Sımsıkı tutunsun sana inşallahTaze inşallah.ay çok heyecanlıymış bu süreç de.
Hastaneyi tekrar aradım temaslı olduğu için karantina da dedilerAaa dün bana yumurta toplama yaptı.
Ay içimi rahatlattın. İnşallah bir şey olmaz.Hastaneyi tekrar aradım temaslı olduğu için karantina da dediler
5 gün oldu iğneleri kullanalı, hoca boyutlarını ölçerken ben trans halde olduğum için duymuyorum valla sayısını ölçüsünü... iyi durumdasın dedi çıkarken sadece.. bugün ilk çatlamayı engelleyen iğneyi uyguladım, zorlandım, biraz taşırdım..Ay içimi rahatlattın. İnşallah bir şey olmaz.sen ne aşamadasın? Seni bizim gruba etiketleyim oraya gelsene burası umuttepenin.
Yok gayet rahattı sonra biraz ağrım oldu geçti.5 gün oldu iğneleri kullanalı, hoca boyutlarını ölçerken ben trans halde olduğum için duymuyorum valla sayısını ölçüsünü... iyi durumdasın dedi çıkarken sadece.. bugün ilk çatlamayı engelleyen iğneyi uyguladım, zorlandım, biraz taşırdım..
Opu nasıldı, korkulacak birşey yok diğmi okadar...
Merve nasil gecti opuaaa maşallah ne ara:) kaç gün sürdü sürecin? kaliteli bol bol toplanır inşallah...
Transfer için gün verdiler mi peki?Yok gayet rahattı sonra biraz ağrım oldu geçti.
Bugün oldum.Transfer için gün verdiler mi peki?
Aaa hayırlı olsun, kim yaptı işlemi? Nasıldı biraz anlatsan yaBugün oldum.
Ben seni etiketliyorum ya bir yere oraya gelsene. Burası umuttepe topiği. Boşuna burada kalabalık etmeyelim.Aaa hayırlı olsun, kim yaptı işlemi? Nasıldı biraz anlatsan ya
Çünkü özelde kullanmak isteyen de çok var. Başvuranın raporunu çıkarıyorlar. Burdan ben elimden geldiğince özelde gücü olmayan evrakları teslim etmesin yazdım. Keşke onlar da deseler evrakları alırken.Hayir demek istedigim ozel muayne gittigimde bu konusmayi yapti sonra ciktim rapor ilac aldim sonra evde bekliyom bos bos ne haber var ne bisey madem orada yapilmayacak neden rapor cikartiyolar 6 ay vakti var sonra yaniyo rapor ilaclar var dolapta oyuzden tekrar konusmak umuttepede olsun demek icin randevu aldik, randevusu tesadufen acikti
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de dün transfer olsum Okan Üniversitesi'nde. Ben de çok memnunum her şeyden. Daha pahalı tabi.Evet haklisiniz ama derin bi maddi hesap yaptim ozele gitmeye karar verdik goztepe medical park a nur ve aynir hanim var isteyene cift embriyo transfer ediyorlar komple ucret 5.500tl... ben zaten ilaclarimi aldim umuttepeye 1500 tup bebek + benimki dondurulmus transfer olacak pco dan dolayi onada 2bin e yakin aliyolar 3500 arada ozelle 2 bin oynuyo cok astronomik bir rakam degil oyuzden yarin oraya gidecegim muaynesi de ucretsiz, bir arkadasim var orada dun transferi oldu cok memnun kaldi ilgi alakadan takibinden işlemlerden v.s doktordan
12 gün sonra benim.Sun bir arkadasimda transfer oldu insallah tutar herkezinki sizede hayirli olsun kac gun sonra test ona 10 gun sonra yap demisler
Canım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır12 gün sonra benim.
Büyük kavuşma haftaya demekCanım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanırBenimde haftaya transfer olacak
Amin inşallah canımBüyük kavuşma haftaya demekhepimizin hayırla sonuçlansın inşallah.