Canım çok sevindimmm inş artar degerin sağlıklı hayırlı evlat olur inşallahhAslına bakarsan 19.gün progesteron testi istemişti doktor.sonuc 5di demekki yumurtlamamıstım henüz. Ya umarım geç döllenmedir ve sağlıkla ilerler.
sagol canım ama henuz hamileyim diyemiyorum. ikincş kanı vereyım ondan sonra belli olur inşallajCanım çok sevindimmm inş artar degerin sağlıklı hayırlı evlat olur inşallahh
Tabiki mutlaka emin olman gerek ben 3 aya gircem hala inanamiyormsagol canım ama henuz hamileyim diyemiyorum. ikincş kanı vereyım ondan sonra belli olur inşallaj
Ben yaptim canimm cok şükür simdj ikizlerime gebeyim benle birlikte yapan arkadasilarimdan 2 side gebe biri benim gibi ikiz digeride tekiz cok iyi doktorlarilgililer hastalariyla ben daha önce 2 kez ozelde yaptim malesef negetifi gördüm ama emek hocanın yaninda cok şükür pozitif. Gördüm insallah sizinde olurmerhaba Umuttepe de tüp bebek yaptıran var mi
Ben yaptim canimm cok şükür simdj ikizlerime gebeyim benle birlikte yapan arkadasilarimdan 2 side gebe biri benim gibi ikiz digeride tekiz cok iyi doktorlarilgililer hastalariyla ben daha önce 2 kez ozelde yaptim malesef negetifi gördüm ama emek hocanın yaninda cok şükür pozitif. Gördüm insallah sizinde olur
Ilaçn etkisinden olmus olabilircanlar benm ki kimyasal oldutüp bebek tedavısıne devam etcez sanırım
Sen nerde oturuyorsn cnmcanlar benm ki kimyasal oldutüp bebek tedavısıne devam etcez sanırım
İlaç olumsuz etkilemez dedi emek hoca ama bilemem tabi.ben başiskele oturuyorumSen nerde oturuyorsn cnm
Canım çok üzüldümm inşallah yakın zamanda rabbim güldürür yüzümüzüİlaç olumsuz etkilemez dedi emek hoca ama bilemem tabi.ben başiskele oturuyorum
Canım kacta randevun bende bıgün muayene olcam evet alttan bakar :) eksik tahlilin vs varsa onları ister ve bi yol belirlersinizkızlar çok heyecanlıyım emek hocaya randevum var bugün ilk randevum alttan bakar mı acaba sizin ilk randevularınızda neler olmuştu
Cnm alttan baktirmaya alışsan iyi olur çünkü artik sürekli vajinal muayene yapiyorlarkızlar çok heyecanlıyım emek hocaya randevum var bugün ilk randevum alttan bakar mı acaba sizin ilk randevularınızda neler olmuştu
3 bıcuk gibi dedi canım senin kaçta randevunCanım kacta randevun bende bıgün muayene olcam evet alttan bakar :) eksik tahlilin vs varsa onları ister ve bi yol belirlersiniz
İlk defa erkek doktora geldim ya ondann kuzular yoksa alttan muayene dert değil utanıp sıkılıyorum işte biraz kadında bileCnm alttan baktirmaya alışsan iyi olur çünkü artik sürekli vajinal muayene yapiyorlar
Canım bişe sorcam sen toplamda ne kadar para verdin tüp bbebek için sadece ilaçlara mı verdin onun haricinde buraya özrl bi ücret ödedinmi yada hocayaCnm alttan baktirmaya alışsan iyi olur çünkü artik sürekli vajinal muayene yapiyorlar
Cnm ilaclar 1200 falan tuttu toplamaya da 460 faln olması lazm oyle ekstra birsey vermedm sizden ekstra birsey isterse bilememCanım bişe sorcam sen toplamda ne kadar para verdin tüp bbebek için sadece ilaçlara mı verdin onun haricinde buraya özrl bi ücret ödedinmi yada hocaya
Naptn cnm muayene oldn mu basladn mi tup bebişekızlar çok heyecanlıyım emek hocaya randevum var bugün ilk randevum alttan bakar mı acaba sizin ilk randevularınızda neler olmuştu
Benim sabahtı 11de cıktım ordan ne dedi doktor?3 bıcuk gibi dedi canım senin kaçta randevun
En son hasta bendim cnmBenim sabahtı 11de cıktım ordan ne dedi doktor?