaydim 600₺ demislerdi

Selam kızlar benim raporum çıkmış bugün mesaj geldi yarın hastaneye gidicem . Hayırlı haber ler alırım inşallah . Şimdi rapor çıktı ne olacak nasıl gidicek süreç hiç bilmiyorum . Rapor çıktıktan sonra kaç gün sürdü tedavi sizlerin ? Acaba,bana hemem iğne başlarlar mı yoksa adetimi beklicem

Bana da dun orayi onerdi emek bey konrad orası

Hoşgeldin canım bende yeniyim emek hocanın hastasıyım internette bende denk gelemedim telefonla alıyorsun emek hocaya
merhabalar kızlar, emek beyden ilk kez randevu alacağım nasipse. emek beyden arayarak randevu alınır demişsiniz ya, o zaman özel muayene ücreti mi ödemeliyiz. ben internetten bi randevu aldım doktor ismi yok, sadece tarih saat var. hangi doktor müsaitse o mu bakacak. emek beyden telefonla randevu almak, ücretli mi oluyor, bu muayene olaylarının nasıl ücretlendirildiğini çözemedim. keşke bazı şeyler biraz bol olsaydı da çözmek zorunda kalmasaydım :/

Canm ilk kez muayene olacaksan tlf randevu alacaksn randevu alindigi zaman ucret odemen gerekiyo ki tedaviye baslaynca sana zaten emek hoca randvu alma kontrole gel diyor

internetten aldıgın randevuda doktr adı yoksa genelde arastırma gorevlisi bakıyor.ona ekstra ucret odemıyorsun. ama sen yar.doc a randevu alcaksan onlar ucretli oluyor. ve ucreti en son 122 tl idi.

canım bende adete bır hafta kala yani adetin 21. gun baslıyor. sen adetının kacıncı gunundesın.

canım bende adete bır hafta kala yani adetin 21. gun baslıyor. sen adetının kacıncı gunundesın.
bugün ilaçlarımı aldım kızlar bir koli iğne var şuan adetin 2. Günü çağrdı ultrasondan sonra iğnelere başlıcak . Hayırlısı . Rabbim dört gözle bekleyen bukdr uğraş veren isteyen herkesin göbişlerini bebişle doldursun inşallah .

hadı hayırlı olsuun tedavın. bende ıgnelerı gorunce sasrmıstım. bu kadar ıgne benım ıcın mı dıye :))) hangı ıgnelerı verdı baktın mı? ne zaman adet olcan?

internetten aldıgın randevuda doktr adı yoksa genelde arastırma gorevlisi bakıyor.ona ekstra ucret odemıyorsun. ama sen yar.doc a randevu alcaksan onlar ucretli oluyor. ve ucreti en son 122 tl idi.
Çok teşekkür cevabına. Peki şu gün gel dediği her durum için ilk önce yine sekreterliğe uğrayıp ücret mi yatırıyoruz. Umuttepeye hiç aşina değilim. Her şeyi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…