Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Cnm benim bugun kontrolum vardi emek hoca ciddi anlamda yogundu
Bidahaki ay arayın dediler canım bi alsam ilk randevuyu gerisi gelcek inşallah sekretere sordum ilk randevu alcam adetime nasıl denk getrcem dedim o da siz gelin hoca yönlendircek adet olunca dedi sizde de böyle mi oldu sıkıntı olmuyo dimi randevular bu arada sen hamilesin diye hatrlıyom orda mı doğum yapcaksın cnm

Evet cnm rabbime bin şükür 9 haftalik gebeyim ama emek hoca sonkez 2li test yapip birakacak ben gebzede oturuyorum orda baska bir hastanede emek hocanin arkadasi var ona devam etcem

Kafamda dağılsın istiyorum çünkü şu an evdeyim hep sürekli bebek düşünüp nette bişeler okuyom daha cok düşünüyom gibi amh de düşük çıktıya biraz dağılma oldu bende
Eyer ki bebegin senin nasibinse o hersekilde senindir gerisi bahane buna inan sen bir yola baş koydunsa rabbim seni yalniz bırakmaz emin ol sen sadece moralini yuksek tut ve rabbine sığın

Canım bende daha sürecin basındayım. Kac kere gidiliyo bilmiyorum ama adetten sonra yaklasık 20günlük bir sürec . En az 10kere gidersin.eğer açıktan okuyacaksan engelliyceğini sanmam. Ama örgün ise bence engeller

Kizlar randevnzu adetinize gore ayarlamayn tedaviye adete 1 hafta kala başlıyorlar bilginiz olsn
Adetin 3.günü bazı testler istiyor ya ondan dedi arkadas sanırım. O değilde ben sana sey sorcaktım sen kac gün lucrin kullandın benim 10.günüm hala adet olmadım . Birde yum geliştirici iğnelere baslayıncada lucrine devam edecek miyim? Aynı dozda mı olacak?sanki ilac yetmeyecek gibi.

Ben baya kullandm cnm ya yumurta toplamaya kadar kullandm sanrm ben ayni dozda devam ettim ama bazı arkadaslarnki degisti

Normalde adet olman gerekirken olmadiysan dr daniş bence bu arada lucrin kullandığımda benimde adetim kesilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…