- 25 Haziran 2020
- 102
- 62
- 38
Histereskopi yi ne için yaptılar sana peki, perde falan mı görüldü?Anladım canım. Benim zamanım dar ben bu ay sonu başlamayı düşünüyorum tekrar. Geçen ay histereskopi oldum. Rabbim yardımcımız olsun.
Amh düşük benim. Yaşım 29 ama.yaştan dolayı mı? zaman olarak benimde pek olduğu söylenemez, benim 35...
Rahimde tepede çıkıntı vardı. Ve hsgye bakınca net görünüyo.Histereskopi yi ne için yaptılar sana peki, perde falan mı görüldü?
Allah Allah.. Hem Emek hem Eray Hoca bakmıştır rahim filmine ama.. Histereskopi ile düzeltmemi yapılmış oldu peki şimdiRahimde tepede çıkıntı vardı. Ve hsgye bakınca net görünüyo.
Bebeğim buraya da yazdım ama görmedin sanırım. İlk form doldurduk ya umuttepede orda çizmişler bile forma rahmimin şeklini ve o çıkıntıyı. Emek hocada elbette bakdı filme ama bir şey demedi. Neyse o ara biliyosun karışıktı ortalık Eray Hoca'ya geçtik tam regldim iğnelere başlayacaz. Eray Hoca ilk bunu söyledi. Bak şurda bi çıkıntı var bu uüzde elli düşük ya da rrken doğuma sebep olabilir dedi. Yüzde elli benim durumum için çok büyük risk. Zaten zamanım dar. Dedi ki böyle bir şey yaşarsan histereskopiyle girip çizik atmamız gerekir. Tamam dedim. Negatifi alınca da dedim hocam ben histereskopi istiyorum o sorun kalksın ortadan. Çok iyi karar dedi. Biz sorun olmasa bile histereskopi ile bakmak çok isteriz bi sorun var mı diye dedi ama tabi maddi boyutu da var herkese yapamıyoruz dedi. Velhasıl bu bana denseydi ilk görüldüğünde ben bu sorunu çok tan hallederdim. Görüp söylemeyenlere sövüyorum. Ocakta negatifi aldım şubatta operasyonu oldum. Reglimi oldum. Mart sonu da tekrar tedaviye başlayacağım inşallah.Allah Allah.. Hem Emek hem Eray Hoca bakmıştır rahim filmine ama.. Histereskopi ile düzeltmemi yapılmış oldu peki şimdi
İnanamıyorum ya.. Peki Histereskopi işlemini Eray Hoca Özel Kocaeli'nde mi yapıyor, ücreti ne kadar?Bebeğim buraya da yazdım ama görmedin sanırım. İlk form doldurduk ya umuttepede orda çizmişler bile forma rahmimin şeklini ve o çıkıntıyı. Emek hocada elbette bakdı filme ama bir şey demedi. Neyse o ara biliyosun karışıktı ortalık Eray Hoca'ya geçtik tam regldim iğnelere başlayacaz. Eray Hoca ilk bunu söyledi. Bak şurda bi çıkıntı var bu uüzde elli düşük ya da rrken doğuma sebep olabilir dedi. Yüzde elli benim durumum için çok büyük risk. Zaten zamanım dar. Dedi ki böyle bir şey yaşarsan histereskopiyle girip çizik atmamız gerekir. Tamam dedim. Negatifi alınca da dedim hocam ben histereskopi istiyorum o sorun kalksın ortadan. Çok iyi karar dedi. Biz sorun olmasa bile histereskopi ile bakmak çok isteriz bi sorun var mı diye dedi ama tabi maddi boyutu da var herkese yapamıyoruz dedi. Velhasıl bu bana denseydi ilk görüldüğünde ben bu sorunu çok tan hallederdim. Görüp söylemeyenlere sövüyorum. Ocakta negatifi aldım şubatta operasyonu oldum. Reglimi oldum. Mart sonu da tekrar tedaviye başlayacağım inşallah.
Ben Özel Kocaeli'de Bertan Akar'a oldum. Eray hocadan binküsür lira daha ucuza gelmiş oldu. Emniyet indirimiyle 2750 filan ödedim sanırım yalan olmasın. Ya hsgde en ufak pürüzü olan bence olsun mutlaka. Perde filan hsgde tam anlaşılmıyomuş da galiba. Hem histerskopide hiç sorun yoksa bile rahme çizik atılıyo o da embriyonun daha sağlam tutunmasını sağlıyomuş.İnanamıyorum ya.. Peki Histereskopi işlemini Eray Hoca Özel Kocaeli'nde mi yapıyor, ücreti ne kadar?
Yapışıklık vs onlarda bu histeroskopide görünüyor diye okudum şimdi, durumu olan baktırsın
2.transferimizde peşpeşe senle gebelik haberi alıcaz inşallah...Sağolasın valla böyle bilgilere ihtiyacımız var. Önce sen pozitif haberini al, ben de arkandan gelicem inşallah... (kilo verip toparliyim kendimi:)
İnşallah2.transferimizde peşpeşe senle gebelik haberi alıcaz inşallah...
Gecmis olsun canim.bana pens var dediler daha ciddiydi durum belkide oyuzden emek hoca gelmis olabilir benimde agrim oldu dinlenmistim hep idrarda sorun yasamamistim.2 ay oncesinde yumurtalik kisti ameliyati olmustuum hic dollenme olmadi ole cop oldu hersey.1 sene gecti uzerinden biraktik artik tup bebek isini.Bende pismanim 24 saattir uyuyorum agrim cok oldu bana gelio bakmadi bile emek hoca asistan cikartti tamponu pazartesi islemim var bende hissetmiyorum idrara cikarken bile his yok tahminde sonuc alamadinmi sen canim
Kadın için adetin 3.günü yapılan kan testi ,smear ,hsg.erkek için spermiyogram testi canımKızlar rapor almak için hangı testleri yaptırmam gerekıyordu yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Opu anestezisiz yapılabiliyor mu? Nasıl dayandın?E benim son opuyu zaten anestesisiz yapti yine yoktu anestesi
Ne güzel bir haber ,sağlıkla gelsinlerHamileyim bayanlar bugun 11. Gunum beta 504.67 ikizde olabilrmis Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ummadığın anda Süpriz olacak demiştim ,güle güle büyütmek nasip olsunHamileyim bayanlar bugun 11. Gunum beta 504.67 ikizde olabilrmis Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razi olsun herkeslere nasip olsunUmmadığın anda Süpriz olacak demiştim ,güle güle büyütmek nasip olsun