Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Naptn cnm muayene oldn mu basladn mi tup bebişe
Başladık canım acil olarak 0. 31 amh oldugu için hemen tbaşlıycak kromozom testi istedi bide eşimdende bikaç test istedi çok ümitli konulmadı ama rabbim isterse olur nasip işleri hazırdım bben n biraz aslımda ama çok tatlış bi doktor gercekten

Rapor cıktımı ?ne zaman baslıyosın adetle birlikte mi?adetine ne kadar var?amh a takılma benim amh0.17 bu ay kendiliğinden hamile kaldım.bende bir dahaki adete bir hafta kala baslayacakmısım

Rapor cıktımı ?ne zaman baslıyosın adetle birlikte mi?adetine ne kadar var?amh a takılma benim amh0.17 bu ay kendiliğinden hamile kaldım.bende bir dahaki adete bir hafta kala baslayacakmısım
Bana bu aya yetişmez dedi bidahaki ay adet olunca gel dedi randevu alma buraya gel dedi raporda hemen çıkcak dedi

Bana bu aya yetişmez dedi bidahaki ay adet olunca gel dedi randevu alma buraya gel dedi raporda hemen çıkcak dedi
Bu adam bi bana mı uzun protokol yapıyo?ha gerçi gel artıkda uzun protokoldü. Canım öyle görünüyorki senle hemen hemen aynı dönemde baslıcaz. Adetinin kacıncı günü? Benim hcg biraz yükselmiş sıfırlanması 5-10günü bulacak sanırım

Ben adet değilim bi 20 günüm var yeni temizlendim 3 gün falan oluyo benden kromozom testi istedi özelde yaptrcam devlette gec cıkıyomuş sonuçlar300 tl ye yapıyolarmış özelde bide benden prolaktin tsh bide bişeler daha istedi eşimde ürolojiye gitcek o aldıgımız randevuyu iptal ettrmek zorunda kalmıştık tekrar randevu alcaz sperm kan falan vercek hepsi ile gel dedi sordum bu önümüzdeki adete yetişir mi dedim yetişmez dedi bidahaki aya gitcem bide bana yumurta geliştirici bişeler yazdı onlarıda bol bol kullancam inş yumoşlarım büyürlerde ilk denememiz umutlu olur. Sen kaç yıllık evlisin yaşın kaçtı bide çocuk varmıydı daha öncede sormuşmuydumki akıl kalmadı bende

anladım canım hayırlısı olsun.ben 3 yıllık evliyim 5 kere hamıle kaldım 2 sı 8. haftada dustu diğer ücü kimyasal oldu. yasayan cocugum yok maalesef. 36 yasındayım.. yumurta geliiştirici ne yazdı?

anladım canım hayırlısı olsun.ben 3 yıllık evliyim 5 kere hamıle kaldım 2 sı 8. haftada dustu diğer ücü kimyasal oldu. yasayan cocugum yok maalesef. 36 yasındayım.. yumurta geliiştirici ne yazdı?
Ne güzel hamile kalmışsın inşallah yakın zamanda olur hepimizin de. Biosteron verdi bende de imprly vardı çok güzel dedi onu da kullan dedi bitincede prowomen verdi toz olandan sana ne verdi neler dedi sana

Ne güzel hamile kalmışsın inşallah yakın zamanda olur hepimizin de. Biosteron verdi bende de imprly vardı çok güzel dedi onu da kullan dedi bitincede prowomen verdi toz olandan sana ne verdi neler dedi sana
Bana da krilom verdi folik asıt ve d bitamini baska bişey yok. Hcg sıfırlanıp adet gordukten üç hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…