Başladık canım acil olarak 0. 31 amh oldugu için hemen tbaşlıycak kromozom testi istedi bide eşimdende bikaç test istedi çok ümitli konulmadı ama rabbim isterse olur nasip işleri hazırdım bben n biraz aslımda ama çok tatlış bi doktor gercektenNaptn cnm muayene oldn mu basladn mi tup bebişe
Senin amh sonucun kaç çıkmıştı canım yaptrmışmıydınCnm ilaclar 1200 falan tuttu toplamaya da 460 faln olması lazm oyle ekstra birsey vermedm sizden ekstra birsey isterse bilemem
Rapor cıktımı ?ne zaman baslıyosın adetle birlikte mi?adetine ne kadar var?amh a takılma benim amh0.17 bu ay kendiliğinden hamile kaldım.bende bir dahaki adete bir hafta kala baslayacakmısımBaşladık canım acil olarak 0. 31 amh oldugu için hemen tbaşlıycak kromozom testi istedi bide eşimdende bikaç test istedi çok ümitli konulmadı ama rabbim isterse olur nasip işleri hazırdım bben n biraz aslımda ama çok tatlış bi doktor gercekten
Bana bu aya yetişmez dedi bidahaki ay adet olunca gel dedi randevu alma buraya gel dedi raporda hemen çıkcak dediRapor cıktımı ?ne zaman baslıyosın adetle birlikte mi?adetine ne kadar var?amh a takılma benim amh0.17 bu ay kendiliğinden hamile kaldım.bende bir dahaki adete bir hafta kala baslayacakmısım
Cnm ben boyle bir test yaptrmadm yada hatırlamiyorm o ne icin yapiliyorSenin amh sonucun kaç çıkmıştı canım yaptrmışmıydın
Bu adam bi bana mı uzun protokol yapıyo?ha gerçi gel artıkda uzun protokoldü. Canım öyle görünüyorki senle hemen hemen aynı dönemde baslıcaz. Adetinin kacıncı günü? Benim hcg biraz yükselmiş sıfırlanması 5-10günü bulacak sanırımBana bu aya yetişmez dedi bidahaki ay adet olunca gel dedi randevu alma buraya gel dedi raporda hemen çıkcak dedi
Ben adet değilim bi 20 günüm var yeni temizlendim 3 gün falan oluyo benden kromozom testi istedi özelde yaptrcam devlette gec cıkıyomuş sonuçlar300 tl ye yapıyolarmış özelde bide benden prolaktin tsh bide bişeler daha istedi eşimde ürolojiye gitcek o aldıgımız randevuyu iptal ettrmek zorunda kalmıştık tekrar randevu alcaz sperm kan falan vercek hepsi ile gel dedi sordum bu önümüzdeki adete yetişir mi dedim yetişmez dedi bidahaki aya gitcem bide bana yumurta geliştirici bişeler yazdı onlarıda bol bol kullancam inş yumoşlarım büyürlerde ilk denememiz umutlu olur. Sen kaç yıllık evlisin yaşın kaçtı bide çocuk varmıydı daha öncede sormuşmuydumki akıl kalmadı bendeBu adam bi bana mı uzun protokol yapıyo?ha gerçi gel artıkda uzun protokoldü. Canım öyle görünüyorki senle hemen hemen aynı dönemde baslıcaz. Adetinin kacıncı günü? Benim hcg biraz yükselmiş sıfırlanması 5-10günü bulacak sanırım
Yumurta rezervini gösteren test canımCnm ben boyle bir test yaptrmadm yada hatırlamiyorm o ne icin yapiliyor
anladım canım hayırlısı olsun.ben 3 yıllık evliyim 5 kere hamıle kaldım 2 sı 8. haftada dustu diğer ücü kimyasal oldu. yasayan cocugum yok maalesef. 36 yasındayım.. yumurta geliiştirici ne yazdı?Ben adet değilim bi 20 günüm var yeni temizlendim 3 gün falan oluyo benden kromozom testi istedi özelde yaptrcam devlette gec cıkıyomuş sonuçlar300 tl ye yapıyolarmış özelde bide benden prolaktin tsh bide bişeler daha istedi eşimde ürolojiye gitcek o aldıgımız randevuyu iptal ettrmek zorunda kalmıştık tekrar randevu alcaz sperm kan falan vercek hepsi ile gel dedi sordum bu önümüzdeki adete yetişir mi dedim yetişmez dedi bidahaki aya gitcem bide bana yumurta geliştirici bişeler yazdı onlarıda bol bol kullancam inş yumoşlarım büyürlerde ilk denememiz umutlu olur. Sen kaç yıllık evlisin yaşın kaçtı bide çocuk varmıydı daha öncede sormuşmuydumki akıl kalmadı bende
Ne güzel hamile kalmışsın inşallah yakın zamanda olur hepimizin de. Biosteron verdi bende de imprly vardı çok güzel dedi onu da kullan dedi bitincede prowomen verdi toz olandan sana ne verdi neler dedi sanaanladım canım hayırlısı olsun.ben 3 yıllık evliyim 5 kere hamıle kaldım 2 sı 8. haftada dustu diğer ücü kimyasal oldu. yasayan cocugum yok maalesef. 36 yasındayım.. yumurta geliiştirici ne yazdı?
Hmm benden istemedi oyle bisey hatirlamyrmYumurta rezervini gösteren test canım
Uzun protokol??Bu adam bi bana mı uzun protokol yapıyo?ha gerçi gel artıkda uzun protokoldü. Canım öyle görünüyorki senle hemen hemen aynı dönemde baslıcaz. Adetinin kacıncı günü? Benim hcg biraz yükselmiş sıfırlanması 5-10günü bulacak sanırım
Adetten önce lucrin baslıyosun ya o uzun protokol. Bazılarında direkt adetin 3 günü yum geliştirici baslıyoUzun protokol??
Bana da krilom verdi folik asıt ve d bitamini baska bişey yok. Hcg sıfırlanıp adet gordukten üç hafta sonra gel dediNe güzel hamile kalmışsın inşallah yakın zamanda olur hepimizin de. Biosteron verdi bende de imprly vardı çok güzel dedi onu da kullan dedi bitincede prowomen verdi toz olandan sana ne verdi neler dedi sana
Emek hoca hastalarina hep uyguluyor cnm yalniz degilsnAdetten önce lucrin baslıyosun ya o uzun protokol. Bazılarında direkt adetin 3 günü yum geliştirici baslıyo
Banada verdi bunlari sdc folik asit ve d3 devam ediyirmBana da krilom verdi folik asıt ve d bitamini baska bişey yok. Hcg sıfırlanıp adet gordukten üç hafta sonra gel dedi
Mehlikara adetle başlayacakmış ya ondan dedimEmek hoca hastalarina hep uyguluyor cnm yalniz degilsn
Aynen canım bana öle dedi folik ve d vitamini vermedi benim kullandıklarımın içinde var diyedir belkideMehlikara adetle başlayacakmış ya ondan dedim
Bana vermedi lucrin kromozom testi istedi bikç kan testi de istedi hepsini alıp adetin ikinci günü brkliyorum erkenden dedi randevu alma dedi ücret almiycam sonuçlarınızdan sonra rapor yazıcam dedi bakalım sonrası nolcakEmek hoca hastalarina hep uyguluyor cnm yalniz degilsn
Takviminde çok tatlış olmuş inşallah kucagına sağlıkla alırsınUzun protokol??