- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Ben gecen ay yine on gün lucrin iğne yaptım ya azaldı [/QUOTo
O zaman dr danis cnm hangi dr seninki emek hoca mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gecen ay yine on gün lucrin iğne yaptım ya azaldı [/QUOTo
O zaman dr danis cnm hangi dr seninki emek hoca mi
Evet emek hoca sanırom adet olunca yapacağı tahlile göre doz ayarlıycak hayırlısı canım ya ben bekledikce adet olmuyo gibiyşm :)
Evet canım bide estradiol falan bakacakmış.lucrinin işe yaratıp yaramadıgını nasıl anlıyor?diğer ilacları kullanmayıda o zaman öğretirler sanırım. Sen bütün iğneleri kendin mi yaptın? Ananas özellikle transferden sonra mı yenecekCanm seni adetliyken cagirmasinin sebebi lucrin işe yariyor mu bide kist varmi diye bakacak baska tahlil varmiyor diye hatirliyorm
Alttan muayeneyle anliyor cnm igneyi once onlar gosteriyor sonra kendin vuruyrsn ben hep kendim vurdm anans transferden sonra yenecek bana da arkadaslar soyledi bende cok yedimEvet canım bide estradiol falan bakacakmış.lucrinin işe yaratıp yaramadıgını nasıl anlıyor?diğer ilacları kullanmayıda o zaman öğretirler sanırım. Sen bütün iğneleri kendin mi yaptın? Ananas özellikle transferden sonra mı yenecek
Cok tesekkürler canım ya hakkını helal et bi sürü seyi soruyorum :)Alttan muayeneyle anliyor cnm igneyi once onlar gosteriyor sonra kendin vuruyrsn ben hep kendim vurdm anans transferden sonra yenecek bana da arkadaslar soyledi bende cok yedim
Sor tabi cnm yardmcı olabilysm ne mutluCok tesekkürler canım ya hakkını helal et bi sürü seyi soruyorum :)
limoncicegi41 Sonunda randevu alabildim canlarr aynı gün eşimede randevu aldım uzak yer malum çıksın aradan diye giderken btün test sonuçlarımızı götürcem bide tüp için gerekli resmi evraklarıda götüreyim diyorum ne dersiniz sonrada emek hoca tekrar isterse yaptırırım test dimiBide transferden sonra mutlaka hareket edin kızlar ben ilk gun dinlendim sonra gunluk islerime devam ettim zaten dr yatmayin diyecek
Çokkk sevindim ne zamana aldın randevu? Evet bütün evrakın tahlil sonucun film ne varsa al yanına.bu işini cabuklastırır. Rahim filmin varsa filmin kendisini cd sini her bişeyini getir canımlimoncicegi41 Sonunda randevu alabildim canlarr aynı gün eşimede randevu aldım uzak yer malum çıksın aradan diye giderken btün test sonuçlarımızı götürcem bide tüp için gerekli resmi evraklarıda götüreyim diyorum ne dersiniz sonrada emek hoca tekrar isterse yaptırırım test dimi
SAGol canım haftaya persembeye aldım bütün herseyimi götürcem rahim filmi hormonntestleri amh testi eşimin eski spermiyogram sonuçları hepsini acam yanıma inşallah sadece benim hormon testlrrimde prolaktin ve tiroid yükselmişti dostinex ve tiroid ilacı kullanıyom düştüler çok şükür isterse tekrar onları iater gibime geliyo. adet olmadan mı başlanıyo tedavilereÇokkk sevindim ne zamana aldın randevu? Evet bütün evrakın tahlil sonucun film ne varsa al yanına.bu işini cabuklastırır. Rahim filmin varsa filmin kendisini cd sini her bişeyini getir canım
Canım esinin spermiyogramı olması güzel o zaman bi de umuttepeden isterler olur biter. Herkese aynı tedavi uygulamıyor canım. Eger uzun protokol uygularsa adetin 21.günü baslıyorSAGol canım haftaya persembeye aldım bütün herseyimi götürcem rahim filmi hormonntestleri amh testi eşimin eski spermiyogram sonuçları hepsini acam yanıma inşallah sadece benim hormon testlrrimde prolaktin ve tiroid yükselmişti dostinex ve tiroid ilacı kullanıyom düştüler çok şükür isterse tekrar onları iater gibime geliyo. adet olmadan mı başlanıyo tedavilere
Uzun protokol şartları neki yani neden hemen başlamıyolarCanım esinin spermiyogramı olması güzel o zaman bi de umuttepeden isterler olur biter. Herkese aynı tedavi uygulamıyor canım. Eger uzun protokol uygularsa adetin 21.günü baslıyor
Ahh bilsemUzun protokol şartları neki yani neden hemen başlamıyolar
Bakalım bana ne dicek adetim yeni bitti inşallah bidahaki aya bütün prosedürler falan biterde en azından embriyolar oluşurAhh bilsem
limoncicegi41 Sonunda randevu alabildim canlarr aynı gün eşimede randevu aldım uzak yer malum çıksın aradan diye giderken btün test sonuçlarımızı götürcem bide tüp için gerekli resmi evraklarıda götüreyim diyorum ne dersiniz sonrada emek hoca tekrar isterse yaptırırım test dimi
kızlarr basıma gelenlerı bılsenız... 21. gün lucrin kullanmaya baslamıstım ya 33. gün olup hala adet olmayınca idrarda gebelik testı yaptım . ben şokkk çift çizgiii. sonra dedım belkı bozuktur netlestireyim mi iğneye ona göre devam ederim dedim ve test kan testi yaptırdım sonuc 61 . şimdi içim içimi yıyor saglıklımı değil m? 33. gün için düşük bir değer gibi geliyor. bır yandan da oncekı ayda lucrın kullandım acaba yumurtlama gec mı oldu dedım. sizce nasıl 61 dşük mü? saglıklı olabılır mı bu gebelık?
Aslına bakarsan 19.gün progesteron testi istemişti doktor.sonuc 5di demekki yumurtlamamıstım henüz. Ya umarım geç döllenmedir ve sağlıkla ilerler.Ben şok şuan guzelim yumurtlama gec olmus olabilir sıkintı yok 2 gunde bir 2 katı artarsa saglikli oluyor