- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Canım lucrini rapordan sonra yazıyoBana vermedi lucrin kromozom testi istedi bikç kan testi de istedi hepsini alıp adetin ikinci günü brkliyorum erkenden dedi randevu alma dedi ücret almiycam sonuçlarınızdan sonra rapor yazıcam dedi bakalım sonrası nolcak
Öyle mi bilmiyodumm. Bişe daha merak ediyom bana çok ümitli konuşmadı %30 ihtimal var dedi tutmasına yani normalde 10 15 toplanıyo yumurta ama senden 3 tane anca gelir dedi bu olmıycak mı demek oluyo Bide yumurtaları her ay toplayıp biriktircek sonraki aylarda mı transferler olcak çoğu kişinin okudum toplandığı ay transferleri olmamışCanım lucrini rapordan sonra yazıyo
Canım senden bir tane bile yumurta toplasa gene şansın var demek benden 13 tane topladı ama 2 tane transfer edildi yani cok toplanmasından ziyade önemli olan döllenmesi kafani bunlarla yorma bu arada yumurta toplandıktan sonra herhengi bir sorun çıkmadığı sürece 3 yada 5. Gun sonra transferm oluyor soyledm kişilerin mutlaka sebebi vardr bakma onlaraÖyle mi bilmiyodumm. Bişe daha merak ediyom bana çok ümitli konuşmadı %30 ihtimal var dedi tutmasına yani normalde 10 15 toplanıyo yumurta ama senden 3 tane anca gelir dedi bu olmıycak mı demek oluyo Bide yumurtaları her ay toplayıp biriktircek sonraki aylarda mı transferler olcak çoğu kişinin okudum toplandığı ay transferleri olmamış
Allah razı olsun şimdiden sonra bol bol dua edip akışına bırakcam takmıycam kafama inşallahh. Bir yumurta olsa onu o ay dölleyip iyi olursa transfer ediyolr mı yoksa bikaçtanr daha toplayıp bekliyorlar mı bu konuda bilgin var mı canımCanım senden bir tane bile yumurta toplasa gene şansın var demek benden 13 tane topladı ama 2 tane transfer edildi yani cok toplanmasından ziyade önemli olan döllenmesi kafani bunlarla yorma bu arada yumurta toplandıktan sonra herhengi bir sorun çıkmadığı sürece 3 yada 5. Gun sonra transferm oluyor soyledm kişilerin mutlaka sebebi vardr bakma onlara
Evet cnm kaliteli olması yeterliAllah razı olsun şimdiden sonra bol bol dua edip akışına bırakcam takmıycam kafama inşallahh. Bir yumurta olsa onu o ay dölleyip iyi olursa transfer ediyolr mı yoksa bikaçtanr daha toplayıp bekliyorlar mı bu konuda bilgin var mı canım
Benimle beraber transfer olan arkadaşlarında baya toplanmıştı ama 1 tane döllenmisti oyle cok yumurta olması önemli değil tatlim orasına takılma bol bol bol dua et kaliteli olsn ben cook dua ettim hala ediyorm ya başka yapabileceğimiz birsey yokAllah razı olsun şimdiden sonra bol bol dua edip akışına bırakcam takmıycam kafama inşallahh. Bir yumurta olsa onu o ay dölleyip iyi olursa transfer ediyolr mı yoksa bikaçtanr daha toplayıp bekliyorlar mı bu konuda bilgin var mı canım
Bende öle yapıyorum dünden beri sürekli bişeler okuyorum meryem suresi tesbihler namazlar falan rabbime yönelcem ondan istiycrm ol derse olur biz kulları aciziz en iyisini bilen oBenimle beraber transfer olan arkadaşlarında baya toplanmıştı ama 1 tane döllenmisti oyle cok yumurta olması önemli değil tatlim orasına takılma bol bol bol dua et kaliteli olsn ben cook dua ettim hala ediyorm ya başka yapabileceğimiz birsey yok
bence yumurtlama olmus. kötü bi durum olsa doktor yenı muayene etti, farkederdi. hım ilişki sırasında tahriş de olmus olabilir.Kızlar bişe sorcam adetimin bugün 16, günü dünden iltihap gibi sarı akıntım vardı sonra karın ağrısı oldu birden ve şimdi bi kaç saat öncede pembe leke geldi kötü bişe değildir dimi iki gün önce ilişki olmuştu sonra oldu bunlar ne diyosunuz hala agrıyo karnım
İlişkide zaten çok canım yandı artık enfeksiyonmu vardı ne doktor demedi gerçi olsa sölerdi yumurtlama dönemim hiç böle lekeli olmamıştı genelde akışkan bi akıntım olurdu o kadar bakalım gelcekmi yine leke hala ağrıyo heryerim sanki adet ağrısıbence yumurtlama olmus. kötü bi durum olsa doktor yenı muayene etti, farkederdi. hım ilişki sırasında tahriş de olmus olabilir.
e o zaman ilişkiden dolayı. belki kuru oldugundan canın yanmıstır. ama adet gıbı karın agrısı varsa yumurtluyosundurİlişkide zaten çok canım yandı artık enfeksiyonmu vardı ne doktor demedi gerçi olsa sölerdi yumurtlama dönemim hiç böle lekeli olmamıştı genelde akışkan bi akıntım olurdu o kadar bakalım gelcekmi yine leke hala ağrıyo heryerim sanki adet ağrısı
Galiba yumurtluyom canım acaba bugünü değerlendirsemmi ki çok da belim ağrıyo ama bakarsın tutar mutar belli olmaz dimie o zaman ilişkiden dolayı. belki kuru oldugundan canın yanmıstır. ama adet gıbı karın agrısı varsa yumurtluyosundur
bence değerlendir canımGaliba yumurtluyom canım acaba bugünü değerlendirsemmi ki çok da belim ağrıyo ama bakarsın tutar mutar belli olmaz dimi
Aynenn canım sen adet oldunmu bu aradabence değerlendir canım
ben bugun adet oldum ama gittim kan testı yaptırdım hala 45 cıkıyor sıfırlanır sanıyordum. anlamadım vallaAynenn canım sen adet oldunmu bu arada
Aa o da enteresannmış inş düşerde başlarsın tedaviye benim ekim gibi başlıycak galiba yani test sonuçlarım çıkınca gitcem o da ekim ayı adetime denk geliyoben bugun adet oldum ama gittim kan testı yaptırdım hala 45 cıkıyor sıfırlanır sanıyordum. anlamadım valla
senin test cıkmıstır bile. eşinin testi yapılmış mıydı? netten takip et canım. sonuclar cıkınca beklemeden gıdersın. belki senı de ekim adetinden bir hafta once baslatır.Aa o da enteresannmış inş düşerde başlarsın tedaviye benim ekim gibi başlıycak galiba yani test sonuçlarım çıkınca gitcem o da ekim ayı adetime denk geliyo
Yok cnm benden kromozom testi istedi o da devlette 2 aya çıkıyomuş özellde yaptrcam o da burda neresi yapıyo bilmiyom bi kaç yeri aradım net bilgi alamadım araştrcam eşimede bi ara alcaz randevu şimdi işyerinden izin sıkıntısı varda ondan yanisenin test cıkmıstır bile. eşinin testi yapılmış mıydı? netten takip et canım. sonuclar cıkınca beklemeden gıdersın. belki senı de ekim adetinden bir hafta once baslatır.
Allah allah bi doktora gitsen mi acaba?Canım hala agrım var benimm kahve akıntım da var