Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar size bir sorum olucak.emek bey bana adetin 3.gunu gel dedi ama telde yada internerte dolu gözüküyor. Hastaneden alsam sabah saat kacta gitmem lazim ve numara nerden alicam.

Kizlar size bir sorum olucak.emek bey bana adetin 3.gunu gel dedi ama telde yada internerte dolu gözüküyor. Hastaneden alsam sabah saat kacta gitmem lazim ve numara nerden alicam.
Randevu almana gerek yok 3.gunu sabah hastaneye git tupbebek sekreterlerinden numara veriyorlar 8 yada 8,5 gibi sanirim sekreterler basliyor numara dagitmaya

Ama emek bey bana erken gelip sira alman lazim dedi 8.30 da orda olsam yeterlimi.bide ac gel tahlil verceksin dedi sen burda muayene olurken esinde urolojiye olcak dedi esime intermetren rendevu aldim ama emek bey dolu gozukuyor

Ama emek bey bana erken gelip sira alman lazim dedi 8.30 da orda olsam yeterlimi.bide ac gel tahlil verceksin dedi sen burda muayene olurken esinde urolojiye olcak dedi esime intermetren rendevu aldim ama emek bey dolu gozukuyor
Sen artik emek beye randevu almayacaksn gel dedigi zaman sabah erken gideceksin

Merhaba arkadaşlar ,ben de bugün emek beye muayene oldum rahim filmi istedi ama adet bittikten sonraki 1 hafta içerisinde çekilmesi gerekiyormuş,benim bu hafta çekilmem lazım ama umuttepe doluymuş. Bir daha ki ay şansını dene dediler napicam ben şimdi? Çektiren var mı umuttepede acaba

Canm ben yahya kaptan konakta cektirdm hem uygndu hemde o gunku adetine veriyor adetn gunu falan cagiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…