Canım benim arkadaşada öle dediler sonraki testleri temiz çıktı çok şükür öle bişe olabilirKizlar bu arada bugun 2li testimde bebegin ense kalınlığı 3.4 cikti dr yuksek cikti dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim arkadaşada öle dediler sonraki testleri temiz çıktı çok şükür öle bişe olabilirKizlar bu arada bugun 2li testimde bebegin ense kalınlığı 3.4 cikti dr yuksek cikti dedi
Insallah cnm tek tesellim kan sonucum rabbim yardmcm olsnCanım benim arkadaşada öle dediler sonraki testleri temiz çıktı çok şükür öle bişe olabilir
Ne zaman çıkcak kan sonucunInsallah cnm tek tesellim kan sonucum rabbim yardmcm olsn
10 gun icinde cikar dediNe zaman çıkcak kan sonucun
Canm sen hangi hocaya istiyorsan ona alacaksn emek hocayi istersen tlf alabilirsnEki Görüntüle 2190831 kizlar burda hangisinden randevu aliyiruz
kuzum yaa hıc endıse etmee.cok kısıde duydum bunu ama hersey normal cıktı sonra ben sorun olacagını sanmıyorumInsallah cnm tek tesellim kan sonucum rabbim yardmcm olsn
Niye sanmiyn cnmkuzum yaa hıc endıse etmee.cok kısıde duydum bunu ama hersey normal cıktı sonra ben sorun olacagını sanmıyorum
Sanmıyorum çünkü ense kalınlıgı fazla cıkıp herseyin çok normal oldugu cok kişi duydum hatta bir arkadasıma down sendromlu olacagı soylenmıştı bi kan testi yapıp Amerikaya gönderdiler %99 normal sonucu geldi şimdi çok saglıklu bir cocugu varNiye sanmiyn cnm
TesekkurlerCanm sen hangi hocaya istiyorsan ona alacaksn emek hocayi istersen tlf alabilirsn
Adetin 3 gel dediyse sabah erken gitmen yeterliKizlar size bir sorum olucak.emek bey bana adetin 3.gunu gel dedi ama telde yada internerte dolu gözüküyor. Hastaneden alsam sabah saat kacta gitmem lazim ve numara nerden alicam.
Randevu almana gerek yok 3.gunu sabah hastaneye git tupbebek sekreterlerinden numara veriyorlar 8 yada 8,5 gibi sanirim sekreterler basliyor numara dagitmayaKizlar size bir sorum olucak.emek bey bana adetin 3.gunu gel dedi ama telde yada internerte dolu gözüküyor. Hastaneden alsam sabah saat kacta gitmem lazim ve numara nerden alicam.
Sen artik emek beye randevu almayacaksn gel dedigi zaman sabah erken gideceksinAma emek bey bana erken gelip sira alman lazim dedi 8.30 da orda olsam yeterlimi.bide ac gel tahlil verceksin dedi sen burda muayene olurken esinde urolojiye olcak dedi esime intermetren rendevu aldim ama emek bey dolu gozukuyor
Sen artik emek beye randevu almayacaksn gel dedigi zaman sabah erken gideceksin bence 7 30 da sirada ol 8 de gisersen kuyruk baya oluyor sira almak icin cok beklersn
Canm ben yahya kaptan konakta cektirdm hem uygndu hemde o gunku adetine veriyor adetn gunu falan cagiriyorlarMerhaba arkadaşlar ,ben de bugün emek beye muayene oldum rahim filmi istedi ama adet bittikten sonraki 1 hafta içerisinde çekilmesi gerekiyormuş,benim bu hafta çekilmem lazım ama umuttepe doluymuş. Bir daha ki ay şansını dene dediler napicam ben şimdi? Çektiren var mı umuttepede acaba